Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Недко Недков: Свръхпроизводство на розово масло няма

Свръхпроизводство на розово масло няма и не можем да говорим за липса на пазар, категоричен бе пред кореспондента на радио „Фокус”-Велико Търново инженер Недко Недков, директор на Института по розата в Казанлък.
продължава>
 

Асамблея „Знаме на мира” събира отново деца на площад “Севтополис”

На 7 юни деца от цялата страна за втори път ще се съберат на един от най-интересните форуми в България – Асамблеята “Знаме на мира”.
продължава>
 

Увеличиха цената на билетите за рейс в Казанлъшко

С 10 стотинки повече плащат вече казанлъчани за градски билет. Новата му цена е 70 стотинки.
продължава>
 

Търсят удавеното момче в дълбоката част на язовир Копринка

Издирвателните мероприятия за намиране тялото на 18-годишния Калоян Атанасов от Габрово във водите на казанлъшкия язовир Копринка продължават, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Евгени Пейчев - главен експерт „Отбранителна и мобилизационна по...
продължава>
 

Министерството на културата подкрепи проекта на Казанлък "Севтополис"

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов получи официално становище от министър Стефан Данаилов относно внесената от община Казанлък в Министерството на културата докладна записка за проекта “Севтополис”, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Ве...

продължава>
 

Разпоредиха да продължи търсенето в язовир Копринка на момчето от Габрово

В община Казанлък пристигна разпореждане от Министерството на извънредните ситуации да продължи търсенето на 18-годишния Калоян Атанасов от Габрово, който на 27-ми миналия месец потъна във водите на язовир Копринка, съобщи за радио „Фокус”-Велико Тър...
продължава>
 

Асфалтират 28 улици в Казанлък след Празника на розата

След Празника на розата, който се провежда в Казанлък, общината започва асфалтиране на 28 улици, съобщи на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>
 

12 деца от Казанлък с призови места от международното математическо състезание "Европейско кенгуро"

12 ученици от Казанлък, са класирани на призови места в крайното класиране на международното математическо състезание "Европейско кенгуро"
продължава>
 

Нови началници в община Казанлък

Трима нови началник-отдели има общинската администрация от началото на този месец, съобщи секретарят на община Казанлък Галина Стоянова. И тримата са назначени след процедури на проведени конкурси.
продължава>
 

Стрелба с лък на яз. "Копринка"

През почивните дни на яз. "Копринка" се проведе първото национално състезание по стрелба с лък на Клуба на ловците с лък в България. Двама състезатели на клуб "Херос" Казанлък Йордан Георгиев и Иван Йотов участваха в проявата.
продължава>
 

Завърши Четвъртия Празник на розата и минералната вода Павел баня 2008

Завърши Четвъртия Празник на розата и минералната вода Павел баня 2008, който се проведе в дните от 29 май до 1 юни. В международния фолклорен фестивал взеха участие танцови ансамбли от Русия, Гърция и България, като тяхното...
продължава>
 

Василена Найденова: Най-важният принцип в живота ми е да бъда добър човек

Василена Найденова е на 18 години и завършва Хуманитарната гимназия „Свети свети Кирил и Методий” в Казанлък. Тя бе избрана за Царица Роза 2008 г. от 7-членно жури с председател президентът на известна модна агенция Ирина Папазова. Първа подгласни...
 

НДСВ–Казанлък отпразнува с децата на село Овощник първи юни

По повод 1 юни – Деня на детето представители на НДСВ поздравиха малчуганите от детска градина „Слънчо” и учениците от ОУ „Свети Кирил и Методий” в град Шипка, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Приключи проектът „Да усвоим жестомимичния език”, разработван в Казанлък

Приключи разработвания в Казанлък проект „Да усвоим жестомимичния език”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново. 12 са курсистите, които се явиха на изпита, след успешно положения курс на обучение за усвояване на жестомимичния език. В и...
продължава>
 

Все още не е намерено тялото на момчето във водите на язовир Копринка

Все още не е намерено тялото на момчето във водите на язовир Копринка край Казанлък, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново Евгени Пейчев - главен експерт „Отбрана и мобилизационна подготовка” в община Казанлък.

продължава>
 

Веска Мараджиева е новият директор на Дневния център за деца с увреждания

Досегашната директорка на детската градина в град Шипка Веска Мараджиева е новият директор на Дневния център за деца с увреждания, който ще заработи в Казанлък от началото на август. Мараджиева спечели конкурс, обявен от общината.

продължава>
 

Статуетка за най-добър комедиен спектакъл спечели театрална студия "Арсиз"с ръководител Мая Стоянова

Осмият национален фотопленер "Долината на розите" стартира от днес.
продължава>
 

ПК „Експерти за Казанлък” подариха енциклопедии на казанлъшките училища

Кандидати за общински съветници от предизборна коалиция „Експерти за Казанлък” подариха енциклопедията на „Казанлък в Старозагорска област” на библиотеките в две от гимназиите в града

продължава>
 

196 ученици се явиха на матурата по математика в Казанлък

196 абитуриенти от община Казанлък се явиха тази сутрин на държавния зрелостен изпит по математика, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново директорът на хуманитарна гимназия „Свети свети Кирил и Методий” в града Слави Радев.

продължава>
 

600 пасти раздаде на децата НДСВ - Казанлък

600 пасти раздадоха членове на ПП НДСВ на децата в Казанлък, предаде кореспондентът на .
продължава>
 

Започна националната подписка за Севтополис

На 1 юни сдружение „Национално обединение съхрани българското” стартира дългоочакваната национална подписка в подкрепа на изключителния проект за реставрирането на древния тракийски град Севтополис, съобщиха за Агенция "Фокус".
продължава>
 

Украински депутати черпят казанлъшки опит

Трима депутати от Върховната Рада на Украйна се запознаха с начина на работа на първия електронен общински съвет в България, какъвто е казанлъшкият.

продължава>
 

Електронният парламент - в пъти по-атрактивен

В пъти се е увеличила посещаемостта на сайта на общинския съвет в Казанлък, след като работата на местния законодателен орган бе изцяло електронизирана и всички материали, изготвяни от администрацията в града, качени на сайта.
продължава>
 

Първо национално надиграване в Казанлък

12 фолклорни клуба на любители на българските народни танци участваха в първото национално надиграване “Тъпан бие, хоро се вие”, което се проведе в Казанлък.
продължава>
 

7 годишен шофьор- атракцията на Ретро рали "Розова долина"

Близо 50 ретро автомобила дефилира тази вечер по централните улици на Казанлък, в 70-то издание на Ретро рали “Розова долина”. В града на розите ретро возилата, най- старото от които BERLIET от 1928 година събираха овации на публиката освен с визия и...

продължава>
 

Страница 541 от 576

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 24.01.2020


Автобусно разписание:Виж