Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Екип на казанлъшка детска градина, работеща по международен проект, посети Испания и Белгия

В рамките на два месеца ръководството на детска градина „Славейче” от град Казанлък бе на работни срещи в Испания и Белгия, предаде кореспондентът на радио “Фокус”-Велико Търново . Поводът за посещенията бе партньорството на екипа на детското заведен...
продължава>
 

Паметта на загиналите в Одринската епопея почетоха в Казанлък

Паметта на загиналите в Одринската епопея воини от 23-ти Пехотен Шипченски полк бе почетена от казанлъчани, предаде кореспондент на радио “Фокус”- Велико Търново.
продължава>
 

Старият Общински съвет в Казанлък ще заседава в понеделник

След решението на Върховния административен съд от 7 март да касира изборите за общински съветници в Казанлък, по закон на мястото на новия Общински съвет се върна старият с председател Васил Самарски

продължава>
 

Единадесетокласник стреля с газов пистолет в училище в Казанлък

Ученик от 11 клас гърмя с газов пистолет в Хуманитарната гимназия "Св.СВ. Кирил и Методий" в Казанлък, предаде кореспондентът на радио "Фокус" – Велико Търново. Инцидентът е станал днес следобед.

продължава>
 

Казанлъчанин показва изкуство в Хонолулу

Участие в експозицията на японската организация Глобал култур център е най-високото признание за един творец.

продължава>
 

90 неправителствени организации в Казанлък са проучени, твърди експерт

90 са проучените до момента неправителствени организации на територията на община Казанлък, заяви в интервю за радио "Фокус"-Велико Търново Стоянка Минева - старши експерт „Работа с младежки неправителствени организации" в община Казанлък.
продължава>
 

С 220 жилища разполага община Казанлък за отдаване под наем

220 са жилищата, с които разполага община Казанлък, за отдаване под наем на нуждаещи се семейства, заяви за радио "Фокус" - Велико Търново Стойно Димов – старши експерт „Жилищно настаняване" в отдел „Общинска собственост" в община Казанлък.
продължава>
 

Скочиха цените на билетите в Казанлъшко

Поскъпна цената на билетите, не само в градския, но и в междуградския транспорт в община Казанлък, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Велико Търново.

продължава>
 

Гърция е предпочитана туристическа дестинация за абитуриентските балове, според туроператор

В интервю за радио "Фокус"-Велико Търново туроператорът Валентина Пейчинова заяви, че тази година Гърция е предпочитаната от казанлъчани туристическа дестинация за абитуриентските балове. По думите на бизнес-дамата има ученически групи, които предпоч...

продължава>
 

Сирни Заговезни в Павел баня

Кукерскерият карнавал в Павел баня може да бъдат гледан наживо по интернет на www.Pavelbanya.EU

продължава>
 

Сирни Заговезни в Казанлък

Народните традиции на Сирни заговезни  ще представят състави от читалище "Жар" в Казанлък
 в неделя от 18 часа  пред Етнографския комплекс.
продължава>
 

Полицейска хроника / 09.03.2008

Възникнал пожар в цех на фирма на ул."Индустриална"
На 08.03.2008 г. около 12.34 ч. в РСПБЗН – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в цех на фирма на ул."Индустриална".
продължава>
 

Сирни Заговезни в Турия и Казанлък

Казанлък инфо има честа да ви покаже как се празнува Сирница в две населени места - с. Турия в община Павел баня и в Казанлък. В Казанлък за поредна година бе организирано край Етнографски комплекс Казанлък от НЧ "Жар 2002". Кръшни хора и прескачане ...

 

В Казанлък ще гласуват отново за общински съветници

Върховният административен съд потвърди решението за касиране на изборите за общински съветници.

продължава>
 

Потвърдиха касирането на изборите в Казанлък

Върховният административен съд касира изборите за общински съветници в Казанлък.

продължава>
 

Община Казанлък приключва проекта с японската агенция "Джайка"

Заседание по повод приключването на проекта, по който работиха до момента община Казанлък и японската агенция за международно сътрудничество „Джайка" ще се състои от 11.30 часа в заседателната зала в сградата на общината, предаде кореспондентът на ра...
продължава>
 

Община Казанлък утвърждава формулата за делегираните бюджети в образованието

Общинска администрация и директорите на училищата в Казанлък утвърдиха формулата за разпределени на средствата по единни разходни стандарти за подготовка на един ученик за училищата и едно дете в детската градина, предаде кореспондентът на радио "Фок...
продължава>
 

Община Казанлък и Агенция "Джайка" приключиха работата си по проект за регионално развитие

Меморандум от деветата среща на съвместния координационен съвет за приключване работата по "Проекта за възраждане на община Казанлък" подписаха Такеши Комори, постоянен представител на "Джайка - България"
продължава>
 

Скаутите от Казанлък играха с децата с увреждания от Мъглиж

Активните членове на Националната организация на скаутите в България – регион Казанлък и една част от децата със специфични образователни потребности от помощното училище – интернат "Д-р Петър Берон" в град Мъглиж близо час играха на различни детс...
 

2008-03-29 16:42:58

Хванати извършители на вещи и части от МПС
На 10.02.2008 г. в 23.15 ч. в Казанлък полицейски екип на РПУ е забелязал на ул. "Илинден" изоставен лек автомобил “ВАЗ 2101” с отворени врати и извадени от контактния ключ кабели.
продължава>
 

Община Казанлък вече има представител "Връзки с обществеността"

От днес на новото си работно място като главен експерт "Връзки с обществеността" в община Казанлък постъпи Юлия Младенова, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .
продължава>
 

Казанлъшка художничка представя изложба в Москва

Казанлъшката художничка и бизнес-дама Мария Игнатова ще вземе участие във втория Московски международен фестивал на изкуството "Традиция и съвременност", предаде кореспондентът на радио "Фокус" – Велико Търново .
продължава>
 

Клуб на "Ученика турист" в Казанлък навършва една година

Казанлъшкият клуб на "Ученика турист" тази година навършва една година, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново след разговор с Кръстьо Петков – секретар на туристическо дружество(ТД) "Орлово гнездо" в града.

продължава>
 

Митрополит Галактион: Има ли православие, ще я има и България

Със заупокойна молитва в памет на загиналите, отслужена от старозагорския митрополит Галактион, в съслужие с казанлъшки и габровски свещеници, започна тържественото честване на Националния празник на България 3 март на връх Шипка.
продължава>
 

130-годишнината от Руско-турската освободителна война

В присъствието на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов на площад "Севастополис" гр. Казанлък се издигна националното знаме по случай 3 март след което започна извозването на казанлъчани от паркинга пред хотела на центъра.

продължава>
 

Страница 559 от 584

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 14.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: