Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Готова е програмата за прилагане принципите на пряката демокрация в община Казанлък

През Новата 2009 година си поставяме много задачи, свързани с развитието на Община Казанлък, като една от най-важните е реализиране на принципите за увеличаване участието на гражданите в местното самоуправление, съобщи Стефан Дамянов.
продължава>
 

Дискутират проблемите на казанлъшката болница и излизане от кризата, в която се намира

Казанлък. Среща между кметът на община Казанлък Стефан Дамянов и ръководството на казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) ще се проведе днес, с цел обсъждане проблемите на болничното заведение и излизане от кризата, в която с...

продължава>
 

Няма да има поскъпване на хляба в Казанлък

Цената на хляба в община Казанлък за сега няма да се покачва, потвърди за новините Николина Дончева, управител на най-голямото хлебопроизводително дружество в Казанлък.

продължава>
 

С 500 хил. лв. през 2009-та продължава социализацията на гробниците в Казанлъшко

И през 2009 г. Долината на тракийските царе ще бъде един от стратегическите обекти в плановете на Община Казанлък, за реализацията на които ще бъдат необходими 500 хил. лв.

продължава>
 

Нормални занятия в казанлъшките училища и градини

В училищата в Казанлъшка община няма проблем с топлоподаването. Учебните занятия протичат нормално, съобщиха от общинска администрация. 6 училища и 2 детски градини в града се отопляват директно на природен газ.

продължава>
 

Не се предвижда режим на тока в казанлъшко

Казанлък. Към момента не се предвижда режим на електроенергията в петте общини Павел баня, Казанлък, Мъглиж, Николаево и Гурково, обслужвани от EVN- България, съобщиха за радио “Фокус” –Велико Търново от Клиентски енегроцентър – Казанлък.

продължава>
 

Няма да има срив на газифицираните комунални обекти в община Казанлък за следващите 10-15 дни

Казанлък. Срив на газифицираните комунални обекти няма да има в следващите 10-15 дни в Казанлък, информираха за радио “Фокус” –Велико Търново експерти от общината. Осем са обектите, работещи с моногорелки и шест от осемте котли са нови.

продължава>
 

Проверката по проекта за реконструкция на пътя Павел баня - село Габарево по „САПАРД” по два сигнала

Казанлък. Два анонимни сигнала за неправомерно реализиране на проекта за реконструкция на пътя Павел баня - село Габарево по „САПАРД” са дали повод на експерти от „Централна лаборатория по пътища и мостове” - град София да направят проверка, съоб...

продължава>
 

Казанлък отбелязва освобождението си

Казанлък. Днес се навършват 131 години от освобождението на Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

150 нуждаещи се инвалиди и незрящи без грижи в Казанлък

150 граждани с различни увреждания в Казанлък останаха без домашни помощници от началото на тази година, съобщават близки на нуждаещите се. Причината е, че общината в Казанлък не е кандидатствала по Националната програма „Асистенти на хора с увре...

продължава>
 

Кражба

На 04.01.2009 г. в 12.45ч. в РУ на МВР - Казанлък е получено съобщение, че за времето от 14.00 ч. на 03.01. до 12.30ч. на 04.01.2009 г., неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане  на лек автомобил “ВАЗ 2101”. Автомобилът е бил паркиран ...
 

Ортопедичното отделение в МБАЛ-Казанлък прие десетки пострадали от снега граждани

Казанлък. За около час и половина близо 15 казанлъчани потърсиха медицинска помощ в Ортопедично - травматологичното отделение в МБАЛ в града на розите, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъчани палят кофите за смет като изхвърлят неправомерно гореща пепел и сгур в тях

Казанлък. „Казанлъчани увреждат кофите за смет, след като в тях изхвърлят неправомерно гореща пепел от печките си и сгур", информираха за радио "Фокус" – Велико Търново от звеното по чистота в града на розите.

продължава>
 

Петко Карагитлиев влиза на мястото на починалата общинска съветничка от ГЕРБ-Казанлък

Казанлък. Петко Карагитлиев ще влезе в Общинския съвет в Казанлък на мястото на починалата в събота общинска съветничка Валя Новакова, съобщи за радио "Фокус" –Велико Търново Иван Кьосев – председател на местната структура на партията.

продължава>
 

21 с опити да се отровят , 19 чупят крайници в леда

19 казанлъчани са получили различни тежки счупвания на крайниците заради леда и непочистените улици в Казанлък само за три дни. Всички пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Казанлък.

продължава>
 

32 детегледачки в Казанлък

32 са детегледачките в Казанлъшко, наети по Националната програма “ В подкрепа на майчинството”. Почти половината от тях са безработни жени или такива, с право на пенсия. Сред наетите до момента няма мъже.

продължава>
 

31-годишен пожарникар извади кръста от Старата река в Казанлък

Казанлък. 31-годишният Божидар Димитров извади богоявленския кръст от водите на Старата река в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Михаил Ковачев: Започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък от утре

Казанлък.„От утре започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък”, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на дружеството.

продължава>
 

27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък

Казанлък. 27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък, съобщи на пресконференция кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

В "Розова долина" се готвят за протести

Двама футболисти на "Розова долина" са повикани на проби в първодивизионния  български футболен клуб "Сливен 2000".  Мирослав Стаматов и Ахмет Сюнетчиев ще тренират с отбора на Йордан Лечков.

продължава>
 

Пътна обстановка в областта – 04.01.2008 г.

Към 12.00 ч. на 04.01.2009 г.  всички пътища от Републиканската пътна мрежа  в областта заснежени, частично заледени и регулярно се почистват и опесъчават. Движението е без ограничения, при тежки зимни условия. Към момента няма затруднения в дви...

продължава>
 

Община Казанлък е готова за първия сняг

Казанлък. Община Казанлък е подготвена да посрещне първия сняг, предвид наличието на пясък и сол в общинските хангари, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Почина общинският съветник от ГЕРБ -Казанлък Валя Новакова

След кратко боледуване почина общинският съветник от партия ГЕРБ в Казанлък Валя Новакова. Тя бе първи мандат съветник, избрана на изборите на 22-ри юни миналата година.

продължава>
 

Заледено и непочистено е в Казанлък

Непочистени  и заледени са тротоарите в Казанлък.

продължава>
 

Момченце е първото бебе на 2009 в Казанлък

Казанлък. Донислав Донев е първото бебе на 2009 година,което се роди в казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение, предаде кореспондент на радио”Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Страница 560 от 624

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: