Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

ПК „Експерти за Казанлък” подариха енциклопедии на казанлъшките училища

Кандидати за общински съветници от предизборна коалиция „Експерти за Казанлък” подариха енциклопедията на „Казанлък в Старозагорска област” на библиотеките в две от гимназиите в града

продължава>
 

196 ученици се явиха на матурата по математика в Казанлък

196 абитуриенти от община Казанлък се явиха тази сутрин на държавния зрелостен изпит по математика, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново директорът на хуманитарна гимназия „Свети свети Кирил и Методий” в града Слави Радев.

продължава>
 

600 пасти раздаде на децата НДСВ - Казанлък

600 пасти раздадоха членове на ПП НДСВ на децата в Казанлък, предаде кореспондентът на .
продължава>
 

Започна националната подписка за Севтополис

На 1 юни сдружение „Национално обединение съхрани българското” стартира дългоочакваната национална подписка в подкрепа на изключителния проект за реставрирането на древния тракийски град Севтополис, съобщиха за Агенция "Фокус".
продължава>
 

Украински депутати черпят казанлъшки опит

Трима депутати от Върховната Рада на Украйна се запознаха с начина на работа на първия електронен общински съвет в България, какъвто е казанлъшкият.

продължава>
 

Електронният парламент - в пъти по-атрактивен

В пъти се е увеличила посещаемостта на сайта на общинския съвет в Казанлък, след като работата на местния законодателен орган бе изцяло електронизирана и всички материали, изготвяни от администрацията в града, качени на сайта.
продължава>
 

Първо национално надиграване в Казанлък

12 фолклорни клуба на любители на българските народни танци участваха в първото национално надиграване “Тъпан бие, хоро се вие”, което се проведе в Казанлък.
продължава>
 

7 годишен шофьор- атракцията на Ретро рали "Розова долина"

Близо 50 ретро автомобила дефилира тази вечер по централните улици на Казанлък, в 70-то издание на Ретро рали “Розова долина”. В града на розите ретро возилата, най- старото от които BERLIET от 1928 година събираха овации на публиката освен с визия и...

продължава>
 

Ретроавтомобилите пристигат в Казанлък на 31 май

На 31 май от Пловдив ще стартира 70-то юбилейно издание на атрактивното ретрорали “Розова долина” с участието на 60 екипажа от цялата страна. Казанлъшкият ретро клуб ще участва в проявата с два автомобила и ретро мотоциклет. 
продължава>
 

Яна Танева: “Дечко Узунов се ласкаеше, че в Казанлък се строи копие на родната му къща с експозиция”

В етнографския комплекс в Казанлък се намира уникалната “Родна къща – експозиция на Академик Дечко Узунов”. В “Посоки” съвместното рубрика на Държавната агенция по туризъм и радио “Фокус” разговаряме за експозицията с Яна Танева, уредник в Художес...

продължава>
 

Уникален автопортрет на Дечко Узунов може да се види в родната му къща-експозиция

В родната къща–експозиция “Академик Дечко Узунов” в етнографски комплекс Кулата в Казанлък се съхранява уникален автопортрет на художника, каза в “Посоки”, съвместната рубрика на Държавната агенция по туризъм и радио “Фокус” Яна Танева, уредник в ...

продължава>
 

Проверяваха казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение

Временна комисия от Общински съвет –Казанлък извърши проверка в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в града, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Най-важният принцип в живота ми е да бъда добър човек, казва Царица Роза 2008 - Казанлък

“Най-важният принцип в живота ми е да бъда добър човек и да не преча на околните със съществуването си”, заяви в интервю за радио „Фокус”-Велико Търново новоизбраната Царица Роза 2008-Казанлък 18-годишната Василена Найденова.

продължава>
 

Спешни мерки са нужни за субсидирането на МБАЛ-Казанлък

„Спешни мерки са нужни за субсидирането на МБАЛ-Казанлък”, стана ясно от доклада на временната комисия от Общинския съвет за проверка на болничното заведение, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Избраха Минимис Царица Роза в Казанлък

6-годишната Сузан Иглева от казанлъшката детска градина ''Копринка'' стана Царица Роза в конкурса ''Мини Мис Царица Роза'', предаде кореспондент на радио ''Фокус'' – Велико Търново.

продължава>
 

Извършено убийство в дом за стари хора в гр.Казанлък

На  30.05.2008 г. в  05,35 ч. в РПУ- Казанлък е получено съобщение за извършено убийство в дом  за стари хора в гр.Казанлък. Изпратеният на място полицейски екип на РПУ е заловил извършителя на деянието -  С. Т. (64), пребиваващ в същото социално ...
 

Василена стана царица

Абитуриентката от Хуманитарната гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък Василена Найденова стана 40-тата Царица Роза на града. Девойката бе избрана с гласовете на 7 –членно жури, съставено само от бивши носителки на короната на Царица Роза и...

продължава>
 

Ще пълнят дупките по улиците в село Крън

Предстои запълване на дупките по улиците в казанлъшкото село Крън, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново кметът Теменужка Люцканова.

продължава>
 

Коалиция „Експерти за Казанлък” поставиха началото на предизборната си кампания

„Няма време за демагогия. Дошло е време за Казанлък, време за експерти за Казанлък”, с тези думи координаторът на програмата, която ще следва коалиция „Експерти за Казанлък”, Владимир Чучумишев постави началото на предизборната кампания, предаде коре...
продължава>
 

Срив в цената на зърното

Главоломно пада цената на зърното в последните 10 дни. За това алармират представители на земеделски кооперации от района на Казанлък.
продължава>
 

21 деца ще участват в конкурса „Мини мис Царица Роза” в Казанлък

21 момиченца от община Казанлък ще вземат участие в конкурса по повод празника на розата „Мини мис Царица Роза”, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново. Кандидатките са от различни детски градини и наесен предстои да бъдат първок...

продължава>
 

Клуб на оръжейника учредиха в Казанлък

Клуб на оръжейника бе учреден в Казанлък от бивши директори, бивши главни инженери, конструктори, механици, пиротехници, балестици и други, работили в местния военен завод, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново.
продължава>
 

19 –сет годишният абитуриент от Габрово- Калоян Русинов Атанасов се удави във вторник вечерта

До 18 часа  сряда 28.05.2008 , тялото на момчето все още не е намерено.

Екипи водолази от казанлъшкия клуб “Севт Трети” от Гражданска защита- Стара Загора и водолазна група от Пловдив вече два дни претърсват района на трагедията, но без успех.

продължава>
 

Казанлък избира своята 40-та царица

На пищна и тържествена церемония- шоу в четвъртък вечерта- 29-ти май казанлъчани ще изберат своята 40-та Царица на Розата.
продължава>
 

15-сет награди раздаде 15-сет годишното радио Вис Виталис

Послучай 15-та си годишнина радио "Вис виталис" обяви 15 организации, институции и личности   на 15-летието на "Вис виталис" за изключителен и траен принос към Казанлък и Долината на розите и тракийските царе.
продължава>
 

Страница 536 от 571

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 06.12.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: