Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

В Казанлък се открива Дневен център за деца с увреждания

На 22 август от 11.00 часа в ДГ N 11 “Слънце”, намираща се в ж.к. “Изток” в Казанлък, се открива официално Дневният център за деца с увреждания.

продължава>
 

Продължава газифицирането в град Казанлък

Полагането на газификационна мрежа в Казанлък продължава, информира тази седмица кметът на общината Стефан Дамянов.

продължава>
 

Любомир Коларов: Послание към бъдещите поколения ще бъде поставено в Паметника на опълченците

Любомир Коларов, председател на Фондация „Героите на България" в интервю за Агенция „Фокус".

Фокус: Г-н Коларов, предстои откриване на Паметника на опълченците в София, защо той беше изграден в София, а не на Шипка или в Казанлък?
Любомир Коларов:
За...
продължава>
 

Инициативен комитет в подкрепа на проекта „Севтополис” бе създаден в Казанлък

Инициативен комитет в подкрепа на реализиране на грандиозния проект „Севтополис” бе създаден в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Проблем с ВиК мрежата мъчи жителите на казанлъшко село вече седми месец

Вече седми месец жителите на казанлъшкото село Хаджидимитрово имат проблем с ВиК мрежата, сигнализира кметът на населеното място Боян Атанасов, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Ремонтираха сградата на кметството в град Шипка

С тържествен водосвет бе осветена ремонтираната сграда на кметството в град Шипка, община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Стойността на проекта е 200 000 лева и се реализира по линия на програма „Красива България”.
продължава>
 

Казанлъшка скулптора и филм в Япония.

Скулптората “Слънцето”-то на казанлъшкия автор Димитър Койчев вече ще краси централния офис на световната културна организация “Глобал култур център” в Токио, Япония.

продължава>
 

Второ световно за Спасина

След балканската си титла от състезанието в Кутахя - Турция, казанлъчанката Спасина Недялкова добави още един златен медал към колекцията си, спечелвайки надпреварата при жените на „боулдър" за Купа Варна в морската столица. Спасина  е първа от 11...
продължава>
 

Пленер - Албена


Възпитаници на школата по живопис "Арт линия" при НЧ "Възродена Искра" участват в Третия международен пленер "История, природа, човек" в Албена.
продължава>
 

До 500 лева за насилие върху деца

Шест деца на възраст от 3 до 14 години от Казанлъшко са били малтретирани в семейна среда от началото на годината до сега, по данни на Отдела за закрила на детето в Казанлък.

продължава>
 

Доброволци от Нюкясъл в помощ на деца


По проект за защитени жилища за извеждане на здравите деца от дома за Медико –социални грижи „Мария Луиза” в Бузовград работи фондация „Сийдър” .
продължава>
 

Т.Колев : Ако няма пари-блокада на Шипка

Млекопроизводителите спират протестите . Засега. ”Даваме срок от една седмица на министър Валери Цветанов да изпълни обещанието си - по сметките ни да влязат обещаните пари”, каза за Дарик председателят на Старозагорското сдружение Танчо Колев.

продължава>
 

Старт на три проекта по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”


От началото на месец август в община Казанлък стартира изпълнението на три проекта в областта на предоставянето на социални услуги с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чр...
продължава>
 

"Европейска нощ на учените" в Стара Загора

"Европейска нощ на учените" ще се проведе за трети път в България на 26 септември. Проектът се финансира от Европейската комисия в рамките на подпрограма „Хора" за научни изследвания и технологично развитие.

продължава>
 

Кълбовидна мълния зад взрива в "Арсенал"-АД?

Вероятност кълбовидна мълния да е причинала запалването в склад на завод 3 на оръжейницата "Арсенал". Тази версия не изключи Атанас Сокво, директор на Дирекция "Управление  при кризи" в Министерство на икономиката и енергетиката.

продължава>
 

Казанлъшки фотограф-художник ще посети ЕП през септември

Казанлъшкият фотограф-художник Бедрос Азинян е сред тримата българи, които ще посетят европарламента от 7-ми до 11-ти септември.

продължава>
 

Мъжката певческа група от казанлъшкото село Крън обра наградите в музикален фестивал

Мъжката певческа група „Нашенци” при народно читалище „Цвятко Радойнов” в село Крън, община Казанлък взе участие в музикалния фолклорен фестивал „Еврофолк – Черно море 2008”, състоял се в град Приморско, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново кмет...
продължава>
 

Кампания ТОТО полиция - ЛяТОТО ви дава шанс” стартира днес


Българският спортен тотализатор и МВР организират съвместна инициатива „ТОТО Полиция 2008". Кампанията се провежда за втора поредна година и има за цел да ограничи броя на пътните инциденти. 
продължава>
 

Почетно отличие за млади таланти

Седем талантливи старозагорски ученици са удостоени с Национална диплома. Тя се връчва със заповед на министъра на образованието и науката Даниел Вълчев.

продължава>
 

Полицейска хроника / 11.08.2008

Блъснато стадо овце
На  11.08.2008 г. около 21.50 ч. от Мъглиж  към комплекс "Чешмите" в посока запад са се  движели  лек автомобил “Ситроен  Ксантия”, управляван от И.Д. (30) от Мъглиж и  лек автомобил “Опел Астра”, управляван от Б.Л. (19) от Казанлъ...
продължава>
 

Девойките до 15 г. с вицешампионска титла

Девойките до 15 години на ВК “Казанлък” спечелиха вицешампионска титла от финала на републиканското първенство в Казанлък.  “Въпреки загубата от отбора на ЦСКА, факта че играхме на финал е постижение за казанлъшката волейбола школа”, твърди презид...

продължава>
 

Казанлъшки огнеборци на подготовка в Пловдив

Петима състезатели по пожароприложен спорт от Казанлъшката пожарна участват в лагер-сбора на представителния отбор на НС ПБЗН . 

продължава>
 

Първо място за Ради Милев и в Нощния поход "Верея 2008"


Четирима представители на ТД “Орлово гнездо” Казанлък  участваха в Пешеходния нощен поход “Верея 2008” по билото на Стара планина.  За близо 7 часа маратонецът Ради Милев измина най-бързо растоянието по маршрута Хаинбоаз - х. Кръстец - х. Бузлуд...
продължава>
 

Увеличили са се жалбите в Комисията за защита от дискриминация


Два пъти са се увеличи жалбите от граждани и институции в Комисията за защита от дискриминацията само за последната година.
продължава>
 

Атанас Съйков: Районът на завод “Арсенал” е обезпечен с гръмоотводи

Казанлък. Районът на завод “Арсенал” е обезпечен с гръмоотводи според българския държавен стандарт. Това заяви за Агенция “Фокус” Атанас Съйков, директор на дирекция “Управление при кризи” в Министерството на икономиката и енергетиката.

продължава>
 

Страница 532 от 576

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 24.01.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: