Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Общински съветници от Казанлък се запознаха с управлението и контролирането на бюджета на Сент Ербле

Велико Търново. Делегация от общински съветници от Казанлък посети френския град Сент Ерблен в дните 10-ти – 12-ти октомври, като на 11-ти бе подписано и споразумението за побратимяване между кметовете на двата града, предаде кореспондент на ради...

продължава>
 

Започна подготовката за полагане на маркировка по реконструирания бул. „Александър Батенберг”

Казанлък. Служители от звено „Други дейности по строителството” в община Казанлък подготвят реконструираната част от булевард „Александър Батенберг” за полагане на маркировка, предаде кореспондент на радио „Фокус”- Велико Търново .

продължава>
 

Внесоха обвинителен акт срещу организатора на схема за купуване на гласове в Казанлък

Пловдив. Районна прокуратура – Казанлък внесе днес в Окръжния съд в Пловдив обвинителен акт срещу организатора на нова некласическа схема за купуване на гласове по време на частичните избори в града.

продължава>
 

Кръстин Кацаров: Изборите в Казанлък няма да бъдат касирани, ако ...

Казанлък. „Изборите в Казанлък няма да бъдат касирани, ако лидерът на местната структура на ФАГО Денислав Сербезов бъде признат за виновен”, заяви за радио „Фокус”- Велико Търново заместник-районния прокурор Кръстин Кацаров.

продължава>
 

Денислав Сербезов: Подписаните договори на ФАГО с граждани са за извършване на рекламна дейност

Казанлък. „Подписаните договори на ФАГО с граждани са за извършване на рекламна дейност”, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново лидерът на ФАГО в Казанлък Денислав Сербезов.

продължава>
 

Николай Александров: Ако Денислав Сербезов бъде признат за виновен, то от това ...

Казанлък. „Ако Денислав Сербезов бъде признат за виновен, то от това по-голямо доказателство за опорочаване на изборите няма. Има движение по въпроса за купуване на гласове, което нас много ни радва ”, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново Никола...

продължава>
 

Седем дни за изход от кризата

Седем дни / до 23-ти октомври/ има кметът на Казанлък Стефан Дамянов да внесе в Общинския съвет на Казанлък Стратегия за развитието на местната общинска болница и Оздравителна програма за намаляване на нейните дългове.

продължава>
 

Гости от чужбина учиха български народни танци в казанлъшка детска градина

Казанлък. Повече от 20 гости от чужбина се учиха да играят български народни танци по време на престоя си в Казанлък по линия на проект на детска градина „Мечо Пух” в града на розите и детска градина „Мир” в село Бузовград, предаде кореспондент н...

продължава>
 

Деца от Казанлък участват в конкурс на местния театър

Казанлък 8 възпитаници от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас при Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов” взеха участие в конкурс, организиран от казанлъшкия театър „Любомир Кабакчиев”, предаде кореспондент на радио „Фо...

продължава>
 

Златен медал от световното по карате във Франция спечели състезателка от Казанлък

Казанлък С един златен и един бронзов медал се завърна от Световното първенство по карате шото кан, провело се във Франция, казанлъчанката Теодора Иванова, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Община Казанлък посрещна гости от чужбина

Казанлък. Заместник-кметът по образование, култура, младежки дейности и спорт в община Казанлък Юлияна Палазова посрещна участниците в международните проекти по програма „Коменски” на тема „Учене през целия живот”, предаде кореспондент на радио „...

продължава>
 

Тон отпадъци свалиха от Балкана млади еколози

1 тон отпадъци, част от които са от 60-те години на миналия век, почистиха в района на „Козя стена” в Централен Балкан млади еколози от страната. Боклукът бе събран само за двата почивни дни.

продължава>
 

Още две контроли за момчетата на Теодор Генев

През почивните дни мъжкият състав на ВК „Казанлък” игра в приятелски турнир в гр. Ористиада – Гърция по покана на местния волейболен клуб. 

продължава>
 

Ради Милев с награди и първо място от Софийския маратон при 60-годишните

Ради Милев стана победител в групата на мъжете над 60 г. в 26-то издание на Софийския маратон, ДИП по маратон,  с време от 4 часа и 2 мин.

продължава>
 

През последните седмици измамите по телефона в Старозагорска област отново зачестиха*.


В полицията постъпват дневно по 10-15 сигнала  от граждани за съмнителни обаждания. Въпреки мащабната разяснителна кампания, в няколко от случаите измамите са успешни.
продължава>
 

Започва есенната кампания по залесяване на Държавното горско стопанство в Казанлък

157 акта за незаконна сеч са съставили от началото на годината до днес 16-те горски стражари от Държавното горско стопанство в Казанлък.  Задържани са и 68 кубика дърва и 16 каруци. 

продължава>
 

Полицейска хроника / 12.10.2008

Опит за палеж
На 11.10.т.г. около 13.55 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 41 годишна жена от Казанлък, за това че при посещение на апартамент, разположен на ул. «Добри Кехайов» №14 в града, е установила, че входната врата на дома е силно обгор...
продължава>
 

Комисия да провери харченето на пари в Казанлък

Да бъде създадена Временна комисия от общински съветници от Казанлък, която да провери съответствията в общинския бюджет на направените разходи за ремонти и капиталови нужди, по фактури и реално вложени средства.

продължава>
 

Внимание! Скоби!!

От 13-ти октомври понеделник Полиция, КАТ и общинското звено за кратковременно паркиране продължават акцията си за санкциониране на водачи на автомобили, спрели неправоремно в центъра на Казанлък и паркирали без да си платят в зовите за кратковр...

продължава>
 

БОК НАГРАДИ “БРОНЗОВАТА” ДАНИЕЛА ТОДОРОВА

Олимпийският комитет раздаде 64 000 лева премии Премии на обща стойност 64 хил. лева  раздаде на медалистите от олимпиадата и параолимпиадата в Китай генералният спонсор на БОК - Първа инвестиционна банка, на тържество снощи в Грандхотел “София”.
продължава>
 

Ради Милев е единствен участник от Казанлък в Софийския маратон

Ради Милев ще бъде единственият участник в Казанлък в 26-то издание на Софийския маратон, който ще се проведе на 12 октомври.  В миналогодишното издание на маратона казанлъшкият инженер завърши втори в своята възрастова група – над 60 години.

продължава>
 

63 хил. лв. допълнително за спорта в Общината

63 хиляди лева допълнително от бюджета да бъдат пренасочени за спорта в Казанлък  е становището на общинските съветници от  Комисията по образование в местния парламент. 

продължава>
 

Данаил Петров - 35-ти след третия етап на Обиколката на Чихуахуа

Българският национал Данаил Петров, който се състезава за португалския "Бенфика", финишира седми в третия етап в Обиколката на Чихуахуа в Мексико – на 23 сек. от победителя еквадорец Байрон Гуама.  

продължава>
 

Катя Василева: Обучението на медицинските сестри е според стратегията на община Казанлък

Катя Василева е главен експерт „Здравеопазване" в община Казанлък. Тя е един от организаторите на обучението на медицинските сестри, работещи в детските ясли и градини и училища в общината.

продължава>
 

Започна продажбата на билети за 10-та годишнина на казанлъшкия театър

Започна продажбата на билети за Театралните празници посветени на 10 годишнината от създаването на Театър “Любомир Кабакчиев”. 

продължава>
 

Страница 559 от 612

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: