Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Заместник-кметът по образование Юлияна Палазова излезе със становище за исканата й оставка

Казанлък. Заместник-кметът по образование, култура и здравеопазване в община Казанлък Юлияна Палазова излезе със становище относно исканата й оставка, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Две трети места за казанлъшките пилоти на първата за годината писта

С две трети места във Велико Търново за Деян Куманов и Сани Денкчиев започна участието на пилотите на АСК „Ефко рейсинг” в пистовия шампионат.

продължава>
 

7038 са приетите декларации на място в офисите на НАП в Казанлък и Стара Загора

Казанлък. 7038 са приетите декларации на място в офисите на НАП в Казанлък и Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на НАП. 1112 са подадените декларции чрез пощенски оператор или са входирани на място в Централните пощенски клонове в областта.

продължава>
 

Временната комисия за проверка на ремонтираните обекти в Казанлък е без забележки по няколко обекта

Казанлък. Създадената към Общински съвет – Казанлък временна комисия, която да извърши проверка на ремонтираните в общината обекти, е без забележки към ремонтните дейности по няколко от проверените обекти, предаде кореспондент на радио “Фокус” – ...

продължава>
 

1211 социално слаби граждани от община Казанлък ще бъдат подпомогнати от БЧК-Стара Загора през 2009

Казанлък. Предвижда се 1211 социално слаби граждани от община Казанлък да бъдат подпомогнати през тази година от областния съвет на Българския червен кръст в Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Стара Загора ще си сътрудничи с германския окръг Санкт Вендел

Споразумение за сътрудничество между област Стара Загора и окръг Санкт Вендел, който е водещ икономически център в германската провинция Саарланд, е подписано по време на посещението на българска делегация. Набелязани са възможности за партньорс...

продължава>
 

Полицейска хроника / 31.03.2009


Разкрити престъпления
 На 30.03.2009г. около 11.00ч. в РУ МВР – Казанлък е получено съобщение от 23-годишен казанлъчанин, че около 21.00ч. на 27.03.2009 г. в кв. “Изток” е  бил нападнат от неизвестно лице, което го ударило няколко пъти в областта ...
продължава>
 

Специална церемония по връчени свидетелствата за управление на МПС на млади водачи


В 14.00 ч. утре в сектор «Пътна полиция»  при ОД МВР – Стара Загора ще се състои тържествено връчване на шофьорските книжки на водачи, придобили правоспособност в началото на 2009 г. 
продължава>
 

Николай Александров: Поведението на Петър Паунов не е коректно и обслужва други интереси

Казанлък. „Поведението на кмета на Кюстендил Петър Паунов, напускайки СДС, не е коректно и обслужва други интереси”, заяви за радио “Фокус” – Велико Търново Николай Александров – председател на СДС в Казанлък, и допълни, че няма информация за нап...

продължава>
 

Първокласници от казанлъшко училище получиха грамоти “Ние вече сме грамотни”

Казанлък. Първокласниците от основно училище „Никола Вапцаров” в Казанлък получиха грамоти за усвоените през учебната година знания, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Завърши изпълнението на проекта „Дневен център за деца с увреждания” в Казанлък

Казанлък. Днес изтича договорът за работа по проекта на Дневния център за деца с увреждания в Казанлък „Деинституционализация посредством предоставяне на услуги в общността за рискови групи”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново ....

продължава>
 

Възможности за сътрудничество обсъдиха кметът на Велико Търново и посланикът на Япония

Велико Търново. Въпроси и възможности за сътрудничество и партньорство са обсъждали на работна среща днес посланикът на Япония Н.Пр. Цунехару Такеда и кметът на Велико Търново д-р Румен Рашев, информират от общината.

продължава>
 

Театъра на казанлъчани „Любомир Кабакчиев” ще изненадат публиката с „Железният светилник”

„Железният светилник” е големият проект, с който актьорите от Театъра на казанлъчани „Любомир Кабакчиев” ще изненадат публиката.
продължава>
 

Лека атлетика: Росен Карамфилов спечели приза “Тодор Артарски”

Росен Карамфилов (КЛАСА) спечели титлата на диск с 55,75 метра от зимното Държавно индивидуално първенство по хвърляне, което се проведе през уикенда на базата на Национална спортна академия "Васил Левски" в София.
продължава>
 

Кметът в най-кратък срок писмено да докладва на ОбС окончателната си позиция по стабилизирането на финансовото състояние на болницата

Комисиите по финанси и здравеопазване проведоха на 25 март съвместно заседание по изпълнение на Решение №128/30.01.2009год. на ОбС, относно предложение от кмета за стабилизиране финансовото състояние на МБАЛ в Казанлък.

продължава>
 

Работен график на комисиите през април

Г Р А Ф И К  за провеждане на заседанията и приемните дни на постоянните комисии към Общински съвет - Казанлък през месец април 2009 г.
Място на провеждане - зала за заседания на Общинския съвет („Инфра”)

продължава>
 

Лекарски кабинети в сградата на ДКЦ „Поликлиника

Съветниците от Постоянната комисия по здравеопазване и председателят на Общинския съвет Васил Самарски изслушаха 14 общопрактикуващи лекари по повод опасенията им, свързани с предстоящата процедура за отдаване под наем на лекарски кабинети в сгра...

продължава>
 

В Казанлък показват "новата" "Истина за Орфей"

Американската 60 минутна версия на нашумелия филм на режисьора Стелиян Иванов- „Истината за Орфей” ще бъде показана за първи път тази вечер – понеделник -30-ти март в Казанлък.

продължава>
 

Казанлъшки представители на ЛМА на НДСВ се включиха в семинар в Пловдив

Казанлъшките представители на ЛМА на НДСВ –Григор Кукалов-председател на ЛМА-Казанлък, Милен Анастасов-зам.председател,Петко Петков и Албена Бушнакова се включиха в семинара организиран на 28 и 29 март 2009г. в гр. Пловдив от „ Либерална младежк...

продължава>
 

ВЕСТНИК “ИСКРА” ВРЪЩА ЛЕНТАТА С УНИКАЛНО РЕТРО-ИЗДАНИЕ “ПО СТЪРГАЛОТО”

Вестник “Искра” е животът какъвто е хроника на събитията, стожер на духа и традицията, посланик на нови идеи, място за дебати. Възникнал като независимо издание, после - дейност към читалище “Искра”, сега общинско търговско дружество, Вестник “Иск...

 

Полицейска хроника / 30.03.2009


Разкрито  престъпление
На  29.03.2009 г. в 15.35 ч. в РУ на МВР–Казанлък е получено съобщение, че около 14.00 ч. в Казанлък  на ул.”Д-р Стамболски” неизвестно лице е спряло лек автомобил “Форд Ескорт”, в който пътували двама младежи от с.Скобелево...
продължава>
 

Горя автомобилът на казанлъшки охранител

Казанлък. Около 2:00 часа тази нощ в РПУ-Казанлък е получено съобщение за горящ автомобил, който е бил паркиран на улица „Цар Освободител”, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Започва залесяване на казанлъшкия парк „Тюлбето”

Казанлък. Над 100 дръвчета предстои да бъдат засадени днес в 12:00 часа в парк „Тюлбето” в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

156 са подали заявления за държавен изпит в ХГ”Св. св. Кирил и Методий”

Казанлък. 154 ученика от дванайсти клас и двама, завършили миналата година,от ХГ”Св. св. Кирил и Методий” в Казанлък са подали заявления за допускане до държавен изпит през май, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

40 % увеличение на заплатите заради кризата искат от комисията по култура в Казанлък

Казанлък. Размерът на заплатите на работещите в сферата на културата да бъде увеличен с 40 % настояват от комисията по култура към Общински съвет – Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Страница 540 от 625

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: