Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КУЛТУРА И ИЗКУСТВО

Подготвят 6-томно издание с творчеството на Чудомир

6-томно издание с творчеството на Чудомир подготвя фондация „Чудомир” със сътрудничеството на Министерство на културата, Народна библиотека „Св.св. Кирил и Методий” и Съюза на българските писатели, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

"Ерос-2008" на гости в Казанлък

 

Казанлък е третият град на България, в който може да бъде видяна фотографската селекция от Първия Национален конкурс за актова фотография „Ерос-2008”. Организатори на изложбата са старозагорският фотограф Цветан Чатъшки и Първи Бултравел Ендъжлс.

продължава>

 

От казанлъшката библиотека „Искра” е заемана най-голям брой художествена литература за 2008

 

От казанлъшката библиотека „Искра” е заемана най-голям брой художествена литература за изминалата година – 42 719 тома, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

   

2009-та - юбилейна за краеведския отдел на библиотека "Искра"

Юбилейна за краеведския отдел на библиотека „Искра” е 2009г. Отделът ще отбележи 85 години от своето създаване. Една част от предвидените в програмата за отбелязване на годишнината мероприятия са съвместни с вестник „Искра”.

продължава>

 

От казанлъшкия театър обявиха своите проекти и участия за новия творчески сезон

Казанлъшкият театър „Любомир Кабакчиев” е получил специална покана за участие в международния фестивал на античната драма в гр. Котор в Черна гора. 

продължава>

   

loading...