Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Криминална хроника през изминалите дни

Убийство
На 26.12.2008г. в 10.10 ч в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от гражданин, че около 08.30 ч. в землището на с. Тулово, южно от четвъртокласен път с. Ягода - с. Ръжена е намерил труп на мъж. При извършения оглед е установено, че т...
продължава>
 

Дневен център в Бузовград

Дневен център за деца с увреждания ще заработи скоро в Бузовград.

продължава>
 

Отличиха Бедо във Венеция

Казанлъшкият фотограф -художник Бедрос Азинян получи награда от международният фестивал на италианската организация "Енте Билатерал Туризъм".

продължава>
 

Почина художникът Милчо Христов

На 73 годишна възраст, на втория ден на Коледа, от света си отиде художникът Милчо Иванов Христов. Той е дългогодишен директор на казанлъшката Художествена гимназия „акад. Дечко Узунов”, където прекарва повече от 20 години- първо като преподавате...

продължава>
 

737 бебета са родени до днес в казанлъшката болница

Казанлък. 737 бебета са проплакали до днес в казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Иванка Нейкова – главен специалист „Радостни обреди” в дирекция „ГРАО” в града на розите.

продължава>
 

Джевдет Чакъров подписа договори с няколко общини по ОП „Околна среда”

София.Министерството на околната среда и водите (МОСВ) вече подписа договори с общините по Оперативната програма (ОП) “Околна среда” за 555 млн. лева, съобщиха от пресцентъра на министерството. Днес министър Джевдет Чакъров подписа нови договори ...

продължава>
 

Стефан Дамянов: Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината

Казанлък. Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново кметът на Казанлък Стефан Дамянов.

продължава>
 

Гореща пепел и сгур да не се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци

Казанлък. Гражданите да не изхвърлят гореща пепел и сгур в контейнерите за битови отпадъци препоръчват от звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико...

продължава>
 

"Капани" по дискотеки и кръчми замислят в Казанлък

Полиция край училищата, подставени лица по дискотеките, скрити камери и непълнолетни младежи с чужди лични карти, които ще провокират наблюдателността и съвестното изпълнение на служебните ангажименти от охранителите в дискотеките.

продължава>
 

Казанлъшки ученици обсъждаха мерки против насилието

Казанлък. Представители на община Казанлък, Общински съвет, РПУ-Казанлък и ученици от Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” обсъждаха мерки против насилието, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Покривът на читалището в село Горно Изворово се нуждае от ремонт

с. Горно Изворово. Покривът на читалището в село Горно Изврово, община Казанлък се нуждае от ремонт, информира кметът на селото Костадин Петков, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

БЧК-Казанлък награди свои активисти

Казанлък. Трима от най-изявените през годината активисти на БЧК – Казанлък получиха парични награди, връчени им лично от председателя на местната структура Васил Кърпачев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Кметът Стефан Дамянов бе отличен министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров

Кметът Стефан Дамянов бе отличен от министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров на среща с ръководители на търговски и стопански предприятия и фирми по случай 60-та годишнина от създаването на Министерството на външната търговия на Ре...

продължава>
 

Съдът ще казва за болницата в Казанлък

Кметът на Казанлък Стефан Дамянов оспорва в Административния съд в Стара Загора решението на общинските съветници от средата на декември, с което те задължиха Община Казанлък спешно да преведе на многопрофилната общинска болница сумата от 380 хил...

продължава>
 

Казанлък без Спортист на годината?

Казанлък без Спортист на годината?

Заради липса на консенсус между членовете на комисията за определяне на Спортист на годината в община Казанлък, градът на розите най- вероятно няма да излъчи свой фаворит в областта на спорта за изминаващата годин...

продължава>
 

В Министерството на културата се проведе среща на работната група по проекта „Севтополис”

На 17 декември в Министерството на културата се проведе среща на работната група по проекта „Севтополис”, информира кметът на община Казанлък.
продължава>
 

Учениците от ПМГ”Никола Обрешков” призоваха отговорните институции за мерки против насилие

Казанлък. Призив до кмета на община Казанлък Стефан Дамянов, председателя на Общински съвет – Васил Самарски и началника на Районното полицейско управление изпратиха учениците от природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” в града на розит...

продължава>
 

Прокурорско предложение за текущ контрол как се изпълняват решенията на местния парламент

Общинският съвет в Казанлък да избере комисия от общински съветници, която да извършва периодични проверки и контрол за изпълнение на решенията на общинския съвет от органите на местната изпълнителна власт.

продължава>
 

Светла Миткова е новият треньор на ЛК"Олимп"

Известната казанлъшка състезателка от близкото минало в тласкането на гюле Светла Миткова е новият треньор на ЛК „Олимп”.

продължава>
 

Финансова криза и във ФК "Розова долина"

От 7 януари ще започне зимният подготвителен лагер за мъжете на ФК „Розова долина” .  Незплатените 50 хил. лв., гласувани за футбола и неполучените 7 хил. стария бюджет изправят клуба пред сериозен финансов проблем, заявиха от  ръководството на „...

продължава>
 

Полагането на канализация в село Хаджидимитрово не търпи отлагане, заяви кметът

с. Хаджидимитрово. Полагането на канализация в село Хаджидимитрово, община Казанлък не търпи отлагане, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново кметът Боян Атанасов.

продължава>
 

Спортните клубове заплашват с бойкот бала на спортиста

Спор между представители на клубовете и общинската комисия за избор на спортист на годината бави процедурата по определяне на 10-те най-добри спортисти на Казанлък за 2008 г. 

продължава>
 

Възрастен мъж пострада от пропаднал асансьор

Възрастен мъж пропадна с асансьор в шахта на жилищен блок на бул. “23-ти Пехотен шипченски полк” 82.  Инцидентът стана тази сутрин около 9 часа.

продължава>
 

Ново дело за Общинския съвет на Казанлък

ВАС образува дело срещу отказа на Административния съд в Стара Загора да отмени решението на ОИК в Казанлък за обявяване на избраните общински съветници от проведените на 21 юни местни избори.

продължава>
 

Със 7,4% поскъпва парното в Казанлък от Нова година?

Със 7,4% е предлаганото увеличение на топлинната енергия, произвеждана от казанлъшката "Топлофикация".

продължава>
 

Страница 556 от 619

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: