Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Проверката по проекта за реконструкция на пътя Павел баня - село Габарево по „САПАРД” по два сигнала

Казанлък. Два анонимни сигнала за неправомерно реализиране на проекта за реконструкция на пътя Павел баня - село Габарево по „САПАРД” са дали повод на експерти от „Централна лаборатория по пътища и мостове” - град София да направят проверка, съоб...

продължава>
 

Казанлък отбелязва освобождението си

Казанлък. Днес се навършват 131 години от освобождението на Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

150 нуждаещи се инвалиди и незрящи без грижи в Казанлък

150 граждани с различни увреждания в Казанлък останаха без домашни помощници от началото на тази година, съобщават близки на нуждаещите се. Причината е, че общината в Казанлък не е кандидатствала по Националната програма „Асистенти на хора с увре...

продължава>
 

Кражба

На 04.01.2009 г. в 12.45ч. в РУ на МВР - Казанлък е получено съобщение, че за времето от 14.00 ч. на 03.01. до 12.30ч. на 04.01.2009 г., неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане  на лек автомобил “ВАЗ 2101”. Автомобилът е бил паркиран ...
 

Ортопедичното отделение в МБАЛ-Казанлък прие десетки пострадали от снега граждани

Казанлък. За около час и половина близо 15 казанлъчани потърсиха медицинска помощ в Ортопедично - травматологичното отделение в МБАЛ в града на розите, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъчани палят кофите за смет като изхвърлят неправомерно гореща пепел и сгур в тях

Казанлък. „Казанлъчани увреждат кофите за смет, след като в тях изхвърлят неправомерно гореща пепел от печките си и сгур", информираха за радио "Фокус" – Велико Търново от звеното по чистота в града на розите.

продължава>
 

Петко Карагитлиев влиза на мястото на починалата общинска съветничка от ГЕРБ-Казанлък

Казанлък. Петко Карагитлиев ще влезе в Общинския съвет в Казанлък на мястото на починалата в събота общинска съветничка Валя Новакова, съобщи за радио "Фокус" –Велико Търново Иван Кьосев – председател на местната структура на партията.

продължава>
 

21 с опити да се отровят , 19 чупят крайници в леда

19 казанлъчани са получили различни тежки счупвания на крайниците заради леда и непочистените улици в Казанлък само за три дни. Всички пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Казанлък.

продължава>
 

32 детегледачки в Казанлък

32 са детегледачките в Казанлъшко, наети по Националната програма “ В подкрепа на майчинството”. Почти половината от тях са безработни жени или такива, с право на пенсия. Сред наетите до момента няма мъже.

продължава>
 

31-годишен пожарникар извади кръста от Старата река в Казанлък

Казанлък. 31-годишният Божидар Димитров извади богоявленския кръст от водите на Старата река в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Михаил Ковачев: Започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък от утре

Казанлък.„От утре започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък”, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на дружеството.

продължава>
 

27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък

Казанлък. 27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък, съобщи на пресконференция кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

В "Розова долина" се готвят за протести

Двама футболисти на "Розова долина" са повикани на проби в първодивизионния  български футболен клуб "Сливен 2000".  Мирослав Стаматов и Ахмет Сюнетчиев ще тренират с отбора на Йордан Лечков.

продължава>
 

Пътна обстановка в областта – 04.01.2008 г.

Към 12.00 ч. на 04.01.2009 г.  всички пътища от Републиканската пътна мрежа  в областта заснежени, частично заледени и регулярно се почистват и опесъчават. Движението е без ограничения, при тежки зимни условия. Към момента няма затруднения в дви...

продължава>
 

Община Казанлък е готова за първия сняг

Казанлък. Община Казанлък е подготвена да посрещне първия сняг, предвид наличието на пясък и сол в общинските хангари, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Почина общинският съветник от ГЕРБ -Казанлък Валя Новакова

След кратко боледуване почина общинският съветник от партия ГЕРБ в Казанлък Валя Новакова. Тя бе първи мандат съветник, избрана на изборите на 22-ри юни миналата година.

продължава>
 

Заледено и непочистено е в Казанлък

Непочистени  и заледени са тротоарите в Казанлък.

продължава>
 

Момченце е първото бебе на 2009 в Казанлък

Казанлък. Донислав Донев е първото бебе на 2009 година,което се роди в казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение, предаде кореспондент на радио”Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Няма годишни винетки в Казанлък

Няма годишни винетки за леки автомобили в Казанлък. Това установиха водачи на МПС-та, решили в първите дни на новата година да пътуват по пътищата на републиканската пътна мрежа.

продължава>
 

Съдът отхвърли кметска жалба

Старозагорският административен съд отхвърли жалбата на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов срещу решението на Общинския съвет в града, с което общинските съветници задължиха кмета в срок до 23-ти декември т.г. да преведе на Многопрофилната б...

продължава>
 

Захари Захариев:Опитваме се да прави всичко възможно Казанлък да бъде чист европейски град

Казанлък. Захари Захариев е ръководител на звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци и озеленяване” в община Казанлък. Кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново разговаря с него за грижите, които общината пола...

продължава>
 

Полицейска хроника / 31.12.2008

Кражби
  На 29.12.2008 г. в 11.30 ч. в РУ на МВР -  Казанлък е получено съобщение за кражба от лек автомобил. При извършения оглед е установено, че за времето от 12.00 ч. н 28.12. до 11.30 ч. на 29.12.2008 г. неизвестно лице, чрез взломяване на за...

продължава>
 

Криминална хроника през изминалите дни

Убийство
На 26.12.2008г. в 10.10 ч в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от гражданин, че около 08.30 ч. в землището на с. Тулово, южно от четвъртокласен път с. Ягода - с. Ръжена е намерил труп на мъж. При извършения оглед е установено, че т...
продължава>
 

Дневен център в Бузовград

Дневен център за деца с увреждания ще заработи скоро в Бузовград.

продължава>
 

Отличиха Бедо във Венеция

Казанлъшкият фотограф -художник Бедрос Азинян получи награда от международният фестивал на италианската организация "Енте Билатерал Туризъм".

продължава>
 

Страница 434 от 498

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж