Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Уницеф за България г-н Октавиан Бивол пристига в Стара Загора

На официално посещение днес в Стара Загора пристига представителя на Уницеф за България г-н Октавиан Бивол. Посещението се осъществява по покана на Фондация „Арк-България” и Сдружение „Самаряни” във връзка с изпълнението на пилотен проект в обла...

продължава>
 

Директори на културни институти от Казанлък оспориха пред съда кметски заповеди

Три административни дела е образувал Административния съд в Стара Загора по жалбите на директорите на трите културни  института в Казанлък, за които има обявени конкурси за директори  - на  Библиотеката, Театърът и музей “Чудомир”. 

продължава>
 

6 приемни на полицията обслужват районите в Казанлък

Две нови приемни за гражданите отвори Районното полицейско управление в Казанлък в навечерието на празника на полицията 8-ми ноември. 

продължава>
 

Проектират канализацията на с. Крън

Жителите в с. Крън посрещат празника на населеното място утре с огромни проблеми в пътната инфраструктура.  Като част от решаването на този проблем е започналото проектиране за канализацията на Крън.

продължава>
 

В ЦДГ "Снежанка" атакуват наднорменото тегло с проект за здравословно хранене

В ЦДГ „Снежанка” в Казанлък няма деца с наднормено тегло.  Такава е констатацията от здравните инспектори в учебното заведение. 

продължава>
 

Гимназията в Казанлък навърши 125 години

Казанлък. 125 години от своето създаване отбелязва Хуманитарна гимназия „Свети свети Кирил и Методий" в Казанлък. В 9:30 часа дворът на хуманитарната гимназия се събраха настоящи и бивши възпитаници, учители и директори на тържествено утро и водо...

продължава>
 

Голям е проблемът със сметосъбирането в село Крън, жалва се кметът Теменужка Люцканова

Казанлък. „Голям е проблемът със сметосъбирането в село Крън", жалва се в интервю за радио "Фокус" –Велико Търново кметът на населеното място Теменужка Люцканова.

продължава>
 

Проф. Валерия Фол бе на семинар по египтология в Казанлък

Казанлък. Професор Валерия Фол с група от 50 студенти от Нов български университетбе нагости в Казанлък.

продължава>
 

13 семейства ще бъдат настанени в общински жилища в Казанлък

Казанлък. Ключовете за настаняване в общинско жилище ще връчи на 13 семейства кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Коритото на Старата река пред рухване

Руши се коритото на Старата река. Пропада и градежът на камъни около моста, в близост до парк Тюлбето. 

продължава>
 

Чакат още новини от Долината на царете ?

Мащабни проучвания в Долината на тракийските царе започват от следващата година. Това съобщи д-р Косьо Зарев - директор на казанлъшкия  музей "Искра".

продължава>
 

Директори пишат на кмет

Кога ще се реши въпросът с горивата за детските градини? Това питат в изпратено до кмета на общината Стефан Дамянов писмо директори на училища и детски градини , членове на Сдружението на директорите в средното образование в Република България.

продължава>
 

Масларова с доверие в Мъглиж

Социалният министър Емилия Масларова е избрана единодушно за член на Общинския съвет на БСП в град Мъглиж.

продължава>
 

БСП -Казанлък преизбра Гороломов

Досегашният председател на Общинската организация на БСП в Казанлък и народен представител Иван Гороломов бе преизбран за трети мандат като лидер на организацията. Това стана късно тази вечер, след повече от два часа продължило гласуване и броене...

продължава>
 

Полицейска хроника / 07.11.2008

Прострелян без опастност за живота
На  05.11.2008г. в 22.10ч. в РУ на МВР – Казанлък се е явил 32-годишен мъж от с. Димовци и заявил, че около 08.00 ч. на същата дата на  пътя  между  Брестова махалите и  с. Димовци  е  намерил черна, кожена чанта. Пр...
продължава>
 

Само за 10 месеца община Казанлък изпълни обекти на обща стойност 3 674 400 лева

Казанлък. От началото на година до края на месец октомври община Казанлък е изпълнила обекти на обща стойност 3 674 400 лева, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Кметът и заместник-кметовете на Казанлък обсъждаха Стабилизационната си програма на болницата

Казанлък. Кметът на Казанлък Стефан Дамянов и заместник-кметовете на общината се срещнаха с ръководството на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски" – Казанлък във връзка с новата Стабилизационна програма на болницата и Стратегията за нейното развитие, пред...

продължава>
 

Казанлъшките фирми могат да кандидатстват с проекти по оперативна програмата за конкурентноспособнос

Казанлък. Казанлъшките предприятия имат възможността да участват с проекти по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 година, съобщиха за радио "Фокус" –Велико Търново от общинска администрация....

продължава>
 

Холандската фирма „Буксус плант" пусна жалба до Административен съд - Стара Загора

Казанлък. Холандската фирма „Буксус плант", която е най-големият инвеститор в Казанлък и извършва търговска дейност с цветя и подаръчни аксесоари, пусна жалба до Административен съд - Стара Загора чрез кмета на община Казанлък и Общински съвет – ...

продължава>
 

Искат оставката на зам. кмет на Казанлък

Дейци на културата от Казанлък, представители на три културни института поискаха оставката на заместник кметът по култура Юлияна Палазова.

продължава>
 

РЗС пита главния прокурор дали Минчо Спасов е "осветил" Пламен Юруков като агент

София. „Ред, законност и справедливост” (РЗС) е внесъл сигнал до главния прокурор за проверка на това – дали Минчо Спасов е „осветил” агента на специалните служби Пламен Любенов Юруков.

продължава>
 

Учредиха Сдружение за управление на отпадъците

Община Стара Загора закъсня с разрешаването на един проблем - изграждането на Регионално депо за отпадъци. Това призна кметът проф.Светлин Танчев.

продължава>
 

332 –ма първокласника от Казанлък получават целева помощ за ученици


Казанлък. 332 –ма са първокласниците от Казанлък, чиито родители са подали документи за кандидатстване за целеви помощи за ученици като социална инвестиция в дирекция „Социално подпомагане” в града на розите, предаде кореспондент на радио “Фокус”...
продължава>
 

Кметът на с.Крън: "Инфраструктурата е най-големият ни проблем"

Казанлък. “Инфраструктурата е най-големият проблем за Крън”, заяви в интервю за радио “Фокус” –Велико Търново Теменужка Люцканова – кмет първи мандат на казанлъшкото село Крън.

продължава>
 

Александър Иванов откри изложба в Казанлък

Казанлък. 58 фотографии и 29 диптиха подреди в художествена галерия „Искра” в града на розите казанлъчанинът Александър Иванов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Страница 539 от 596

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: