Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Повече от 2000 места са били обявени за розоберачи в Казанлък

Повече от 2000 свободни работни места са обявили розопроизводители в дирекция „Бюро по труда” в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Пенка Пъдарска – началник отдел „Посреднически услуги”.

продължава>
 

600 помощни съоръжения за гасене на пожари е закупила община Казанлък

600 помощни съоръжения за гасене на пожарни огнища от гасачески групи е закупила община Казанлък, заяви по време на кметския полуден главен експерт „Гражданска защита" Христо Нешев, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .
продължава>
 

Спасина Недялкова се класира на второ място в първия кръг от Европейската купа по състезателно кате

Отличен старт направи Спасина Недялкова при първото си участие в официално международно състезание за годината - второ място в I кръг от Европейската купа по състезателно катерене за юноши и девойки в групата на 18-19 годишните.

продължава>
 

" Изкуството да бъдеш себе си " - в София

" Изкуството да бъдеш себе си", под това мото днес в зала "Средец" на Министерството на културата се открива изложба на ученици от Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн "Академик Дечко Узунов" – Казанлък .

продължава>
 

Ограничават детската агресия в Казанлък чрез спорт

Проект на тема "Спортът – здраве за децата" ще бъде представен в детска градина "Здравец" в Казанлък с цел ограничаване на детската агресия и оптимизиране хранителния и двигателен режим у децата, предпазвайки ги от затлъстяване, предаде кореспондентъ...
продължава>
 

Отлагат дело срещу Владев за юни

Старозагорският окръжен съд отложи за 11-ти юни делото на предприятие "Габровница" срещу председателя на Сдружение "Чиста Розова долина" Крум Владев.
То бе образувано миналата година за уронване престижа на предприятието.

продължава>
 

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба на Моста на влюбените в София

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба в София. Изложбата носи името "360 градуса България" . Тя е  представена на Моста на влюбените вблизост до НДК. Подредени са 120 природни картини, снимани в облаците от парапланер. Але...

 

Започва предизборната кампания за общински съветници в Казанлък

Започва предизборната кампания за избор на Общински съвет в Казанлък, след като по решение на Върховния административен съд (ВАС) изборите от октомври 2007-а година бяха касирани, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново.
продължава>
 

362-ма кандидати за общински съветници в Казанлък

27 политически партии, коалиции и независими кандидати се регистрираха за участие в изборите за общински съветници в община Казанлък на 21-ви юни.

продължава>
 

Министър Николай Цонев откри социален център в Казанлък

Министърът на отбраната Николай Цонев откри новия Център за индивидуално социално обслужване в Казанлък, предаде репортер на радио ''Фокус'' – Велико Търново. Малко преди да пререже лентата пред поделение 22 180 Цонев заяви, че се вълнува и че тов...

продължава>
 

Членове на "Атака" изключиха свой лидер, друг напуска сам

Да бъдат изключени от местната организация на партия "Атака" в Казанлък - лидерът й Драгомил Иванов и неговия съратник- свещеникът от православен храм "Свети пророк Илия" Кольо Георгиев.

продължава>
 

Концерт-матине в Казанлък

Две млади софийски пианистки- Мария Мирчева и Милена Цолова, както и цигуларят Иван Кръстев за втора поредна година изнесоха  концерт-матине в Казанлък.
продължава>
 

Първите закошчани автомобили със скоби

Първите "закопчани" автомобили вече са факт по казанлъшките улици, след като в началото на седмицата Общината въведе кратковременното паркиране срещу заплащане по основните улици на града. 
продължава>
 

Брат уби брата си в Казанлък

45-годишният Цветан С. от Казанлък е убил 47-годишният си брат, след като го е наръгал 8 пъти при възникнал семеен скандал в заводските жилища на “Арсенал” на ул. “Хан Омуртаг”.
продължава>
 

Кметства от община Казанлък кандидатстват по проекти в рамките на „За чиста околна среда"

Кметовете на седем кметства от община Казанлък ще подадат днес в Регионалната инспекция на околната среда и водите (РИОСВ) в Стара Загора документи за кандидатстване по проекти в рамките на националната кампания „За чиста околна среда”, предаде ко...
продължава>
 

Казанлъшки учител е одобрен за присъждане на медал Ян Коменски от Европейския съюз

Казанлъшкият преподавател по физика в Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” Теодосий Теодосиев е одобрен за присъждане на медал Ян Коменски, съобщи за радио „Фокус” - Велико Търново Любомир Любенов, началник на Регионалния инспекторат по...
продължава>
 

Група Affection с първи албум

След 3 години активо свирене и много участия група Affection, издаде първият си албум наименован "Бяло..."
продължава>
 

Отборът на СОУ “.П.К. Яворов” – Чирпан спечели Деветото областно състезание “Млад Огнеборец”

Служителите на РС ПБЗН-Казанлък отново са комплексни победители в професионалното състезание на огнеборците На 17.05.2008 г. от 10.00 ч. на  градския стадион “Севтополис”  в Казанлък  се проведе Деветото областно състезание на младежките противопо...

продължава>
 

Наплив за кандидат-царици

25 казанлъшки красавици ще се състезават за короната на 40-та Царица Роза. Кулминацията на съперничеството между местните 19-сет годишни хубавици е на 29-ти май, когато с пищна церемония ще се избере най- красивата измежду тях. Вече 40-сет години ...
продължава>
 

Изключиха от ДПС негов основател

Бившият областен лидер на Движението за права и свободи и кандидат за народен представител във Великото народно събрание Айше Хайрол е изключена от общинската организация на ДПС.

продължава>
 

Кралски дизайнер реди букети за казанлъчани

Един от 4-те кралски дизайнери на холандската кралица Беатрикс – Ян Кеа за втори път демонстрира в Казанлък изкуството на подреждането на цветя.

продължава>
 

Полицейска хроника / 18.05.2008

Намерени боеприпаси
На 17.05.2008 г. в 14,05 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за намерен боеприпас на пресечката на ул."Олимпиада" и  ул."Хемус". При извършената проверка на място е установено, че се касае за 155-милиметров артилерийски  снаря...
продължава>
 

БНБ пуска в обращение монета от серията "Съкровищата на България"

София. Българската народна банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета с нанесено позлатяване „Севт ІІІ" от серията „Съкровищата на България".

продължава>
 

Млад огнеборец

На 17.05.2008 г. от 10.00 ч. на  градския стадион “Сeвтополис”  в Казанлък ще се проведе Деветото областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”.

продължава>
 

Ако имам възможност, ще направя град Шипка второ Банско, твърди кметът

"По принцип имам много идеи за развитието на Шипка, но основните проблеми са липсата на средства и това пречи за просперитета на града", заяви за радио „Фокус"-Велико Търново кметът Стоян Иванов.

продължава>
 

Страница 441 от 474

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър: