Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

175 души на Бузлуджа са откъснати от Казанлък и другите населени места

175 души, между които и гръцки граждани, почиващите в хижите и хотелите на връх Бузлуджа, са откъснати от Казанлък и другите населени места, съобщи Христо Нешев – главен инспектор “Гражданска защита”.

продължава>
 

Съкращението на учителите ще реши един проблем, но ще създаде още много други, смята педагог

Като една от перспективите за българското образование през 2008-ма година казанлъшкият учител по физическо възпитание Атанас Георгиев посочи възможното съкращение на преподаватели от страна на управляващите.
продължава>
 

Отворени за движение са затворените тази сутрин общински пътища в Казанлъшко

Затворените за движение тази сутрин пътища между населените места в община Казанлък вече са отворени, съобщи за радио “Фокус”-Велико Търново дежурният в “Гражданска защита” в града по получена информация от организатор “Пътно управление”.
продължава>
 

55 наказани заради отсъствия от училище

55 ученика от община Казанлък няма да получат полагащите им се детски добавки за месец ноември, заарди огромен брой отсъствия от училище. Това съобщиха от дирекция "Социално подпомагане" в града. Съгласно нови промени в Правилника за социалното по...

 

В Дирекция "Местни данъци и такси" - Казанлък няма проблем с издаването на данъчни оценки

В много общини в страната имотните сделки в началото на годината са блокирани, тъй като не се издават данъчни оценки заради проблем в софтуерния продукт, който бе предоставен от НАП преди две години. Според справка на радио "Вис виталис"  в казанл...

 

6-месечно бебе чака помощ в Балкана

Група от семейства и деца, сред които и 6-месечно бебе все още не могат да слязат от хижа в планинското село Селце. Спасителни екипи и техника са изпратени още от сутринта. Сред разпореждане на областния управител екипите се ръководят от кмета на...

 

Влизат в сила промените в прилагането на Правилника за социално подпомагане

От 2 януари влизат в сила промени в прилагането на Правилника за социално подпомагане, касаещи получаващите месечни социални помощи, съобщиха от дирекция “Социално подпомагане” в Казанлък .

продължава>
 

Заедно със сръбския наркотрафикант Будимир Куйович в ареста остават Николай Писков, Михаил Янчев и Стойко Дойчев

В Следствения арест в Стара Загора заедно със сръбския наркотрафикант Будимир Куйович остават и тримата задържани българи: Николай Писков, Михаил Янчев и Стойко Дойчев.

продължава>
 

Повече от 90 души чистят улиците на Казанлък

Повече от 90 работници от 06.00 часа тази сутрин започнаха да чистят натрупалия сняг в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново след разговор с Николай Чалъков от звено “Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди б...

продължава>
 

Близо 100 души остават в хижите на Бузлуджа

Близо 100 души към момента остават в хижите при връх Бузлуджа, поради падналия сняг и не възможността да се придвижат към Казанлък, съобщи за радио “Фокус”-Велико Търново Христо Нешев – началник на “Гражданска защита” в града.

продължава>
 

Обилният снеговалеж в Казанлъшко продължава да затруднява движението

Обилният снеговалеж на територията на община Казанлък продължава да затруднява движението не само на гражданите, но и на градския и междуградския транспорт, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново .
продължава>
 

Снабдяват с хляб утре три села в Казанлъшко

Утре предстои да бъдат снабдени с хляб селата: Бузовград, Средногорово и Горно Черковище, пътят от града, до които остана непроходим, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново след разговор с кмета на община Казанлък Стефан Дамянов.
продължава>
 

Търсят изчезнали хора в Мъглижкия Балкан

Започва издирване на изчезнали хора от мъглижкото село Селци, съобщи за Дарик радио началникът на “Гражданска защита” в Стара Загора инж.Веселин Кузманов.

продължава>
 

Даниела е първото бебе, родено в Казанлък

Даниела е първото бебе, родено в казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение за 2008 година.

продължава>
 

Полицейска хроника / 31.12.2007

Kражба на два медни бакъра от частен дом в Дъбово
На 30.12.2007г. в 12.40ч. в Полицейски участък - Мъглиж, е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в Дъбово, общ. Мъглиж.
продължава>
 

До 7 лева за сурвакница в Казанлък - интерес няма

От един лев до 7 лева се продават новогодишните сурвакници в Казанлък.

продължава>
 

Близо 5 милиона лева събрани от налози на гражданите в Казанлък

За близо 5 милиона лева са местните данъци и такси, събрани от жителите на община Казанлък през тази година. Най- голям дял в тях се пада на сумата за битови отпадъци- 2 милиона 197 хиляди 934 лева .

продължава>
 

1000 етажа изкачиха Ради Милев и ученичка

Казанлъшкият утрамаратонец Ради Милев и неговата ученичка -16 годишната Мира Добрева изкачиха 1000 етажа в Казанлък. С този свой жест те символично приключиха една успешна за двамата спортисти година.

продължава>
 

Полицейска хроника / 28.12.2007

Заловиха за четвърти път свиленградчанин с цигари без бандерол
Свиленград. 567 кутии цигари без бандерол бяха иззети снощи при операция на служителите на Икономическа полиция при ОДП - Хасково. 29-годишният свиленградчанин М.Д. е заловен за четвърти път в рамките на две седмици - този път с 400 кутии безакцизни цигари, скрити в автомобила му "Опел Вектра". продължава>
 

Кметът на Казанлък е удостоен с приза “Кмет на годината”

С приза “Кмет на годината за цялостен принос в управлението на поверената му община” бе удостоен казанлъшкият градоначалник Стефан Дамянов.

продължава>
 

Общински съвет – Казанлък прие новата структура на общинската администрация

След дълги дебати, различни мнения и предложения, Общински съвет – Казанлък прие новата структура на общинската администрация. Така в общината вече ще има нов заместник-кмет по финанси, бюджет и международни инвестиции.

продължава>
 

Ако ви позвънят и ви кажат, че печелите цветен телевизор, обадете се в полицията

Група от хора звънят по домашните телефони в Казанлък, съобщавайки, че абонатите са спечелили цветен телевизор и 500 лева. Репортерско проучване на радио "Вис виталис"  показа, че подобна промоция и томбола към БТК няма обявена.

продължава>
 

Общинските съветници от "Атака" в Казанлък раздават подаръци на болни деца

Четиримата общински съветници от политическа партия "Атака" в Казанлък ще направят подаръци по повод новогодишните празници на болни деца. Идеята възниква спонтанно за лидера на партията в града инженер Драгомил Иванов.

продължава>
 

Нова техника си закупи библиотека “Искра” в Казанлък

Казанлъшката централна библиотека "Искра" закупи нова техника със собствени средства, заделени от бюджета за 2007 година. Така с два климатика през новата 2008 година ще са оборудвани отделите "Изкуство" и "Комплектоване, обработка и каталози".

продължава>
 

Успешна година за " Бъдеще на децата с увреждания" - Казанлък

С ръчно изработени картички в часовете часовете по арт-терапия, поздравиха приятели и дарители децата от казанлъшкото сдружение “Бъдеще за децата с увреждания”.

продължава>
 

Страница 548 от 564

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 08.11.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: