Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Полицейска хроника / 06.10.2008

 
На 04.10.2008г. около 08.40 ч. по път І-5 от Стара Загора за Казанлък се е движел мотопед, управляван от неправоспособния  Р.И. (26) от Мъглиж.  При движение с нес...

продължава>
 

Дядовци с мераци да дундуркат бебета

Гласуваните от Парламента промени в програмата за подкрепа на майчинството се радват на широк интерес сред казанлъшките пенсионери.

продължава>
 

Искат обяснения от кмета на Казанлък

До края на седмицата кметът на Казанлък Стефан Дамянов трябва да представи в Областната управа в Стара Загора мотивите си, с които назначи преди три седмици конкурси за директорите на три от културните институти в Казанлък.

продължава>
 

Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия

Казанлък. Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия на Общинския съвет, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Кметовете на населените места в община Казанлък заминаха за Македония

Казанлък. Кметовете на 19-те населени места в община Казанлък отпътуваха за Македония преди минути, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

РИОСВ - Стара Загора направи обстоен оглед на мястото на разлива на масло от цистерна край град Шипка

Стара Загора. Регионалната инспекция по околната среда и водите - Стара Загора (РИОСВ) направи обстоен оглед на мястото на разлива на масло от цистерна, който се намира на 5 км от гр. Шипка, общ. Казанлък към гр. Габрово, съобщиха от Инспекцията ...

продължава>
 

Наследниците на Калитин - на гости в Стара Загора

По случай празника си – 5 октомрви, Стара Загора посреща гости. Специално за Деня на града пристигнаха наследниците на подполковник Калитин. Те ще останат 10 дни.

продължава>
 

Казанлъшки бизнесмени запълват дупки по улиците на града

Казанлък. Бизнесмени от Казанлък, членове на Обществения съвет по бизнеса, поставиха началото на инициатива по запълване на дупките по улиците на града „Да запълня моята любима дупка”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Поне три години ще са нужни за изграждането на „Севтополис", заяви казанлъшкият кмет

Казанлък. „Поне три години ще са нужни за изграждането на Севтополис по данни на външни инвеститори", заяви на пресконференция в Казанлък кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъшкият омбудсман отчете дейността си

Казанлък. Омбудсманът на община Казанлък Катя Киликчиева представи отчет на дейността си от октомври миналата година до 30-ти септември 2008 година, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Иван Токаджиев: Нямаме доказателства какво точно се крие под водата след потопяването на Севтополис

София. Нямаме доказателства какво точно се крие под водата след потопяването на Севтополис. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" Иван Токаджиев, заместник-министър на културата и председател на работната група по проекта "Севтополис".

продължава>
 

Спасина Недялкова с най-добро представяне от българите в Имст

На 27 и 28 септември се проведоха поредните кръгове от Световната купа за мъже и жени и Европейските младежки серии по състезателно катерене.

продължава>
 

Поликлиниката в Казанлък има нов управител

Поликлиниката в Казанлък вече има нов управител – д-р Петър Лучев, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . До сега той заемаше длъжността временно на мястото на д-р Красимир Йолевски, който беше отстранен от поста си, поради нарушен...
продължава>
 

Партия „Лидер” учреди общинска организация в КазанлъкПартия „Лидер” учреди общинска организация в Казанлък

Общинска организация има вече политическа партия „Лидер” в Казанлък след като преди минути тя бе официално учредена, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

Трета среща по проекта „Севтополис" се провежда в столицата

Казанлък/София Трето заседание на работната група по реализиране на проекта „Севтополис" се провежда в столицата, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>
 

Заснеха филм за проекта „Севтополис"

Казанлък. Документален филм за проекта „Севтополис" засне старозагорска телевизия, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . Автор на сценария е писателят Веселин Стоянов.

продължава>
 

Връчиха сертификати за участие в операцията на НАТО в Афганистан бригади в Казанлък и Стара Загора

Казанлък/Стара Загора. Церемонии по връчване на сертификати за участие в операцията на НАТО в Афганистан на подразделения от Българската армия се проведоха днес, 29 септември, в градовете Казанлък и Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Минист...

продължава>
 

АСК "Ефко рейсинг" с второ отборно място на "Писта София 2008"


Пилотите на „Ефко рейсинг" тим завоюваха две втори и две трети места в предпоследния кръг на пистовия шампионат „ Писта София 2008". Тихомир Златков с автомобила си „Форд Ескорт" остана на  половин секунда след шампиона от софийския „Рено рейсинг...
продължава>
 

Втора награда за казанлъшкия карикатурист Дечко Николов в международен конкурс

Втора награда спечели казанлъшкият карикатурист Дечко Николов от първия международен карикатурен конкурс, посветен на маслината.

продължава>
 

И Община Казанлък обявява война на полиетиленовите торбички

 "И Казанлък ще обяви война на полиетиленовите торбички, трябва да взаимстваме положителния опит в тази насока", коментира ст.експерт "Опазване на водите и околната среда" В Община Казанлък Мариана Маркова. 

продължава>
 

Погребват Пенка от Шипка в сряда

Утре – вторник в Шипка се очаква да бъде транспортирано тялото на убитата в Гърция българка Пенка Янкова Щерева, съобщи кметът на града Стоян Иванов. 30 годишната жена бе намерена убита в събота.Трупът е открит от ловно куче, в района на Олинтос....

продължава>
 

Станимир Караджов: Селският туризъм в село Средногорово е нежно докосване до природата

„Селският туризъм в село Средногорово е нежно докосване до природата, съчетано с домашния уют", заяви в интервю за радио „Фокус"-Велико Търново Станимир Караджов – кмет на населеното място.

продължава>
 

Юбилейна изложба подреди казанлъшкият фотограф Костадин Колев

Казанлък. В присъствието на приятели и колеги бе открита юбилейната изложба на казанлъшкият фотограф Костадин Колев, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .
продължава>
 

Гледат отложеното дело за Общински съвет-Казанлък в Старозагорския съд

Казанлък. За 10:00 часа е насрочено заседанието на Административния съд в Стара Загора по жалбата на предизборна коалиция „СДС-Новото време – ССД" –Казанлък за извършени нарушения при изборите за Общински съвет в града на розите, радио „Фокус"-Ве...

продължава>
 

Спират тока на казанлъшката болница, ако не плати задълженията си до края на месеца

Казанлък. Електрозахранването на МБАЛ-Казанлък може да бъде спряно, ако не плати задълженията си към ЕVN България до края на този месец, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново кметът на общината Стефан Дамянов.

продължава>
 

Страница 561 от 612

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: