Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Кметът Стефан Дамянов подписва споразумение в Сент-Ерблен

Официална делегация от Община Казанлък, начело с кмета на общината Стефан Дамянов заминава  в края на тази седмица на посещение в побратимения на Казанлък френски град Сент-Ерблен по покана на кмета на града и сенатор на Франция Шарл Готие.

продължава>
 

18 ученика от ПГХР в Павел баня със сертификат за завършено обучение

Приключи първият етап на проекта „Усъвършенстването в професията – верен път към успеха”, който се реализира по оперативна програма „Човешки ресурси” в Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в Павел Баня.

продължава>
 

Петя Пендарева с поредна спортна инициатива за годината

За втора поредна година СКА „Пендарева” и Община Казанлък организираха общоградско състезание – щафетно бягане по повод финала на състезателната година в леката атлетика.

продължава>
 

Казанлъшкият кмет ще посети Световния музей на парфюмите

Казанлък. Кметът Стефан Дамянов е поканен да участва и в церемонията по официалното откриване на Световния музей на парфюмерията в град Грас, Франция, която ще се състои на 18 октомври, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Делегация от 20 ирански бизнесмени посети Казанлък за установяване на трайни бизнес отношения

Казанлък. Делегация от 20 ирански бизнесмени посети Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . Представителите на Търговско-промишлената палата на област Занджар в Иран се срещнаха с представители на Старозагорската с цел ус...

продължава>
 

Административният съд отмени три решения на Общински съвет Казанлък


Със свое Решение № 8 / 25.09.2008 г. Административен съд Стара Загора отмени правомощията на председателя на Общински съвет Казанлък да подписва всички договори с физически и юридически лица , касаещи организацията и дейността на Общински съвет К...
продължава>
 

Лекоатлетическа щафета в Казанлък


От 11 часа на 8 октомври в парк "Розариум" ще се проведе лекоатлетическо състезание, организирано от СКА "Пендарева" и Община Казанлък.
продължава>
 

Слънчев бряг отново ще приюти "лястовиците" за зимната им подготовка

Община Казанлък и КК „Лястовица” ще организират общоградско състезание в края на октомври за финал на годината. Провеждането на спортното събитие има и за цел да бъде попълнена  групата на момчетата 5-6 клас, състезаващите за колоездачния клуб от...

продължава>
 

332-ма първокласника от Казанлъшко с премени от държавата

332-ма първокласници от община Казанлък ще получат спортни комплекти, обувки и якета като целева субсидия от държавата. Облеклото, което ще получат малчуганите е на стойност 120 лева с ДДС.

продължава>
 

Дамянов на прокурор?

Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов да бъде даден на прокурор, предлага една от 10-те постоянни комисии в Общинския съвет на Казанлък. Причината e неизпълнено от кмета Решение на ОбС, при наличие на категорично решение на ВАС.

продължава>
 

По Програма за намаляване на популацията на бездомните кучета започва да работи община Казанлък

Kaзанлък. По Програма за намаляване на популацията на бездомните кучета започва да работи община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .
продължава>
 

Осем училища от община Павел баня са с маломерни паралелки

Казанлък. Осем училища, разположени на територията на община Павел баня, работят с маломерни паралелки, научи кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

70 млн. лева са приходите от продажби за първите 8 месеца на тази година на „Арсенал" в Казанлък

Казанлък. На около 70 000 000 лева възлизат приходите на „Арсенал" – Казанлък за първите 8 месеца на 2008 година, съобщи на пресконференция изпълнителният директор Николай Ибушев, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Отново белодробен скрининг за населението от Старозагорски регион

Подготовката за белодробен скрининг на деца от Казанлък започнаха от Районния център по здравеопазване.  За извършването на изследването от Министерство на здравеопазването са отпуснали за общината 18 400 лева. В изследването ще бъдат включени 6 ...

 

Волейболният клуб на Казанлък с три победи от международния турнир

ВК „Казанлък" направи първия тест на новите си състезатели преди старта на сезона в Националната Волейболна Лига с участието си в международен турнир в Казанлък /3 - 5 октомври/.

продължава>
 

Кметът на Община Казанлък и кметовете на населени места бяха на делова среща в Македония


По покана на кмета на община Кочани, Македония, Любомир Янев делегация от Казанлък участва в Празника на Кочани, който се проведе от 3 до 5 октомври 2008 г. Делегацията бе съставена  от кмета на община Казанлък Стефан Дамянов заедно с кметовете н...
продължава>
 

Едно семейство от Павел баня кандидатства за приемно след проведена кампания за приемни родители

Павел баня. След проведената преди повече от месец кампания за приемни родители на територията на община Павел баня, само едно семейство е проявило интерес и е одобрено за преминаване на специализирано обучение, съобщи за радио „Фокус”-Велико Тър...

продължава>
 

Две деца от Казанлък са настанени в приемни семейства

Казанлък. Две деца от Казанлък са настанени в приемни семейства, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново Даниела Русева – началник отдел „Закрила на детето” към дирекция „Социално подпомагане” в града на розите. Първото настанено в приемно семейст...

продължава>
 

80 медицински сестри от Казанлък преминават курс на обучение

Казанлък. 80 медицински сестри, работещи в детските ясли и градини и училища в община Казанлък, ще преминат курс на обучение в периода 8-ми – 10-ти октомври,предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Сезонът за лов на едър дивеч бе открит на 4 октомври

На 4 октомври бе открит сезонът за лов на едър дивеч. По този повод  беше проведен инструктаж на председателите на ловни дружинки, според Правилника за прилагане на Закона за опазване на дивеча в България.

продължава>
 

Заповедите за провеждане на конкурси за директори на библиотеката, театъра и музей "Чудомир"

Заповедите за провеждане на конкурси за директори на библиотеката, театъра и музей "Чудомир" са неправомерно издадени, твърдят членовете на ПК по култура, информационни средства и вероизповедания.

продължава>
 

Полицейска хроника / 06.10.2008

 
На 04.10.2008г. около 08.40 ч. по път І-5 от Стара Загора за Казанлък се е движел мотопед, управляван от неправоспособния  Р.И. (26) от Мъглиж.  При движение с нес...

продължава>
 

Дядовци с мераци да дундуркат бебета

Гласуваните от Парламента промени в програмата за подкрепа на майчинството се радват на широк интерес сред казанлъшките пенсионери.

продължава>
 

Искат обяснения от кмета на Казанлък

До края на седмицата кметът на Казанлък Стефан Дамянов трябва да представи в Областната управа в Стара Загора мотивите си, с които назначи преди три седмици конкурси за директорите на три от културните институти в Казанлък.

продължава>
 

Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия

Казанлък. Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия на Общинския съвет, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Страница 560 от 612

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: