Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии по различни оперативни програми и фондове.
продължава>
 

Гиньо Ганев- почетен гражданин на Казанлък

Омбудсманът на България Гиньо Ганев ще е тазгодишният почетен гражданин на Казанлък. Това решиха общинските съветници на Казанлък. Предложението за високото отличие, което да получи Човекът-парламент направи кметът на общината Стефан Дамянов. Предлож...

продължава>
 

Отличиха проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък

Проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък спечели трето място в националния конкурс за избор на най-добра туристическа дестинация, реализиран по проект „Тракийския дух”, съобщи за радио „Фокус” – Велико Търново Виктор Кънчев – младши експе...
продължава>
 

Чужденци обменят опит в детска градина „Славейче” в Казанлък

Три групи с представители на Испания, Белгия и Турция пристигнаха в детска градина „Славейче” в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново”.
продължава>
 

Изградиха чешма в казанлъшкото село Средногорово

Жителите на казанлъшкото село Средноговоро вече се радват на нова чешма, която се издига в центъра на населеното място, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Българските социалдемократи преговарят за коалиция с БСП на изборите в Казанлък

Българската социалдемократическа партия води преговори за коалиране с БСП на предстоящите местни избори за общински съветници в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.
продължава>
 

Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса за Професионалната гимназия по строителство

На 68-мото си заседание Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса Професионалната гимназия по строителство в града да се преобразува от държавно в общинско училище и да се деактува собствеността от държавна в общинска, предаде кореспондент ...
продължава>
 

Полицейска хроника / 07.05.2008

Младите огнеборци ще премерят сили в петък
На 09.05.2008 г. от 10.00 ч. на тренировъчното игрище над градския стадион “Берое” ще се проведе Деветото общинското състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”.
продължава>
 

Министър Николай Василев се запозна с проблемите на община Казанлък

Николай Василев, министър на държавната администрация и административната реформа пристигна днес в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>
 

Ана Кърпачева: Голямото сърце е тайната на добрата работа в домовете за възрастни хора

Ана Кърпачева е директор на Дома за възрастни хора „Маргарита Асебо", разположен в жилищен комплекс „Изток” в Казанлък. За това как и при какви условия живеят домуващите и как всеки, който желае, може да постъпи в дом за възрастни хора, кореспонде...

продължава>
 

Чуждестранни фолклорни състави няма да вземат участие в тазгодишния Празник на розата в Казанлък

Фолклорни състави от чужбина няма да вземат участие тази година в Празника на розата, провеждащ се в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново един от организаторите Васил Белев.
продължава>
 

Елена Гамова: Българските музикални инструменти се ползват с добро име по света

Елена Гамова е изпълнителен директор на казанлъшката фабрика „Кремона” – предприятието, което от 1924-та година насам произвежда музикални инструменти. През 2000 година получава предложение да оглави търговския отдел на фирмата, след което става и...

продължава>
 

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розов цвят

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розовия цвят, който ще бъде обран по време на предстоящата кампания, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . След дължи дебати те решиха на розоберачит...

продължава>
 

Вазов и Смирненски в национална олимпиада

Дванайсетокласникът Пламен Евгениев от  гимназията с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан" в Стара Загора е единственият участник от област Стара Загора в провеждащата се днес в Казанлък национална олимпиада по български език и литература.

продължава>
 

Полицейска хроника / 04.05.2008

Кражба в стопанския двор на с. Елхово
На 01.05.2008 г около 07.20 ч. в Полицейски участък - Гурково е получено съобщение за извършена кражба в стопанския двор  на с. Елхово, общ. Николаево.
продължава>
 

Структура на Единна народна партия ще се учреди в Казанлък

До края на този месец Единна народна партия (ЕНП) ще учреди своя структура и в Казанлък, заяви на пресконференция в града на розите лидерът Мария Капон, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

 

продължава>
 

30 лева за килограм череши в Казанлък

Между 25 и 30 лева е килограмът на пресните череши на пазара в Казанлък.

продължава>
 

Доня Маргарита Асебо посети Казанлък

Доня Маргарита Асебо пристигна в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Тя посети домуващите възрастни хора в дом „Маргарита Асебо” в жилищен комплекс „Изток”
продължава>
 

Казанлък изпревари Парламента

Първият електронен дневен ред на безхартиен общински съвет в България вече ефактв глобалната мрежа.

продължава>
 

Построиха чешма в памет на починало момче от Казанлък

В двора на църквата „Свети Йоан Предтеча” в Казанлък вече тече вода от новопостроена чешма.
продължава>
 

Делегация от Казанлък се завърна от Унгария

Делегация от Казанлък бе на посещение в унгарския град Надканижа, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Двата града са побратимени от близо 20 години.

продължава>
 

Над 200 с оплаквания в Спешния център на Казанлък

Близо 200 граждани на Казанлък и района са потърсили услугите на лекарите от Спешния център в Казанлък през трите празнични дни.

продължава>
 

Приоритет на село Крън е изграждане на канализационната мрежа, твърди кметът

Приоритет в развитието на казанлъшкото село Крън е изграждането на канализационна мрежа и това е основното нещо, което трябва да се направи, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново кметът на селото Теменужка Люцканова.
продължава>
 

Съюзът на ветераните от войните удостоиха казанлъшкия кмет с почетна грамота

Съюзът на ветераните от войните в Република България (СВВБ) въведе в званието почетен член кметът на община Казанлък Стефан Дамянов

продължава>
 

Млади и интелигентни хора посягат на живота си най-често, твърди психолог

Макар и статистиката да не е еднозначна по въпроса, най-често на живота си посягат млади и интелигентни хора, заяви в интервю за радио „Фокус”- Велико Търново Татяна Цоневска – психолог в природо-математическа гимназия “Никола Обрешков” в Казанлък.

продължава>
 

Страница 553 от 584

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 14.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: