Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

23-ма пенсионери в Казанлъшко искат на почивка

23 са подадените заявления от пенсионери от Казанлъшко за включване в  националната програма “Осигуряване на възможности за активно стареене, пълноценно участие на пенсионерите в социалния живот и превенция на тяхното социално изключване”. 19 от ...

продължава>
 

Министър-председателят Сергей Станишев ще посети Казанлък на 11 април

Министър-председателят Сергей Станишев ще посети Казанлък на 11 април - петък. Станишев ще се срещне с обществеността в ДК „Арсенал” в 18 и 30 часа.

продължава>
 

Без мераци за девети септември

Засега няма мераклии кандидат-младоженци от Казанлък  за венчавки в считания за особено щастлив и носещ късмет в брачния живот  09.09 тази година.

продължава>
 

Спрян е ремонтът на моста край Бузовград

От десетина дни е преустановен ремонта на пътя от Казанлък през Бузовград за Средногорово  и Горно Черковище, съобщи за "Долина" кметът на Бузовград Михаил Янушев.
продължава>
 

Администрацията бави внасянето на нов вариант на Стратегия за управление на общинската собственост и не е коригирала Програмата за управление на общинската собственост

Администрацията бави внасянето на нов вариант на Стратегия за управление и разпореждане с общинска собственост, съгласно препоръките на постоянните комисии, обобщени от Водещата комисия по приватизация и разпореждане с общинска собственост. Общинс...

продължава>
 

Полицейска хроника / 08.04.2009

На 07.04.т.г. около 21.00 ч. на пътя от с. Александрово, общ. Павел Баня за филиал на «Арсенал» АД – Казанлък, поради движение с несъобразена скорост, водачът на л.а. ВАЗ «2101», със старозагорска регистрация – И.В., 36 годишен, неправоспособен, ...
продължава>
 

ВАС отхвърли жалбите на директорите на културните институти в Казанлък за спиране на конкурсите

Казанлък. Върховният административен съд (ВАС) излезе с определения, че жалбите на директора на литературно-художествен музей „Чудомир” Пеньо Терзиев, директора на театър „Любомир Кабакчиев” Атанас Чопов и директора на библиотека „Искра” Мария Гр...

продължава>
 

Живопис и рисувана коприна представят в Казанлък за Цветница

Казанлък. Казанлъшките художнички Лиляна Петрова и Катя Зографова ще представят в града на розите свои творби – живопис и рисувана коприна, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Близо 60 роми се къпаха на баните в село Овощник

Кaзанлък. Във връзка с международния ден на ромите, който се отбелязва днес на 8-ми април, се проведе традиционното за общността къпане, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

138 са свободните работни места в дирекция „Бюро по труда”-Казанлък

Казанлък. 138 свободни работни места са обявени от дирекция „Бюро по труда” в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . 55 са местата за шивачки, като изискванията към кандидатите е да имат завършено средно или основно обр...

продължава>
 

32 награди за малките пианисти на Елена Юлианова от началото на творческия сезон

За участие в Петия Московски международен фестивал на славянската музика се подготвят виртуозите на Елена Юлиянова от ШИ “Емануил Манолов” и СОУ “Екзарх Антим Първи”.

продължава>
 

Започна пролетното залесяване в Казанлъшко

Ученици залесиха терен до Военния полигон на Тюлбето. Инициативата е на Държавното горско стопанство - Казанлък и се провежда за трета поредна година. Най-активни в залесяването бяха учениците от Среднообщообразователно училище „Екзарх Антим І” ...

продължава>
 

Дневният център за деца с увреждания на 1 година

От 1 април Дневният център за деца с увреждания е на делегиран бюджет.  На 31 март приключи дейността му по проекта на Програма “Фар” – Изграждане на дневен център за деца с увреждания.

продължава>
 

Красиво, но счупено...

Двуметров фонтан бликна късно вчера в центъра на Казанлък в резултат на авария на едно от съоръженията за напояване на общинските зелени площи.

продължава>
 

Палеж


На 07.04.т. около 02.25 ч. в Районно управление на МВР - Казанлък е получено съобщение от 34 годишен казанлъчанин, за това че покрива на бар - клуб «Занзибар», намиращ се на ул. «Отец Паисий» в града е започнал да гори на две места.
продължава>
 

Ремонтират пътища в община Казанлък

Казанлък. Започват ремонтните действия по няколко пътни участъка в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Откриха Дневен център за деца с увреждания в казанлъшкото село Бузовград

Казанлък. Тържествено бе открит в казанлъшкото село Бузовград Дневен център за деца с увреждания, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

До 21-ви април ще продължи кампанията „Не на найлоновите торбички в Розовата долина”

Казанлък. До 21-ви април ще продължи кампанията „Не на найлоновите торбички в Розовата долина”, която за втора поред година се организира от община Павел баня, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

В Казанлък се проведе заседание на Управителният съвет на Българската федерация по волейбол

Заседание на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол проведе заседание в Казанлък. Инициативата градът на розите да домакинства форума на БФВ е съвместна на кмета на Община Казанлък Стефан Дамянов и председателя на федерацията Да...

продължава>
 

Планът за оздравяване действа, признава д-р Маналова

Международният ден на здравето се чества на 7 април  и през 1948 година в Женева, Швейцария е създадена Световната здравна организация , обединяваща сто и осемдесет страни-членки.

продължава>
 

Казанлъшките катерачи отново доминират в състезанията по боулдър

Шестима казанлъшки катерачи от клубовете „Селт” и „Казанлък” участваха в първата за годината надпревара по боулдър за мъже и жени за Купа „Планински ангели” в Ловеч на 4 и 5 април. 

продължава>
 

Атанас Русев и Симона Янева завоюваха бронза в Открития турнир на Плевен

От следващата година казанлъшката танцова двойка Атанас Русев – Симона Янева ще се състезава в по-горен клас Б, съобщиха треньорите на юношите Петър и Ваня Радеви.

продължава>
 

Възпитаник на ПМГ членува в младежкия европарламент

19-сет годишен младеж от Казанлък е член на Европейския младежки парламент. Абитурентът от  ПМГ „Никола Обрешков” Тихомир Недев е получил и покана за следващата сесия на младежкия парламент, която ще се проведе в Белгия.

продължава>
 

Превишения на нормите за прах в "Габровница" констатираха от РИОСВ

Екоинспекцията обяви днес резултати от проверките в „Габровница”.  Превишения на нормите по показател прах от 7 пъти на голямата сушилня и 6 пъти на малката в дървопреработващото дружество, констатираха експертите от Регионалната инспекция по око...

продължава>
 

Милко Павлов е задържаният за кражбата от "Арсенал"-АД

Задържаният от полицията в Казанлък за 24 часа 42 годишен казанлъчанин Милко Павлов е с чисто криминално минало. Това научи „Дарик” от свои източници.

продължава>
 

Страница 532 от 619

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: