Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Полицейска хроника / 24.05.2009


Разкрити престъпления
На 23.05.09 г. в 14.35 ч. на тел.112 е получено съобщение за мъж, пострадал при скандал до ресторант в района на яз."Копринка". Изпратеният на място полицейски екип на РПУ – Казанлък е установил, че при възникнал конфликт, 39...
продължава>
 

С камбанен звън започна празничният 24-ти май в Казанлък

Казанлък. С камбанен звън и тържествен водосвет започна празничният 24-ти май - Денят на славянската писменост и култура, в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Шестима учиника от седми клас на ОУ „Георги Кирков” получиха награди


Шестима учиника от седми клас на ОУ „Георги Кирков” получиха  награди  в Деня на българската писменост и просвета – 24-ти май. Отличените ученици са областни първенци в олимпиадите по физика и химия.  За успехите им далекосъобщителен оператор „Би...
продължава>
 

Изложба на българска шевица се открива тази вече – понеделник 25-ти май от 17,30 часа

Изложба на българска шевица  се открива тази вече – понеделник 25-ти май от 17,30 часа в исторически музей „Искра „ в Казанлък. Експоцията, която  представлява етнографска колекция на народни носии е  част от програмата за тазгодишния празник на ...

продължава>
 

Изключително малко и недостатъчно са документите за проверка дейността на зам. кмета Юлияна Палазова


Изключително малко и недостатъчно са документите, предоставени на Временната комисия за проверка дейността на зам. кмета по образованието и културата в Казанлък Юлияна Палазова.
продължава>
 

Христо Чаушев: "Още не сме приключили, но това което установихме е потресаващо"

Той е само на 30 години, но вече добре познава лабиринтите и острите ръбове на усилието да правиш сам нещо в България.  Завършил е икономика и организация на труда в УНСС, а магистърската му специалност е международни икономически отношения.  
В н...

продължава>
 

Закриват две училища в Kазанлъшко

Казанлък. Две училища в община Казанлък ще затворят вратите си на есен, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново . Това са ОУ”Кирил и Методий” в село Розово и НУ”Христо Ботев” в село Дунавци.

продължава>
 

Надзорният одит на системата за управление на качеството в община Казанлък не констатира нарушения

Казанлък. Надзорен одит на системата за управление на качеството се проведе в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

Японска делегация наблюдава открит урок в казанлъшка гимназия

Казанлък. Японска делегация от Токио посети казанлъшката хуманитарна гимназия (ХГ) “Св.Св.Кирил и Методий”, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново. Гостите наблюдаваха открит урок по български език и литература и по география за...

 

Наши волейболистки заминават за Люксембург

Девойките-младша възраст на ВК „Казанлък” станаха втори в зоналното първенство, на което Градът на розите бе домакин на 20 и 21 май.  Първи са девойките на ЦСКА, а момичетата  на Лариса Китипова се класираха за квалификационен турнир в началото н...

продължава>
 

20 точки в дневния ред на редовната сесия

Председателският съвет определи проекта на дневен ред на предстоящата сесия на 28 май.  Проектът включва 20 доклада - вземане на решение за Запис на заповед по интегрирания воден проект, за финансиране на микропроект „Дом за възрастни с деменция...

продължава>
 

Провеждане на празник за деца с увреждания по случай международният ден на детето


На 26.05.2009 година от 10.30

Община Казанлък организира провеждане на празник за децата с увреждания по случай Международния ден на детето:  Събитието ще се проведе на конната база на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур” в гр.Мъглиж.
продължава>
 

С тържествена програма отбелязват 24-ти май в Казанлък

Казанлък. С празнична програма ще бъде отбелязан 24-ти май – Денят на славянската писменост и култура в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Полицейска хроника / 23.05.2009


Кражба
На 22.05.2009 г. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил “ВАЗ 21013”, паркиран на паркинга на “Арсенал” АД. При извършения оглед е установено, че за времето от 18.30ч. на 21.05. до 07.15 ч. На 22.05.2009 г...
продължава>
 

Награди ще получат шестимата областни първенци в олимпиадите по химия и физика


Тримесечни безплатни абонамента за интернет ще получат шестимата областни първенци в  олимпиадите по химия и физика, възпитаници на ОУ "Георги Кирков" в Казанлък. 
продължава>
 

Полицейска хроника / 22.05.2009

Кражба
На 21.05.2009 г. в 07.20 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 20.00 ч. на  20.05.до 07.20 ч. на 21.05.2009 г. неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, проникнало в лек автомобил “Фолксваген Голф” и извършило к...
продължава>
 

Отворена линия за граждани на община Стара Загора

От понеделник /25 май/ Общинска администрация на гр. Стара Загора стартира нова кампания, целяща удобството на гражданите и насърчаване активността на гражданското общество в работата на Общината.
продължава>
 

РЗС изнесе „Топ 10" на кметовете-феодали в България


Лидерът на партия „Ред, законност и справедливост" Яне Янев оповести 10 имена на кметове, които са злоупотребили с власт. Списъкът ще стигне до Брюксел и в него има градоначалници както от големи градове, така и от малки населени места.
продължава>
 

Полицейска хроника / 21.05.2009

Пътно транспортни произшествия
На 20.05.2009г. около 16.40 ч. в Казанлък по бул. “23 пехотен шипченски полк” в посока изток се е движел лек автомобил “Шкода Октавия”, управляван от И. Г. (56) от Казанлък.
продължава>
 

651 трябва да бъдат първокласниците в казанлъшко на есен

Казанлък. 651 деца от община Казанлък трябва да бъдат първокласници на есен, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Почистват зелените площи в централната част на Казанлък

Казанлък. Служителите към звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в община Казанлък почистват площад „Севтополис” още от ранните часове на деня, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Всички тревни площи в община Казанлък са напръскани против кърлежи

Казанлък. Всички тревни площи в парковете и детските ясли и градини в община Казанлък са напръскани с препарати против кърлежи, заяви за радио “Фокус” – Велико Търново д-р Антония Илиева – мл.експерт „Ветеринарно-санитарни дейности” в града на ро...

продължава>
 

Хит сред абитуриентите в Казанлък е пръскането със спрей за изкуствен тен

Казанлък. Хит сред абитуриентите в Казанлък тази година е изкуственият тен, положен върху тялото със спрей, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

Институтът по розата преминава към Селскостопанската академия

София. Министерският съвет реши Институтът по розата и етеричномаслените култури - Казанлък и Институтът по тютюна и тютюневите изделия - с. Марково да преминат към Селскостопанска академия, съобщиха от правителствената информационна служба.

продължава>
 

Има инсулин в старозагорските аптеки


3549 са пациентите в Старозагорско, които се лекуват с инсулин. От тях 2419 човека са на инсулина на фармацевтичната компания "Ново Нордиск", която не е пожелала да работи с касата, тъй като Комисията по лекарствен списък е заложила по-ниска цена...
продължава>
 

Страница 540 от 638

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: