Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

За 28 юли е насрочено делото за касиране на изборите в Казанлък

На 28 юли ще се гледа жалбата на коалиция „СДС – Новото време – ССД" относно касиране на изборите в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново . Делото е насрочено за 10 часа в зала 4 на Административния съд в Стара Загора.
продължава>
 

Кметът на община Казанлък откри новия паметник на Хаджи-Димитровите четници

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов откри новия паметник на Хаджи -Димитровите четници, разположен в градинката до централния хотел в града на площад „Севтополис", предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново. На официал...

продължава>
 

140 години от гибелта на Хаджи Димитър отбелязаха на връх Бузлуджа

Казанлък. 140 години от гибелта на сливенския воевода Хаджи Димитър бяха отбелязани на връх Бузлуджа, лобното място на българина, отдал живота си за свободата на България, предаде кореспондентът на радио Фокус – Велико Търново.

продължава>
 

23 годишен мъж е смазан до неузнаваемост


Мъж загина при челен сблъск на ТИР българска регистрация и лек автомобил с пловдивска, станал в 14,52 днес по второкласен път между селата Дунавци и Шейново, община Казанлък. От силния удар лекият автомбил, соббственост на 23 годишен мъж е смаза...
продължава>
 

Полицейска хроника / 18.07.2008

Изгоряла вилна постройка
На 18.07.т.г. около 11.00 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за открита изгоряла вилна постройка, разположена в местноста «Кара кос» в землището на с. Овощник, общ. Казанлък – установено е, че чрез умишлено запалване напъл...
продължава>
 

Два медала за стрелците на Клуб "Херос" от ДП в Разград

Казанлъшкият клуб по стрелба с лък «Херос» завоюва два златни медала от ДП в Разград – на Иван Йотов в дисциплината «компаунд» и отборно.
продължава>
 

Казанлъшки младежи участваха в Европейска среща във Франция

От 5 до15 юли се проведе Европейска младежка среща във френския град Сент-Ерблен, в която участваха 40 представители от Франция, България, Румъния и Ирландия.
продължава>
 

Закриват две паралелки в казанлъшки училища

Регионалният инспекторат по образование в Стара Загора закрива две паралелки в две казанлъшки училища, съобщи за радио “Фокус” - Велико Търново началникът на РИО Любомир Любенов. Това са Професионална гимназия “Иван Хаджиенов” и Гимназия “Академик...
продължава>
 

Ученици от Школата по физика в Казанлък ще участват в Международната олимпиада във Виетнам

Българският национален отбор по физика, част от който са казанлъшки ученици, заминава на Международна олимпиада във Виетнам по маршрут: София – Москва – Пекин – Ханой, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново преподавателят по физика в казанлъшката ...
продължава>
 

Нова постановка подготвя театър "Л. Кабакчиев" през декември


Македонският режисьор София Ристевска пристигна в Казанлък за подготовката на нов спектакъл в театър  “Любомир Кабакчиев”. 
продължава>
 

Жега мори пациенти и лекари в Спешното на Казанлък

30 градуса на сянка в облачно време е температурата в залата за реанимация на Спешния център в Казанлък.

продължава>
 

Американци помагат на деца от Казанлък

С 4 хиляди лева до септември Американската търговска камара ще финансира продължението на проекта по хипотерапия за децата от казанлъшкото Сдружение “Бъдеще за децата с увреждания” .
продължава>
 

ГЕРБ в Казанлък с най- много комисии

Представителите на партия ГЕРБ в новия Общински съвет на Казанлък ще ръководят най- много постоянни комсиии- 3. Под тяхно ръководство ще са комисиите по здравеопазване, по сигурност и обществен ред и по европейските въпроси и бизнесредата.
продължава>
 

Откриват Дневен център за деца с увреждания в Казанлък

През месец август трябва да отвори врати Дневният център за деца с увреждания в Казанлък, който проект се финансира от Европейския съюз по програма ФАР, както и от националния бюджет, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Общинските съветници от Казанлък заминават на обучение във Велинград

В следобедните часове общинските съветници от казанлъшкия Общински съвет ще отпътуват за Велинград, където ще се проведе обучението им за провеждане на електронни заседания, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.
продължава>
 

Започват ремонтите на пътищата в община Казанлък

Започна изпълнение на реконструкции на улиците в град Казанлък и населените места от общината, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново. Мащабната рехабилитация предвижда да обхване общо 28 обособени позиции. От днес започва благоустроя...
продължава>
 

На следващото си заседание общинските съветници ще гласуват съставите и броя на комисиите


В проведена сред общинските съветници анкета, те са изтъкнали необходимостта от повече помещения, в които да извършват своята дейност. Това съобщи за радио "Вис виталис" председателят на Общинския съвет Васил Самарски.
продължава>
 

Две от селата в община Казанлък са изразходвали бюджета си

Казанлък. Две от населените места в община Казанлък са изразходвали бюджета си, предвиден им съгласно решение 827 от 8 април тази година, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Емил Караниколов – заместник-кмет по „Финанси, бюджет и международни...

продължава>
 

30 студенти от столицата идват на стаж в казанлъшкия исторически музей

Казанлък. 30 студенти от Висшето училище по библиотекознание и информационни технологии се очаква да пристигнат в Казанлък на стаж, предаде кореспондент на радио „Фокус” -Велико Търново.

продължава>
 

19 000 лева отпусна Министерството на културата за казанлъшки читалища

19 000 лева отпусна за 10 казанлъшки читалища Министерството на културата, предаде кореспондентът на радио „Фокус"-Велико Търново. Средствата се дават въз основа на разработени и спечелени проекти.

продължава>
 

ХГ „Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък има възможност да си сътрудничи с Испанското посолство

Възможността за сътрудничество между Хуманитарна гимназия (ХГ) “Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък и Испанското посолство бе потвърдена от испанския посланик, който бе на посещение в учебното заведение, съобщи  Слави Радев, директор на гимназията....
продължава>
 

Преговорите за разкриване на филиал на СА "Димитър А. Ценов" в Казанлък продължават

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов ще се срещне утре с ректора на Стопанската академия "Димитър А. Ценов" в Свищов доц. д-р Величко Адамов, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.
продължава>
 

Кметовете на населените места от община Казанлък не могат да упражняват новите си правомощия

Кметовете на населените места от община Казанлък няма да могат да упражняват делегираните им нови правомощия, съобщи по време на кметския полуден Галина Стоянова – секретар на общината, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Не стигат озеленителите в Казанлък

Близо 6 пъти са намамелели работниците по програми за заетост, свързани с озеленяването на Казанлък за последните две години.

продължава>
 

Градят църква от стъкло в Казанлък?

Нов модерен православенхрам със стъклен купол ще се гради в Казанлък. Това съобщи главният архитект на общината Николай Kиколов.

продължава>
 

Страница 535 от 576

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 10.01.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: