Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Община Казанлък утвърждава формулата за делегираните бюджети в образованието

Общинска администрация и директорите на училищата в Казанлък утвърдиха формулата за разпределени на средствата по единни разходни стандарти за подготовка на един ученик за училищата и едно дете в детската градина, предаде кореспондентът на радио "Фок...
продължава>
 

Община Казанлък и Агенция "Джайка" приключиха работата си по проект за регионално развитие

Меморандум от деветата среща на съвместния координационен съвет за приключване работата по "Проекта за възраждане на община Казанлък" подписаха Такеши Комори, постоянен представител на "Джайка - България"
продължава>
 

Скаутите от Казанлък играха с децата с увреждания от Мъглиж

Активните членове на Националната организация на скаутите в България – регион Казанлък и една част от децата със специфични образователни потребности от помощното училище – интернат "Д-р Петър Берон" в град Мъглиж близо час играха на различни детс...
 

2008-03-29 16:42:58

Хванати извършители на вещи и части от МПС
На 10.02.2008 г. в 23.15 ч. в Казанлък полицейски екип на РПУ е забелязал на ул. "Илинден" изоставен лек автомобил “ВАЗ 2101” с отворени врати и извадени от контактния ключ кабели.
продължава>
 

Община Казанлък вече има представител "Връзки с обществеността"

От днес на новото си работно място като главен експерт "Връзки с обществеността" в община Казанлък постъпи Юлия Младенова, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .
продължава>
 

Казанлъшка художничка представя изложба в Москва

Казанлъшката художничка и бизнес-дама Мария Игнатова ще вземе участие във втория Московски международен фестивал на изкуството "Традиция и съвременност", предаде кореспондентът на радио "Фокус" – Велико Търново .
продължава>
 

Клуб на "Ученика турист" в Казанлък навършва една година

Казанлъшкият клуб на "Ученика турист" тази година навършва една година, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново след разговор с Кръстьо Петков – секретар на туристическо дружество(ТД) "Орлово гнездо" в града.

продължава>
 

Митрополит Галактион: Има ли православие, ще я има и България

Със заупокойна молитва в памет на загиналите, отслужена от старозагорския митрополит Галактион, в съслужие с казанлъшки и габровски свещеници, започна тържественото честване на Националния празник на България 3 март на връх Шипка.
продължава>
 

130-годишнината от Руско-турската освободителна война

В присъствието на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов на площад "Севастополис" гр. Казанлък се издигна националното знаме по случай 3 март след което започна извозването на казанлъчани от паркинга пред хотела на центъра.

продължава>
 

Даниел Вълчев: Нас ни има и ще продължава да ни има, защото сме хора, живеещи в свободна държава

 "З март е една от най-светлите дати в българската история. Ние отново честваме този празник - възраждането на българската народност и държавност.

продължава>
 

Задържани са извършителите на кражба за над 1 млн евро

Това обявиха на  проведения днес съвместен брифинг директорът на ОДП – Стара Загора комисар Тончо Михайлов и началникът на Регионално управление сигурност комисар Румен Султанов.
продължава>
 

Проект на Исторически музей - Казанлък и общината се класира в конкурс на Американското посолство

След като исторически музей "Искра" и община Казанлък успешно разработиха проект "Консервация и реставрация на гробница Крън - 2"
продължава>
 

Общинският съвет в Казанлък прие Наредбата за размера на местните данъци и такси

На редовната си сесия Общинският съвет в Казанлък прие Наредба за определяне размера на местните данъци на територията на общината.
продължава>
 

Две години от смъртта на професор Александър Фол се навършват на 1 март

В началото на март се навършват две години от смъртта на известния учен и държавник професор Александър Фол
продължава>
 

Две бебета се родиха в Казанлък на 29 февруари

Две бебета се родиха на днешния 29 февруари в родилното отделение на казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение, съобщиха акушери от лечебницата. Сутринта в 8.00 часа е проплакал Андрей, а по-късно към 16:50 часа Мохамед. По думите на д...
 

Общински съвет - Павел баня не прие структурата на администрацията

"На заседанието си Общински съвет - Павел баня не прие предложението на кмета на общината за структура на общинска администрация", заяви за радио "Фокус" – Велико Търново Гергана Иванова, главен експерт "Връзки с обществеността" в града.

продължава>
 

289 некоректни данъкоплатци са регистрирали в ТД на НАП Стара Загора

289 граждани и фирми фигурират в публичния бюлетин на некоректните клиенти към 31 –ви януари тази година са регистрирани в териториалната дирекция (ТД) на НАП в Стара Загора.
продължава>
 

Председателят на БФАС и кметът на Казанлък обсъдиха бъдещето на детското автоградче край града

Председателят на Съюза на българските автомобилисти (СБА) и Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) Георги Янакиев, кметът на община Казанлък Стефан Дамянов и спортният мениджър Стефан Драганов, стопанисващ Детското автоградче край град...

продължава>
 

АСК "Ефко Рейсинг - Казанлък" ще има нови пилоти през сезон 2008

Нови двама пилоти ще има този сезон Автомобилен спортен клуб (АСК) "Ефко Рейсинг - Казанлък", заяви за радио "Фокус" –Велико Търново Стефан Драганов, спортен мениджър и организатор на автомобилното планинско състезание "Шипка".
продължава>
 

Шейновци градят войнишки паметник

Войнишки паметник ще изграждат жителите на село Шейново. Той трябва да увековечи паметта на загиналите 120 жители на селото в различните войни през 20-ти век.

продължава>
 

Ще се създава инициативен комитет за Шипка

Да се сформира инициативен комитет, който да работи с всички институции по проекта за изграждане на тунел под Шипка.

продължава>
 

Финландците разработват индивидуална програма за всяко дете в детската градина, твърди директор

"За всяко дете, посещаващо детска градина във Финландия, се разработва индивидуална програма според възможностите му за работа с него, докато при нас такива програми се правят само за децата със специфични образователни потребности", заяви за радио "...

продължава>
 

Предстои частична подмяна на светофарните уредби в Казанлък

"Частична подмяна на светофарните уредби предстои да започне в град Казанлък", заяви за радио "Фокус" – Велико Търново Николай Григоров, главен специалист в звено "Други дейности по строителството" в общината.

продължава>
 

За тунела под Шипка е необходима политическа воля, смятат народни представители

Меморандум за резултатите от срещата във връзка с проекта под Шипка ще подготви и изпрати областният управител до всички участници в срещата, провела се днес в Габрово, както и до всички заинтересовани институции, предаде кореспондентът на радио "Фок...
продължава>
 

Тунелът под Шипка – обединени усилия за конкретни действия

Работна среща на тема “Тунелът под Шипка – обединени усилия за конкретни действия” се проведе в Областната администрация в град Габрово.
продължава>
 

Страница 631 от 656

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: