Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Със свой клуб ще се сдобия в сряда/ 27-ми май/ младежите от казанлъшкото село Ясеново


Средствата за ремонта му са лично дарение от д-р Илия Вандов, член на общинското ръководство на партия ГЕРБ в Казанлък и изпълнителен директор на "Катекс" АД .
продължава>
 

Да се проведе работна среща поиска председателят Васил Самарски в писмо до Стефан Дамянов

Да се проведе работна среща между Председателския съвет и кмета на общината, поиска  председателят Васил Самарски в писмо до Стефан Дамянов. Мотивът за срещата е, че всички общински съветници, са сериозно обезпокоени от факта, че Областният управ...

продължава>
 

Полицейска хроника / 27.05.2009


На 26.05.2009 г. в 23.05 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че между с. Дъбово и Ветрен служители на горска стража към Държавна агенция по горите са извършили   проверка на товарен автомобил “Шкода Мадара” с водач С.И. (30) от Тъжа. При пр...
продължава>
 

Разбиха кабинета на директора на ОУ ''Никола Вaпцаров'' в Казанлък

Казанлък. Разбиха кабинета на директора на ОУ ''Никола Вaпцаров'' в Казанлък, предаде кореспондент на радио ''Фокус''- Велико Търново. Неизвестни лица са проникнали тази нощ в сградата на училището и са откраднали компютърна конфигурация от каби...

продължава>
 

Казанлъшките училища имат нужда от още ремонти

Казанлък. Казанлъшките учебни заведения имат нужда от допълнителни ремонтни дейности, посочиха директори, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

С поднасяне на венци и цветя ще отбележат 2 юни в Казанлък

Казанлък. С поднасяне на венци и цветя ще бъде отбелязан 2-ри юни – Денят на Ботев, в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново . Честването се организира от община Казанлък и военните от 61-ва Стрямска механизирана бригада...

продължава>
 

Общинският съвет в Казанлък ще заседава на 28 май

Казанлък. Редовното заседание на Общински съвет – Казанлък ще се проведе утре, 28 май, от 09.00 часа, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

10 финансови консултанти се търсят в Казанлъшко

Казанлък. 10 са свободните работни места за финансови консултанти, които са обявени в дирекция „Бюро по труда”в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

Община Казанлък се включи в подписването на Резолюция за повишаване на енергийната ефективност

Казанлък. Резолюция за повишаване на енергийната ефективност подписа казанлъшкият заместник-кмет по Бюджет и финанси Емил Караниколов след проведен семинар в унгарския побратимен на Казанлък град Надканижа, предаде кореспондент на радио „Фокус”-В...

 

Много от жилищните сгради в Казанлък не са оборудвани при пожар

Казанлък. Много от жилищните сгради в Казанлък не са оборудвани с нужната техника при възникване на пожар, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Монтират улица на занаятите в Казанлък

Казанлък. Започна монтажът на съоръженията дни преди откриването на улицата на занаятите по повод 41-вия Празник на розата в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Министърът на отбраната ще връчи почетни карти на запасни офицери и сержанти в Казанлък

Велико Търново.Министърът на отбраната Николай Цонев се очаква да връчи почетни карти на членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаси и резерва (СОСЗР) на 29-ти май в Казанлък, съобщиха за радио “Фокус” – Велико Търново от Съюза.

продължава>
 

РИОКОЗ - Стара Загора ще проверява плувните басейни в Казанлъшко

Казанлък.С настъпване на летния сезон РИОКОЗ - Стара Загора започва проверки на плувните басейни в Казанлъшко, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Оптимизират училищната база в община Казанлък

Казанлък. Оптимизация на училищната база предвиждат в община Казанлък, съобщиха за радио “Фокус” – Велико Търново от отдел „Образование”.

продължава>
 

Проф. Генчо Начев: Грабна ни историята на създаването на „Велик е нашият войник”

София. Грабна ни историята на създаването на „Велик е нашият войник” - това каза за Агенция “Фокус” проф. Генчо Начев, кардиохирург, директор на болница "Света Екатерина". По него инициатива в Казанлък на 29 май ще се открие паметна плоча на имен...

продължава>
 

Розовата кампания- напрежение и недоволство

Средно по 1,50 лева за килограм се изкупува розовия цвят от розопроизводителите в Казанлъшко.Цената обаче не се харесва на някои частни розопроизводителите, които настояват за изкупна цена от 2 лева на килограм. Изкупната цена на розовия цвят в К...

продължава>
 

На територията на община Стара Загора не са регистрирани превишения на нормите за контрол качеството

На територията на община Стара Загора не са регистрирани превишения на нормите за контрол качеството на атмосферния въздух. До 10 часа тази сутрин не са отчетени превишения на средночасовите норми по всички измервани замърсители на въздуха от авт...
продължава>
 

Пожарът на сметището е напълно овладян


Пожарът, който възникна на градското сметище на Мандра баир вече е напълно овладян и остава само довършителните дейности по окончателното капсулиране на тлеенето, съобщи зам. кметът на Община Стара Загора Белчо Белчев.
продължава>
 

Проф. Генчо Начев: Грабна ни историята на „Велик е нашият войник” Проф. Генчо Начев: Грабна ни историята на „Велик е нашият войник”


Проф. Генчо Начев, директор на болница “Света Екатерина”, за идеята за паметна плоча и преименуването на площад в Казанлък на името на автора на „Велик е нашия войник”, пред Агенция “Фокус”.
продължава>
 

С 30 стотинки падна изкупната цена на розовия цвят в Kазанлъшко

Казанлък. С 30 стотинки е паднала тази сутрин изкупната цена на килограм набран розов цвят, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново след разговор с розопроизводители от казанлъшките села Розовo и Кънчево.

продължава>
 

С около 600 евро може да падне цената на розовото масло тази година в Казанлъшко

Казанлък. С около 600 евро може да падне цената на килограм розово масло тази година в Казанлъшко, прогнозират розопреработватели, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъшката гимназия „Акад. Петко Стайнов” ще приема заявленията на седмокласниците

Казанлък. В казанлъшката гимназия „Акад. Петко Стайнов” ще се приемат заявления за кандидатстване след седми клас, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Едно от четири кина работи в Казанлък

Казанлък. Едно от общо четирите кина в Казанлък продължава да работи и днес, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново . Някогашното кино „България”, което имаше разкошни салон и балкон, след приватизационни действия бе закрито.

продължава>
 

177 читатели са се записали в библиотека „Искра” в Казанлък по време на „Четяща България”

Казанлък. В рамките на националната кампания „Четяща България” в казанлъшката библиотека „Искра” са се записали 177 нови читатели, съобщи на пресконференция Анна Кожухарова от библиотеката, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Футболистите на ”Розова долина” - протести

Футболистите на ”Розова долина”, ръководството на клуба и треньори на казанлъшки спортни клубове  подготвят  протестни действия срещу политиката на общинското ръководство и кмета Стефан Дамянов спрямо спортната дейност. Причината за радикалните ...

продължава>
 

Страница 533 от 633

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: