Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

По-малко мераклии за изборите през юни в Казанлък

35 партии, коалиции и независими кандидати ще участват на местните избори за Общински съвет в Казанлък на 21-ви юни тази година, съобщиха от ОИк в града. Новите избори са вследствие на решението на ВАС от началото на март т.г. за касиране на пре...
продължава>
 

Кметовете на населените места от община Казанлък се върнаха от семинар

Кметовете на населените места от община Казанлък взеха участие в семинар. Двудневното обучение се проведе в град Несебър на 10 и 11 този месец и бе организирано от общината.
продължава>
 

10 дни = 3 национални награди

Три национални награди получиха възпитаниците на балетна школа и ансамбъл "Грация" при НЧ "Искра" в Казанлък, с ръководител Алла Ангелова.

продължава>
 

АСК „Ефко Рейсинг” –Казанлък е временен водач в отборното класиране

Автомобилен спортен клуб (АСК) „Ефко Рейсинг” –Казанлък е временен водач в отборното класиране в Планинския автомобилен шампионат на България, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново Стефан Драганов – мениджър на клуба.
продължава>
 

ДСБ и Демократическата партия правят коалиция за явяване на местните избори в Казанлък

Казанлъшките структури на ДСБ и Демократическата партия сформираха коалиция, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново .
продължава>
 

Царица Роза 2007 отлетя за Япония

Лора Георгиева, Царица Роза 2007, отлетя за Япония днес, 13 май. Красивата казанлъчанка ще вземе участие в Празника на розата на град Фукуяма.

продължава>
 

ОИК-Казанлък отказа регистрация на една партия

Една политическа партия е получила отказ да бъде регистрирана в Общинската избирателна комисия в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново.
продължава>
 

Криминалисти от РПУ – Стара Загора заловиха мнима служителка на ДВСК

За времето от 30.04 до 05.05.2008 г. в РПУ – Стара Загора е получено съобщение, че жена на видима възраст 45-50 г., представяща се за инспектор ДВСК е имитирала проверки на магазини за хранителни стоки и отвличайки вниманието на продавач – консулт...
продължава>
 

СДС, "Новото време" и ССД- заедно на изборите в Казанлък

С обща листа ще се яват на частичните местни избори за Общински съвет в Казанлък местните структури на партиите СДС, “Новото време” и ССД.
продължава>
 

Среща на турски за религиозното образование

Проблемите при религиозното обучение, отливът на желаещи за такова, както и условията за кандидатстване и програмите за обучение в средните и висши духовни училища в страната, обсъждаха на среща в джамията в Казанлък представители на джамийските н...

продължава>
 

Откраднаха "Мостът на влюбените"

Вандали са задигнали моста над Старата река, в близост до село Енина-Казанлъшко , в района на местността "Пъстървата".

продължава>
 

ЕНП ще подкрепи мажоритарна промяна в Избирателния закон

Наложителна е промяна в Избирателния закон, тъй като има дефицит на политики и личности и ЕНП най- вероятно ще подкрепи такава промяна.

продължава>
 

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии по различни оперативни програми и фондове.
продължава>
 

Гиньо Ганев- почетен гражданин на Казанлък

Омбудсманът на България Гиньо Ганев ще е тазгодишният почетен гражданин на Казанлък. Това решиха общинските съветници на Казанлък. Предложението за високото отличие, което да получи Човекът-парламент направи кметът на общината Стефан Дамянов. Предлож...

продължава>
 

Отличиха проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък

Проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък спечели трето място в националния конкурс за избор на най-добра туристическа дестинация, реализиран по проект „Тракийския дух”, съобщи за радио „Фокус” – Велико Търново Виктор Кънчев – младши експе...
продължава>
 

Чужденци обменят опит в детска градина „Славейче” в Казанлък

Три групи с представители на Испания, Белгия и Турция пристигнаха в детска градина „Славейче” в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново”.
продължава>
 

Изградиха чешма в казанлъшкото село Средногорово

Жителите на казанлъшкото село Средноговоро вече се радват на нова чешма, която се издига в центъра на населеното място, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Българските социалдемократи преговарят за коалиция с БСП на изборите в Казанлък

Българската социалдемократическа партия води преговори за коалиране с БСП на предстоящите местни избори за общински съветници в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.
продължава>
 

Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса за Професионалната гимназия по строителство

На 68-мото си заседание Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса Професионалната гимназия по строителство в града да се преобразува от държавно в общинско училище и да се деактува собствеността от държавна в общинска, предаде кореспондент ...
продължава>
 

Полицейска хроника / 07.05.2008

Младите огнеборци ще премерят сили в петък
На 09.05.2008 г. от 10.00 ч. на тренировъчното игрище над градския стадион “Берое” ще се проведе Деветото общинското състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”.
продължава>
 

Министър Николай Василев се запозна с проблемите на община Казанлък

Николай Василев, министър на държавната администрация и административната реформа пристигна днес в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

Ана Кърпачева: Голямото сърце е тайната на добрата работа в домовете за възрастни хора

Ана Кърпачева е директор на Дома за възрастни хора „Маргарита Асебо", разположен в жилищен комплекс „Изток” в Казанлък. За това как и при какви условия живеят домуващите и как всеки, който желае, може да постъпи в дом за възрастни хора, кореспонде...

продължава>
 

Чуждестранни фолклорни състави няма да вземат участие в тазгодишния Празник на розата в Казанлък

Фолклорни състави от чужбина няма да вземат участие тази година в Празника на розата, провеждащ се в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново един от организаторите Васил Белев.
продължава>
 

Елена Гамова: Българските музикални инструменти се ползват с добро име по света

Елена Гамова е изпълнителен директор на казанлъшката фабрика „Кремона” – предприятието, което от 1924-та година насам произвежда музикални инструменти. През 2000 година получава предложение да оглави търговския отдел на фирмата, след което става и...

продължава>
 

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розов цвят

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розовия цвят, който ще бъде обран по време на предстоящата кампания, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . След дължи дебати те решиха на розоберачит...

продължава>
 

Страница 539 от 571

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 13.12.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: