Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Посрещаме 18 белоглави лешояда

18 птици от застрашеният вид белоглав лешояд (Gyps fulvus) ще пристигнат в Спасителния център за диви животни в Стара Загора.

продължава>
 

Празник на розата 2009: принц и асамблея под въпрос

Все още не е ясно дали гостуващият в  България от 13-ти до  17-ти май японски принц Нарухито и неговата съпруга ще посетят Казанлък, по време на дните от тазгодишния празник на розата.

продължава>
 

Омбудсман и кмет в задочен спор за журналисти

Журналисти да присъстват на  седмичните оперативки на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов. Това предлага в специално отворено писмо до кмета  на  града  общественият посредник на община Казанлък Катя Киликчиева.

продължава>
 

На 19-ти март изтича срокът за кандидатстване на студенти за стипендия „Чудомир”

На 19-ти този месец изтича срокът за кандидатстване на студенти за стипендия на фондация „Чудомир”, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

35 лева e таксата за месечно посещение на детска градина в Казанлък

В размер на 35 лева е месечната такса за посещение на дете в детска градина в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Председателският съвет на Общинския съвет на свое заседание днес/от 11часа/, след като изслуша кмета на общината Стефан Дамянов, взе следното решение:

Обезпокоен от забавянето на подписването на Договора за безвъзмездна финансова помощ по одобрения проект ”Изграждане на канализационна мрежа, реконструкция на водопроводна и пътна мрежа на кв. „Христо Ботев” и изграждане на канализационна помпен...

продължава>
 

Да подкрепим Деяна Назърова от Казанлък

Дияна Назърова е на 20 години, завършила в Националната гимназия по пластични изкуства „Академик Дечко Узунов” в Казанлък с профил дизайн.

продължава>
 

Полицейска хроника / 10.03.2009

Пътно транспортни произшествия
На  09.03.2009 г.  около  22.40 ч.  от Казанлък за Стара Загора се е движел лек автомобил “Форд Фиеста”,  управляван от 51-годишната М.Л. от Казанлък.  На пътен  възел  за с.Ягода, общ. Мъглиж, при движение с несъобр...

продължава>
 

Блондинки “нападат” Стара Загора

Розови пейки на любовта и розови кофи за боклук да бъдат поставени в Парк “Аязмото”. За това ще набират средства с благотворителна акция русите амбиции от Международната асоциация на блондинките. Те ще гостуват в Стара Загора от 18 до 22 Март.

продължава>
 

Фондация „Българска роза” в Казанлък се отчете

Фондация „Българска роза”, която традиционно организира Празника на розата, съвместно с община Казанлък, се отчете пред местните медии, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Общинска администрация-Казанлък и директори на детски градини обсъдиха варианти на делегирани бюджет

Работно заседание за обсъждане варианти за преминаване на делегирани бюджети на 9 детски градини в община Казанлък се проведе в града, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново”.

продължава>
 

Конкурсът Мис Долината на розите може да не се проведе в рамките на Празника на розата

Конкурсът Мис Долината на розите има вероятност да не се състои в рамките на Празника на розата в Казанлък тази година, информира на пресконференция главният секретар на фондация „Българка роза”, която е организатор на тържествата, Васил Белев, п...

продължава>
 

Агенцията по приватизация отложи за 24 март търга с явно наддаване за продажбата на “НИТИ” ЕАД

За 24 март 2009 г. е насрочена новата дата за провеждане на търга с явно наддаване за продажбата на 690 392 броя поименни акции, представляващи 100% от капитала на “НИТИ” ЕАД, Казанлък, съобщиха от Агенцията по приватизация. продължава>
 

Комисия за обществените поръчки искат в Казанлък

7 - членна комисия от общински съветници и представители на общинската администрация в Казанлък да участва при провеждането на обществените поръчки в общината, свързани с реконструкцията и ремонта на уличните платна в общината.

продължава>
 

Претендентките за „Мис България” днес ще посетят музея

Десетте полуфиналитки в националния конкурс на агенция „Визаж” – „Мис България” ще посетят днес от 16.30 часа Регионалния исторически музей в Стара Загора.

продължава>
 

Снимки на носители на награди от международни олимпиади през последните 30 години подредиха в математическата гимназияКазанлък. Изложба със снимки на възпитаниците си - носители на международни награди от олимпиади подредиха в Пиродо-математическата гимназия „Никола Обрешков” в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .
продължава>
 

Сигнал в прокуратурата ще внесат от ЕНП за източване на Държавен фонд „Земеделие”

През тази седмица ще внесем сигнал в прокуратурата за източване на Държавен фонд „Земеделие”, заяви народният представител и председател  на Единна народна партия Мария Капон на пресконференция в Пловдив. В нея участваха и Владимир Зиновиев, зам....

продължава>
 

Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора

Със Заповед на Кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев от днес Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора.

продължава>
 

Общинска администрация-Казанлък и директори на детски градини обсъдиха варианти на делегиран бюджет

На 9 март  в Община Казанлък се проведе работно заседание на представителите на общинска администрация – заместник-кметът по образование, култура и здравеопазване Юлияна Палазова, директорът на дирекция „Финанси и бюджет” Димитър Димитров, началн...

продължава>
 

143 деца са на отчет в Детска педагогическа стая –Казанлък за 2008 година

143 деца са регистрирани в Детска педагогическа стая при Районно управление - Казанлък за 2008 година, сочи доклада на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Ве...

продължава>
 

Комисията по приватизация: Стратегията - теоретична, а Програмата - непълна

 

Да се внесе прогноза за приходите от разпореждането с общинска собственост, настоява Комисията по приватизация след разглеждането на Програмата за управление на общинско имущество, внесена от кмета Стефан Дамянов.

продължава>
 

Бюджетната комисия несъгласна с внесения проект на бюджетната рамка

Несъгласие с рамката на проектобюджета за 2009-та, изрази комисията по икономика, бюджет и финанси в ОбС по време на разглеждането му.
Съветниците ще се произнесат след заседанията на останалите 10 постоянни комисии, които ще продължат тази седмица...

продължава>
 

Десет дами на финала на Мис България

И финалистките са... дълга рокля в нежнолюляково от сатен, шифон и дантела, рокля под коленете в слънчево жълто, рокля тип русалка с мокър ефект… Така можем да изброяваме до 10 – колкото са момичетата, достигнали финала на конкурса Мис България 2...

продължава>
 

Млади художници в помощ на борбата с онкологичните заболявания

Почти всички картини от благотворителната изложба, посветена на годината за профилактика рака на гърдата, бяха разпродадени само за минути след нейното откриване в комплекс „Розалия” в Казанлък. 

продължава>
 

Земеделците още чакат обещаните субсиите

По-голямата част от земеделските кооперации и производители в казанлъшкия регион не са получили субсидии. Това затруднява потготовката по обработване на земеделските площи.

продължава>
 

Страница 546 от 625

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: