Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Апарат за хемодиализа ще подари на МБАЛ-Казанлък министърът на здравеопазването

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще подари на казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Христо Стамболски” (МБАЛ) апарат за хемодиализа, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

5 лева е дневната такса за учениците на лагер в общинска база в Казанлък

В размер на 5 лева е таксата на ден за ученик, решил да прекара ваканцията си на лагер в общинска база, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново . Увеличението спрямо миналата година е с 3 лева.

продължава>
 

Хор "Петко Стайнов" с нов репертоар и консултант

 

Мащабна програма стартира през 2009-та година казанлъшкият смесен хор „Петко Стайнов”.

продължава>
 

Компенсации за засегнатите от кризата в индустрията и услугите

До 120 лева компенсации на работниците и служителите, чиито доходи намаляват от преминаване от пълно към непълно работно време предвижда една от антикризисните мерки на правителството, по която ще работят и в Дирекция Бюро по труда – Казанлък. 

продължава>
 

Силно начало на шампионата за казанлъшките "рози"

Рекордните 373 двойки от 42 клуба в страната взеха участие в държавното първенство по спортни танци, което завърши с излъчването на седем шампиона в неделя вечер в столичната зала "Христо Ботев". 

продължава>
 

Посрещаме 18 белоглави лешояда

18 птици от застрашеният вид белоглав лешояд (Gyps fulvus) ще пристигнат в Спасителния център за диви животни в Стара Загора.

продължава>
 

Празник на розата 2009: принц и асамблея под въпрос

Все още не е ясно дали гостуващият в  България от 13-ти до  17-ти май японски принц Нарухито и неговата съпруга ще посетят Казанлък, по време на дните от тазгодишния празник на розата.

продължава>
 

Омбудсман и кмет в задочен спор за журналисти

Журналисти да присъстват на  седмичните оперативки на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов. Това предлага в специално отворено писмо до кмета  на  града  общественият посредник на община Казанлък Катя Киликчиева.

продължава>
 

На 19-ти март изтича срокът за кандидатстване на студенти за стипендия „Чудомир”

На 19-ти този месец изтича срокът за кандидатстване на студенти за стипендия на фондация „Чудомир”, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

35 лева e таксата за месечно посещение на детска градина в Казанлък

В размер на 35 лева е месечната такса за посещение на дете в детска градина в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Председателският съвет на Общинския съвет на свое заседание днес/от 11часа/, след като изслуша кмета на общината Стефан Дамянов, взе следното решение:

Обезпокоен от забавянето на подписването на Договора за безвъзмездна финансова помощ по одобрения проект ”Изграждане на канализационна мрежа, реконструкция на водопроводна и пътна мрежа на кв. „Христо Ботев” и изграждане на канализационна помпен...

продължава>
 

Да подкрепим Деяна Назърова от Казанлък

Дияна Назърова е на 20 години, завършила в Националната гимназия по пластични изкуства „Академик Дечко Узунов” в Казанлък с профил дизайн.

продължава>
 

Полицейска хроника / 10.03.2009

Пътно транспортни произшествия
На  09.03.2009 г.  около  22.40 ч.  от Казанлък за Стара Загора се е движел лек автомобил “Форд Фиеста”,  управляван от 51-годишната М.Л. от Казанлък.  На пътен  възел  за с.Ягода, общ. Мъглиж, при движение с несъобр...

продължава>
 

Блондинки “нападат” Стара Загора

Розови пейки на любовта и розови кофи за боклук да бъдат поставени в Парк “Аязмото”. За това ще набират средства с благотворителна акция русите амбиции от Международната асоциация на блондинките. Те ще гостуват в Стара Загора от 18 до 22 Март.

продължава>
 

Фондация „Българска роза” в Казанлък се отчете

Фондация „Българска роза”, която традиционно организира Празника на розата, съвместно с община Казанлък, се отчете пред местните медии, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Общинска администрация-Казанлък и директори на детски градини обсъдиха варианти на делегирани бюджет

Работно заседание за обсъждане варианти за преминаване на делегирани бюджети на 9 детски градини в община Казанлък се проведе в града, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново”.

продължава>
 

Конкурсът Мис Долината на розите може да не се проведе в рамките на Празника на розата

Конкурсът Мис Долината на розите има вероятност да не се състои в рамките на Празника на розата в Казанлък тази година, информира на пресконференция главният секретар на фондация „Българка роза”, която е организатор на тържествата, Васил Белев, п...

продължава>
 

Агенцията по приватизация отложи за 24 март търга с явно наддаване за продажбата на “НИТИ” ЕАД

За 24 март 2009 г. е насрочена новата дата за провеждане на търга с явно наддаване за продажбата на 690 392 броя поименни акции, представляващи 100% от капитала на “НИТИ” ЕАД, Казанлък, съобщиха от Агенцията по приватизация. продължава>
 

Комисия за обществените поръчки искат в Казанлък

7 - членна комисия от общински съветници и представители на общинската администрация в Казанлък да участва при провеждането на обществените поръчки в общината, свързани с реконструкцията и ремонта на уличните платна в общината.

продължава>
 

Претендентките за „Мис България” днес ще посетят музея

Десетте полуфиналитки в националния конкурс на агенция „Визаж” – „Мис България” ще посетят днес от 16.30 часа Регионалния исторически музей в Стара Загора.

продължава>
 

Снимки на носители на награди от международни олимпиади през последните 30 години подредиха в математическата гимназияКазанлък. Изложба със снимки на възпитаниците си - носители на международни награди от олимпиади подредиха в Пиродо-математическата гимназия „Никола Обрешков” в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .
продължава>
 

Сигнал в прокуратурата ще внесат от ЕНП за източване на Държавен фонд „Земеделие”

През тази седмица ще внесем сигнал в прокуратурата за източване на Държавен фонд „Земеделие”, заяви народният представител и председател  на Единна народна партия Мария Капон на пресконференция в Пловдив. В нея участваха и Владимир Зиновиев, зам....

продължава>
 

Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора

Със Заповед на Кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев от днес Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора.

продължава>
 

Общинска администрация-Казанлък и директори на детски градини обсъдиха варианти на делегиран бюджет

На 9 март  в Община Казанлък се проведе работно заседание на представителите на общинска администрация – заместник-кметът по образование, култура и здравеопазване Юлияна Палазова, директорът на дирекция „Финанси и бюджет” Димитър Димитров, началн...

продължава>
 

143 деца са на отчет в Детска педагогическа стая –Казанлък за 2008 година

143 деца са регистрирани в Детска педагогическа стая при Районно управление - Казанлък за 2008 година, сочи доклада на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Ве...

продължава>
 

Страница 545 от 624

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: