Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Казанлък: сватбена истерия през август


Седем двойки са заявили желание да сключат граждански брак на 8-ми август в Казанлък. Датата е предпочитана, заради поверието, че браковете, създадени на този ден ще са добри и с много хармония между партньорите.
продължава>
 

Отмениха присъдите по делото „Бета”

Великотърновският апелативен съд е отменил присъдите на тримата подсъдими по наказателното дело за оръжейния завод „Бета" в Червен бряг, това съобщи съдия Силвия Кръстева, пресаташе на Плевенски окръжен съд. Делото е върнато на прокурора за ново ...

продължава>
 

Много работа, малко за висшисти

278 са актуалните свободни работни места в Бюрото по труда в Казанлък. Сред тях едва 18 са за висшисти , останалите са за квалифицирани работници със средно или без образование.

продължава>
 

Тотю Тотев-Бореца е убит

В Казанлък, днес е убит Тотю Тотев-Бореца. Тялото е открито на ул. "Свобода" 11, в близост до техникума по лека промишленост и дизайн. Трупът на Тотю Бореца е намерен до черен Мерцедес, от съседи, живеещи в квартала.
продължава>
 

По няколко стотин лева на ден могат да постъпват в община Казанлък от „Кратковременното паркиране”


По няколко стотин лева на ден могат да постъпват в община Казанлък от „Кратковременното паркиране”, счита главният специалист от звеното. Васил Кърпачев е главен специалист в новосъздаденото звено „Кратковременно паркиране” към дирекция „Стопанск...
продължава>
 

Казанлъшките ученици, приети да учат в американски университети, получиха награди

Казанлък. Тримата казанлъшки възпитаници на Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” получиха парични награди от общината заради постигнати високи резултати в образованието си, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

“Хюриет”: В България продължават убийствата на мафията

София/Анкара. При две нападения срещу лица, заподозрени във връзки с мафията в България, един е загинал, пише електронното издание на турския вестник “Хюриет”.

продължава>
 

Ще броят бюлетините от изборите в Казанлък

Вече е даден ход на делото относно жалбата на коалиция „СДС-Новото време-ССД” за касиране на изборите за Общински съвет в града на розите, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново вносителят и лидер на местната структура на СДС Николай Александров.
продължава>
 

По проекти за допълнително финансиране в образованието работи община Казанлък

Община Казанлък работи по проекти за допълнително финансиране в сферата на образованието, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново заместник-кметът по образование, култура, здравеопазване, младежки дейности и спорт Юлияна Палазова.
продължава>
 

Всички зони за кратковременно паркиране в Казанлък са обозначени, твърди специалист

От двете страни на всички зони за кратковременно паркиране сме поставили достатъчно знаци. Табелите са високо поставени с ясно съдържание, така че при добро желание от страна на водача, не би трябвало да има неяснота за това, че трябва да се спазв...
продължава>
 

Полицейска хроника / 27.07.2008

Пътно транспортни произшествия
На  27.07.2008г.  около  06.50 ч. в  прохода  "Шипка" по път І-5 в посока юг се е движел товарен автомобил “Даф" с прикачено полуремарке, управляван от  И.З. (33) от с.Мусомища, общ. Гоце Делчев.
продължава>
 

Полицейска хроника / 25.07.2008

Полицейски операции
На 24.07.2008 г. за времето от 14.00 до 22.00 ч. на територията, обслужвана от Полицейски участък - Мъглиж, и Полицейски участък - Гурково е проведена специализирана полицейска операция на разменни начала, при която са проверени 48...
продължава>
 

56-годишна казанлъчанка почина след ухапване от кърлеж

56-годишна казанлъчанка почина, след като бе ухапа от кърлеж, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново д-р Божидарка Кайрякова – директор Дирекция „Надзор на заразните болести" при РИОКОЗ – Стара Загора.
продължава>
 

В Казанлък днес ще "закопчават"

Днес общински контрольори от звеното "Паркинги и кратковременно паркиране" в Казанлък, съвместно с представители на КАТ ще проведат акция по “закопчаване” на неправилно паркирани автомобили по казанлъшките улици.

продължава>
 

Изгоря служебният автомобил на глажния архитект

Служебният автомобил на главният архитект на Община Казанлък Николай Николов е бил запален минути след полунощ на 23.07.2008. В гасителните действия са участвали трима огнеборци с един противопожарен автомобил.
продължава>
 

"Вишнев цвят" ще обгрижва вишните на Казанлък

12-сет казанлъчини, сред които и съдията от Окръжния съд в Стара Загора Стефан Сарънеделчев учредиха сдружение с нестопанска цел “Вишнев цвят”.

продължава>
 

Една дежурна група ще работи в казанлъшката детска градина „Мечо Пух" през август

През месец август детска градина „Мечо Пух" в Казанлък ще работи само с една дежурна група, съобщи директорът Аксения Тилева, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .
продължава>
 

Община Казанлък стана член на Областния консултативен съвет по туризма

Община Казанлък стана член на Областния консултативен съвет по туризма в Стара Загора, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново Емил Караниколов – заместник-кмет по „Бюджет, финанси и международни инвестиции" в община Казанлък, който е получил покан...
продължава>
 

50% от инвестиционната програма на община Казанлък е изпълнена през първото полугодие

„Приоритет на община Казанлък е да търси външни средства, с които да реализира по-голям приход в общинските дейности, отколкото със самите местни приходи, които са крайно недостатъчни за изпълнение програмата за развитие", посочи кметът Стефан Дам...
продължава>
 

Казанлък ще бъде част от Регионалната асоциация за управление на отпадъците в Стара Загора

Община Казанлък ще бъде част от Регионалната асоциация за управление на отпадъците в Стара Загора, в която предстои да членуват и други общини от областта, това съобщи кметът на града на розите Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио „Фоку...
продължава>
 

Започват реконструкции на улици и булеварди в община Казанлък

От днес започва изпълнение по предвидените за реализиране по–големи обекти в община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус" - Велико Търново. По информация на градоначалника започва реконструкцията на улица „Петко Д.Петков" в града, със ст...
продължава>
 

В Казанлък обмислят на пазара да се пусне кисело мляко с листа от маслодайна роза

Кисело мляко с листа от маслодайна роза обмислят да пуснат на пазара Институтът по розата в Казанлък и българска фирма, предаде кореспондентът на радио „Фокус" - Велико Търново.
продължава>
 

41.5% е изпълнението за първото полугодие на бюджета на община Казанлък

41.5% е изпълнението за първото шестмесечие на бюджета за тази година на казанлъшката община, посочи на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио „Фокус" - Велико Търново.
продължава>
 

Мария Капон: Изваждането на Севтополис ще покаже град по-голям и от Ефес


Мария Капон: Изваждането на Севтополис ще покаже град по-голям и от Ефес
Изваждането на Севтополис ще покаже един град, който е по-голям от Ефес. Това ще бъде наистина едно изключително средище на много голяма атракция и в същото време ще позволи ...
продължава>
 

За 28 юли е насрочено делото за касиране на изборите в Казанлък

На 28 юли ще се гледа жалбата на коалиция „СДС – Новото време – ССД" относно касиране на изборите в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново . Делото е насрочено за 10 часа в зала 4 на Административния съд в Стара Загора.
продължава>
 

Страница 558 от 600

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: