Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Приемат молбите за енергийните помощи до 31 октомври

31 октомври е последният ден в който социално-слабите семейства от Казанлъшко могат да кандидатстват за енергийните помощи. 

продължава>
 

Конкурсите за директори на библиотеката, театъра и ЛХМ "Чудомир" са опорочени

За растящото напрежение в културните институции, което ще се отрази пагубно както върху културния живот на града и върху средствата разпределяни за културни прояви, предупредиха членовете на ПК по култура в Общинския съвет на Казанлък.

продължава>
 

Спасина Недялкова и Антония Флорова ще участват за Купа Европа при девойките в Анси, Франция

Две състезателки от Казанлък - Спасина Недялкова и Антония Флорова, са включени в националния отбор по спортно катерене за предстоящия на 1 и 2 ноември старт в четвърти кръг на Европейското първенство за деца, юноши и девойки във френския град А...

продължава>
 

Заради твърдения и публикации- прокурорска проверка

В късния следобед днес в Районната прокуратура в Казанлък бе внесен Сигнал от председателя на Общинския съвет в града Васил Самарски. В него твърденията на представителите на българо-холандската фирма “Буксус плант” за искани пари от съветниците,...

продължава>
 

Глад за кадрови войници

Близо 700 са вакантните места за кадрови военослужащи- в Карловската бригада. Сводните позиции са основно за механик- водачи и инженерни специалисти, съобщи бригаден генерал Кольо Милев, командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

продължава>
 

Започна работа по проекта „Електронна община” в Казанлъшко

Начало на проекта „Електронна община” дадоха кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, кметът на община Павел баня Станимир Радевски и кметът на град Шипка Стоян Иванов като работата по проекта официално започна от кметството в град Шипка, предад...

продължава>
 

Наградиха отличени общински служители по повод 130 години община Казанлък

Казанлък. С химна на Република България и този на Европа започна тържественото събрание по случай 130 - годишнината от създаването на община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Националната кампания "Трафик на хора: Време за действие" влезе и в казанлъшките училища

 Всички казанлъшки училища се включиха в Националната кампания „Трафик на хора : Време за действие”, с която за втора поредна година бе отбелязан Европейският ден за борба с трафика на хора”. 

продължава>
 

Втора квалификация ще се играе в Казанлък

В края на седмицата Казанлък отново ще бъде домакин на квалификационен турнир, по решение на ръководството на Волейболната федерация.

продължава>
 

Две четвърти места за КСТ "Роза" в Сливен

Две четвърти места спечелиха възпитаниците на треньорите Ваня и Петър Радеви от Клуба по спортни танци „Роза”  в надпреварата за Купа България  и Открития турнир на гр.Сливен.

продължава>
 

На 28 октомври Община Казанлък чества 130 години от създаването си

На 28 октомври Община Казанлък чества 130 години от създаването си. Официалното откриване на тържествата започва в 13.00 часа  във фойаето на централната сграда на Общината, с водосвет и  рестроспективна изложба, съдържаща 14 фотоса.

продължава>
 

Искат отмяна на конкурсите за културните институти в Казанлък

Казанлък. С декларации до Общински съвет – Казанлък колективът на общинска библиотека „Искра”, Управителният съвет на фондация „Чудомир” и щатният персонал на театър „Любомир Кабакчиев” настояват за отмяна на конкурсите за културните институти, п...

продължава>
 

Мерките за излизане на казанлъшката болница от финансовата криза са неефективни

Казанлък. Председателският съвет на Общински съвет – Казанлък взе решение да отложи за 6-ти ноември извънредното заседание по проблемите на казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търнов...

продължава>
 

Административен съд Стара Загора потвърди решението на ОИК –Казанлък за изборите за съветници

Казанлък. Административен съд Стара Загора потвърди решението на Общинската избирателна комисия – Казанлък от 22-ри юни тази година за обявяване на избраните общински съветници в общината, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Откриха изложба, посветена на 130 години от създаването на община Казанлък

Казанлък. Изложба, посветена на днешния празник – 130 години община Казанлък, откри кметът на общината Стефан Дамянов в присъствието на гости, граждани и служители на общинска администрация, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Откриха обновения булевард „Александър Батенберг” в Казанлък

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов откри обновения булевард „Александър Батенберг” в града на розите, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Първа копка по проект за 14 млн. лева направиха в Казанлъшко

Казанлък. Първа копка на пътя Шипка – Горно Сахране - Павел баня – Турия направиха кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, административният директор на фирмата – изпълнител радио „Фокус”-Велико Търново Илия Златев и кметът на община Павел баня...

продължава>
 

Готови за зимата?

79 километра пътища градска мрежа и над 120 километраобщински пътища ще чистят тази зима служители на община Казанлък.

продължава>
 

Събраха историята на община Казанлък в книга

Казанлък. Книга, посветена на 130-годишнината на община Казанлък, написаха двамата историци от града на розите Пепа Пенчева и Пламен Стефанов, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . Използвани са материали от сборника „Казанлък в ...

продължава>
 

Започва ремонт на пътя Казанлък – Бузовград от моста до центъра на селото

Казанлък. Преасфалтиране на пътя Казанлък – Бузовград от моста до центъра на селото ще започне в понеделник, информира за радио „Фокус" - Велико Търново кметът на Бузовград Михаил Янушев.

продължава>
 

Подход за лица с увреждания за повече от 60 000 лева изгражда музей „Искра"-Казанлък

Казанлък. Подход за лица с увреждания на стойност повече от 60 000 лева предстои да изгради до края на другата година исторически музей „Искра" в Казанлък, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново директорът д-р Косьо Зарев.

продължава>
 

Още 400 000 лв допълнително за ремонтите на пътя Казанлък - Бузовград

Започнаха ремонтните работи на пътя Казанлък – Бузовград. Паралелно с тях ще се укрепва и възстановява моста над река Тунджа. 

продължава>
 

Фирма от Павел баня разследвана за злоупотреби по САПАРД

Районната прокуратура в Казанлък проверява фирма за злоупотреби с европейски средства.  Фирмата, която се разследва е със седалище и управление в курортния град Павел баня.

продължава>
 

БСП предложиха юристът Милка Енчева за заместник-кмет по строителството на Община Казанлък

  Юристът Милка Енчева е официалната кандидатура на БСП за заместник кмет по строителството в Община Казанлък.  Решението Енчева да е кандидат за поста е взето на заседание на ИБ на партията, съобщи за новините на радио "Вис виталис" лидерът на о...

продължава>
 

Цветна война в Казанлък?

Близо 400 граждани от Казанлък са се подписали в протестна подписка срещу премахването на холандския павилион за цветя от улица “Искра”. Подписката е резултат от решение на Общинския съвет в града за демонтаж на павилиона,. Решението бе потвърде...

продължава>
 

Страница 557 от 612

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: