Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

15-сет награди раздаде 15-сет годишното радио Вис Виталис

Послучай 15-та си годишнина радио "Вис виталис" обяви 15 организации, институции и личности   на 15-летието на "Вис виталис" за изключителен и траен принос към Казанлък и Долината на розите и тракийските царе.
продължава>
 

Петя Кефалова, бе избрана за член на УС

Главният редактор на Пресс ТВ, Петя Кефалова, бе избрана за член на УС  на асоциацията на специалистите по комуникации в общини. Председател на 7 членния управителен съвет е PR-ът на община Белене Маргарита Перникова.
продължава>
 

В крайното генерално класиране Мартин Грашев е 14-ти в осеметапната обиколка на Ейре

Мартин Грашев / КК "Несебър"/ се класира на второ място в крайното подреждане сред 23-годишните на завършилата осеметапна обиколка на Ейре.

продължава>
 

ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място

Юношите младша възраст на ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място след края на квалификационния турнир във Варна.

продължава>
 

180 декара горски масиви са щетите от пожарите за миналата година в Казанлъшко

80 декара горски масиви са изгорели за миналата година при казанлъшкото село Ръжена и още 100 декара – при местността „Каракос”, информира за радио „Фокус” - Велико Търново Анчо Шишков – началник на Районна служба „Пожарна и аварийна безопасност” в К...
продължава>
 

Иван Гороломов: Необходим е закон за това управлението на ВиК инфраструктурата да се извършва на областно равнище

Във връзка с проектозакона за това управлението на ВиК инфраструктурата да се извършва на областно равнище, потърсихме мнението на народния представител от БСП от 40-то Народно събрание Иван Гороломов. За радио „Фокус”-Велико Търново той заяви, че...

продължава>
 

Театър "Любомир Кабакчиев" - Казанлък се завърна от Румъния, с покана за гостуване в Унгария

Tеатър “Любомир Кабакчиев” се завърна от участие в международния фестивал “Живите кукли”, който се проведе в побратимения на Казанлък румънски град Търговище.
продължава>
 

Представят "Изгревът на воина"

"Изгревът на воина" е новият филм на режисьорът от БНТ Николай Василев, създаден за децата от Сдружението "Бъдеще за децата с увреждания" .
продължава>
 

Изтеглиха номерата на бюлетините за избори в Казанлък

Членове на Общинска избирателна комисия – Казанлък изтеглиха номерата на бюлетините, с които политическите партии и предизборни коалиции ще се явят на частичните избори за Общински съвет в града, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търнов...

продължава>
 

Откриха храма на Дионсий?

Над гробницата на Севт Трети в могилата Голяма Косматка край Шипка се намира най-вероятно храмът на Бога на плодородието Дионисий. Тази сензация съобщи в Казанлък директорът на местния исторически музей д-р и.н. Косьо Зарев.

продължава>
 

Повече от 2000 места са били обявени за розоберачи в Казанлък

Повече от 2000 свободни работни места са обявили розопроизводители в дирекция „Бюро по труда” в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Пенка Пъдарска – началник отдел „Посреднически услуги”.

продължава>
 

600 помощни съоръжения за гасене на пожари е закупила община Казанлък

600 помощни съоръжения за гасене на пожарни огнища от гасачески групи е закупила община Казанлък, заяви по време на кметския полуден главен експерт „Гражданска защита" Христо Нешев, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .
продължава>
 

Спасина Недялкова се класира на второ място в първия кръг от Европейската купа по състезателно кате

Отличен старт направи Спасина Недялкова при първото си участие в официално международно състезание за годината - второ място в I кръг от Европейската купа по състезателно катерене за юноши и девойки в групата на 18-19 годишните.

продължава>
 

" Изкуството да бъдеш себе си " - в София

" Изкуството да бъдеш себе си", под това мото днес в зала "Средец" на Министерството на културата се открива изложба на ученици от Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн "Академик Дечко Узунов" – Казанлък .

продължава>
 

Ограничават детската агресия в Казанлък чрез спорт

Проект на тема "Спортът – здраве за децата" ще бъде представен в детска градина "Здравец" в Казанлък с цел ограничаване на детската агресия и оптимизиране хранителния и двигателен режим у децата, предпазвайки ги от затлъстяване, предаде кореспондентъ...
продължава>
 

Отлагат дело срещу Владев за юни

Старозагорският окръжен съд отложи за 11-ти юни делото на предприятие "Габровница" срещу председателя на Сдружение "Чиста Розова долина" Крум Владев.
То бе образувано миналата година за уронване престижа на предприятието.

продължава>
 

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба на Моста на влюбените в София

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба в София. Изложбата носи името "360 градуса България" . Тя е  представена на Моста на влюбените вблизост до НДК. Подредени са 120 природни картини, снимани в облаците от парапланер. Але...

 

Започва предизборната кампания за общински съветници в Казанлък

Започва предизборната кампания за избор на Общински съвет в Казанлък, след като по решение на Върховния административен съд (ВАС) изборите от октомври 2007-а година бяха касирани, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново.
продължава>
 

362-ма кандидати за общински съветници в Казанлък

27 политически партии, коалиции и независими кандидати се регистрираха за участие в изборите за общински съветници в община Казанлък на 21-ви юни.

продължава>
 

Министър Николай Цонев откри социален център в Казанлък

Министърът на отбраната Николай Цонев откри новия Център за индивидуално социално обслужване в Казанлък, предаде репортер на радио ''Фокус'' – Велико Търново. Малко преди да пререже лентата пред поделение 22 180 Цонев заяви, че се вълнува и че тов...

продължава>
 

Членове на "Атака" изключиха свой лидер, друг напуска сам

Да бъдат изключени от местната организация на партия "Атака" в Казанлък - лидерът й Драгомил Иванов и неговия съратник- свещеникът от православен храм "Свети пророк Илия" Кольо Георгиев.

продължава>
 

Концерт-матине в Казанлък

Две млади софийски пианистки- Мария Мирчева и Милена Цолова, както и цигуларят Иван Кръстев за втора поредна година изнесоха  концерт-матине в Казанлък.
продължава>
 

Първите закошчани автомобили със скоби

Първите "закопчани" автомобили вече са факт по казанлъшките улици, след като в началото на седмицата Общината въведе кратковременното паркиране срещу заплащане по основните улици на града. 
продължава>
 

Брат уби брата си в Казанлък

45-годишният Цветан С. от Казанлък е убил 47-годишният си брат, след като го е наръгал 8 пъти при възникнал семеен скандал в заводските жилища на “Арсенал” на ул. “Хан Омуртаг”.
продължава>
 

Кметства от община Казанлък кандидатстват по проекти в рамките на „За чиста околна среда"

Кметовете на седем кметства от община Казанлък ще подадат днес в Регионалната инспекция на околната среда и водите (РИОСВ) в Стара Загора документи за кандидатстване по проекти в рамките на националната кампания „За чиста околна среда”, предаде ко...
продължава>
 

Страница 542 от 576

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 10.01.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: