Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Млади и интелигентни хора посягат на живота си най-често, твърди психолог

Макар и статистиката да не е еднозначна по въпроса, най-често на живота си посягат млади и интелигентни хора, заяви в интервю за радио „Фокус”- Велико Търново Татяна Цоневска – психолог в природо-математическа гимназия “Никола Обрешков” в Казанлък.

продължава>
 

Полицейска хроника / 25.04.2008

85 годишен мъж починал след удар с учебен автомобил
На 11.04.т.г. около 10.30 ч. на бул. “Александър Батенберг” в Казанлък, учебен товарен автомобил “Мерцедес 1217”, със старозагорска регистрация, управляван от курсиста – И.И. (26) от с. Шейново, общ....
продължава>
 

Програма за роми, закрито училище и продажби

12 въпроса, свързани с продажба на общинска собственост -земя и сгради, обявени по закона за приватизацията или разпореждането с общинско имущество внасяза разглеждане в общинския съвет на Казанлък днес кметът на общината Стефан Дамянов.

продължава>
 

Приеха Общинска стратегия за демографско развитие на община Казанлък

Общински съвет - Казанлък прие проекта за Общинска стратегия за демографско развитие на общината за 2008 – 2020 година, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново.

продължава>
 

Край на безводието в Черганово

Късно снощи бе отстранена  аварията, заради която 13-сет дни жителите на село Черганово бяха без питейна вода. След седмица търсене на авариралато място, екипи на В и К Казанлък  локализираха мястото на теча- южно от пътя  между селата Черганово и...

продължава>
 

Казанлъшки деца спечелиха награди от международен конкурс в Китай

Деца от школата по изобразително изкуство по живопис при Общински детски комплекс „Свети Иван Рилски” в Казанлък получиха награди от участието си в международен конкурс в Китай.

продължава>
 

Шотландски музейни работници пристигнаха в Казанлък за обмяна на опит

Шотландски музейни работници пристигнаха в Казанлък с цел обмяна на опит. Групата се срещна с директора на исторически музей „Искра” доктор Косьо Зарев.

продължава>
 

“Арт линия” се завърнаха с 4 награди

“Арт линия” към НЧ “Възродена Искра” се завърнаха с 4 награди от Националната изложба за детски рисунки Състояла се в Силистра.
продължава>
 

Казанлъшки ученици спечелиха интелектуален интернет турнир

Двама ученици от казанлъшката Професионална гимназия “Иван Хаджиенов” – Станислав Пращаков и Антон Будов са сред призьроите на интелектуалния турнир

продължава>
 

Село 14 дни вече е без вода

Вече 14-ти ден жителите на казанлъшкото село Черганово са без вода. Причината е голяма, но все още неустановена като място авария по водопроводната система към селото. заради рекордното безводие, без аналог за последните 50-сет години.

продължава>
 

Иван Лапчев е новият председател на ДСБ в Казанлък

Иван Лапчев е новият председател на казанлъшката структура на ДСБ, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Решението за избора бе оповестено на специална пресконференция на партията. Лапчев е избран по време на отчетно-изборното събран...
продължава>
 

Полицейска хроника / 22.04.2008

Скъсана вилка на велосипед води до инцидент
На  21.04.2008 г. около 15,30 ч. в с.Горно Черковище, общ. Казанлък по  ул.”Славянска” в  двора на фирма “Елвира” в посока север се е движел велосипедистът Н.С. (54) от същото село. По време на движение пред...
продължава>
 

Почистиха парк „Тюлбето” в Казанлък

Повече от 30 младежи от различни казанлъшки училища се събраха на входа на парк „Тюлбето” и започнаха организирано почистване на парка, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Включват розопроизводителите в системата за национални доплащания

"Тази година розопроизводителите ще бъдат включени в системата за национални доплащания - това бе отговорът на министър Нихат Кабил след изпратеното от мен и Марко Мечев писмо, в което запитахме какво предвижда Министерството на земеделието и продово...
продължава>
 

Казанлъшки каратисти спечелиха три златни медала от международно състезание

Казанлъшкият карате клуб „Севт I” се завърна от петото международно състезание шотокан купа „Шисейкан” със седем медала, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново
продължава>
 

Досегашният закон за допитване до народа не работи, според Иван Гороломов

На пресконференция в Казанлък депутатът от 40-ото Народно събрание Иван Гороломов от БСП представи някои от основните приоритети на комисията по местно самоуправление, Регионална политика и благоустройство и комисията по вътрешна сигурност и общес...

продължава>
 

Фондация "Тео" в помощ на млади учени

Фондация “Тео” учредиха 7 бивши възпитаници на талантливия казанлъшки учител-физик Теодосий Теодосиев.

продължава>
 

Могилата Косматка с нови тайни?

Могилата “Косматка” край Шипка, където през 2005-та година бе открита бронзавата глава, за която се предполага, че е на тракийския владетел Севт Трети крие още тайни.
продължава>
 

Нов завод за лекарства отвори врати в Казанлък

Нов завод за производство на фармацевтични субстанции от растителен произход отвори врати в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .
продължава>
 

Казанлък продължава сътрудничеството си с Луксор, Египет

Казанлък ще продължи сътрудничеството си с град Луксор, стана ясно по време на пресконференция, дадена от кмета Стефан Дамянов по повод завръщането му от Египет.
продължава>
 

Продължава газифицирането на община Казанлък

На среща между кмета на Казанлък Стефан Дамянов и представител на фирмата, отговаряща за газификацията в общината, бе договорено газифицирането на нови улици, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново градоначалникът.
продължава>
 

Изграждат Дневен център за деца с увреждания в Казанлък

Започна изпълнението на проекта за изграждане на Дневен център за деца с увреждания в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново ръководителят на проекта д-р Ивелина Панова – Ламбова, която е директор на Дома за медико-социални грижи в село Буз...
продължава>
 

Секретарят на община Казанлък стана член на УС на НАСОРБ

Секретарят на община Казанлък Галина Стоянова стана член на Управителния съвет (УС) на Националната Асоциация на секретарите на общини в Република България (НАСО РБ), предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Ще изграждат летище край Казанлък

Започна подготовката за израждането на летище край град Казанлък в посока село Овощник, съобщи на пресконференция кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново .
продължава>
 

Много секти има в Казанлък, твърди местен свещеник

Много са сектите, които проповядват учението си на територията на община Казанлък”, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново местният свещеник отец Теодор.
продължава>
 

Страница 546 от 576

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 24.01.2020


Автобусно разписание:Виж