Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Осмият театрален фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък остана без награда на журито

Осмият театрален фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък остана без награда на журито тази година

Kазанлък. Нито един спектакъл, представен в рамките на осмия театрален фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък, не получи голямата нагр...

продължава>
 

"Истината за Орфей" гостува на "Чудомирови празници 2009"

Режисьорът Стилиян Иванов, операторът Мирослав Евдосиев  и продуцентът Деян Неделчев представиха в Казанлък документалния си филм „Истината за Орфей”. 

продължава>
 

Зарибиха язовир Копринка

С 300 кг. малки шаранчета беше зарибен днес яз. Копринка.  Зарибителният материал е закупен от рибарник в Карлово, каза секретарят на Сдружение Ловно-рибарско дружество "Сокол" Никола Николов.

продължава>
 

Палазова казва за оставката си

Позицията си относно исканата оставка от групата съветници на партия ЛИДЕР и движение "Напред" ще оповести днес на специална пресконференция заместник-кметицата на Казанлък Юлияна Палазова.

продължава>
 

Полицейска хроника / 01.04.2009

Разкрити престъпления
На 31.03.2009 г. около 11.00 ч. в Казанлък в района на кооперативния пазар, казанлъшките криминалисти са заловили в момент на извършване на джебчийска кражба 49-годишната А.А. от с.Завой, обл.Ямбол; 51-годишната В.Г. от Горна...
продължава>
 

6 казанлъшки фирми ще получат компенсации в условията на криза

16 фирми от Стара Загора и Казанлък от общо 24 подали документи, ще получат компенсации по Постановление 44, което определя условията и реда за изплащане на компенсации на работници и служители, за които е установено непълно работно време в секто...

продължава>
 

Планинарите срещу ветрогенераторите на връх Бузлуджа

Предстоящият проект за строеж на ветрогенератори тревожи запалени планинари.

продължава>
 

Заместник-кметът по образование Юлияна Палазова излезе със становище за исканата й оставка

Казанлък. Заместник-кметът по образование, култура и здравеопазване в община Казанлък Юлияна Палазова излезе със становище относно исканата й оставка, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Две трети места за казанлъшките пилоти на първата за годината писта

С две трети места във Велико Търново за Деян Куманов и Сани Денкчиев започна участието на пилотите на АСК „Ефко рейсинг” в пистовия шампионат.

продължава>
 

7038 са приетите декларации на място в офисите на НАП в Казанлък и Стара Загора

Казанлък. 7038 са приетите декларации на място в офисите на НАП в Казанлък и Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на НАП. 1112 са подадените декларции чрез пощенски оператор или са входирани на място в Централните пощенски клонове в областта.

продължава>
 

Временната комисия за проверка на ремонтираните обекти в Казанлък е без забележки по няколко обекта

Казанлък. Създадената към Общински съвет – Казанлък временна комисия, която да извърши проверка на ремонтираните в общината обекти, е без забележки към ремонтните дейности по няколко от проверените обекти, предаде кореспондент на радио “Фокус” – ...

продължава>
 

1211 социално слаби граждани от община Казанлък ще бъдат подпомогнати от БЧК-Стара Загора през 2009

Казанлък. Предвижда се 1211 социално слаби граждани от община Казанлък да бъдат подпомогнати през тази година от областния съвет на Българския червен кръст в Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Стара Загора ще си сътрудничи с германския окръг Санкт Вендел

Споразумение за сътрудничество между област Стара Загора и окръг Санкт Вендел, който е водещ икономически център в германската провинция Саарланд, е подписано по време на посещението на българска делегация. Набелязани са възможности за партньорс...

продължава>
 

Полицейска хроника / 31.03.2009


Разкрити престъпления
 На 30.03.2009г. около 11.00ч. в РУ МВР – Казанлък е получено съобщение от 23-годишен казанлъчанин, че около 21.00ч. на 27.03.2009 г. в кв. “Изток” е  бил нападнат от неизвестно лице, което го ударило няколко пъти в областта ...
продължава>
 

Специална церемония по връчени свидетелствата за управление на МПС на млади водачи


В 14.00 ч. утре в сектор «Пътна полиция»  при ОД МВР – Стара Загора ще се състои тържествено връчване на шофьорските книжки на водачи, придобили правоспособност в началото на 2009 г. 
продължава>
 

Николай Александров: Поведението на Петър Паунов не е коректно и обслужва други интереси

Казанлък. „Поведението на кмета на Кюстендил Петър Паунов, напускайки СДС, не е коректно и обслужва други интереси”, заяви за радио “Фокус” – Велико Търново Николай Александров – председател на СДС в Казанлък, и допълни, че няма информация за нап...

продължава>
 

Първокласници от казанлъшко училище получиха грамоти “Ние вече сме грамотни”

Казанлък. Първокласниците от основно училище „Никола Вапцаров” в Казанлък получиха грамоти за усвоените през учебната година знания, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Завърши изпълнението на проекта „Дневен център за деца с увреждания” в Казанлък

Казанлък. Днес изтича договорът за работа по проекта на Дневния център за деца с увреждания в Казанлък „Деинституционализация посредством предоставяне на услуги в общността за рискови групи”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново ....

продължава>
 

Възможности за сътрудничество обсъдиха кметът на Велико Търново и посланикът на Япония

Велико Търново. Въпроси и възможности за сътрудничество и партньорство са обсъждали на работна среща днес посланикът на Япония Н.Пр. Цунехару Такеда и кметът на Велико Търново д-р Румен Рашев, информират от общината.

продължава>
 

Театъра на казанлъчани „Любомир Кабакчиев” ще изненадат публиката с „Железният светилник”

„Железният светилник” е големият проект, с който актьорите от Театъра на казанлъчани „Любомир Кабакчиев” ще изненадат публиката.
продължава>
 

Лека атлетика: Росен Карамфилов спечели приза “Тодор Артарски”

Росен Карамфилов (КЛАСА) спечели титлата на диск с 55,75 метра от зимното Държавно индивидуално първенство по хвърляне, което се проведе през уикенда на базата на Национална спортна академия "Васил Левски" в София.
продължава>
 

Кметът в най-кратък срок писмено да докладва на ОбС окончателната си позиция по стабилизирането на финансовото състояние на болницата

Комисиите по финанси и здравеопазване проведоха на 25 март съвместно заседание по изпълнение на Решение №128/30.01.2009год. на ОбС, относно предложение от кмета за стабилизиране финансовото състояние на МБАЛ в Казанлък.

продължава>
 

Работен график на комисиите през април

Г Р А Ф И К  за провеждане на заседанията и приемните дни на постоянните комисии към Общински съвет - Казанлък през месец април 2009 г.
Място на провеждане - зала за заседания на Общинския съвет („Инфра”)

продължава>
 

Лекарски кабинети в сградата на ДКЦ „Поликлиника

Съветниците от Постоянната комисия по здравеопазване и председателят на Общинския съвет Васил Самарски изслушаха 14 общопрактикуващи лекари по повод опасенията им, свързани с предстоящата процедура за отдаване под наем на лекарски кабинети в сгра...

продължава>
 

В Казанлък показват "новата" "Истина за Орфей"

Американската 60 минутна версия на нашумелия филм на режисьора Стелиян Иванов- „Истината за Орфей” ще бъде показана за първи път тази вечер – понеделник -30-ти март в Казанлък.

продължава>
 

Страница 552 от 637

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...