Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Обявяват победителя в осмия театрален фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък

Казанлък. След по-малко от час в Казанлък ще бъде обявен победителят в осмия театрален фестивал „Комедийният хит на сезона”, провел се в рамките на 16-тите Чудомирови празници тази година, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

Няма мераклии за море

Само  5 са пенсионерите, подали молби за ползване на възможностите за почивка по Националната програма „ Осигуряване на възможности за активно стареене, пълноценно участие  на пенсионерите в социалния живот и превенция на тяхното социално изключване”.

продължава>
 

Обсъждат възможността за откриване на филиал на Тракийския университет в Казанлък

Казанлък. Възможността за откриване на филиал на Тракийския университет в Казанлък е обсъждана между кмета на община Казанлък Стефан Дамянов, ректора на Тракийския университет в Стара Загора проф. Иван Станков, заместник-ректора проф. Кина Сивкова, помощник-ректора доц. Добри Ярков и декана на ...

продължава>
   

Обсъждат действията по реализирането на проекта „Севтополис”

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов се срещна в Министерството на културата със заместник-министа Иван Токаджиев във връзка с по-нататъшните действия по реализацията на проект „Севтополис”, съобщи за радио “Фокус” – Велико Търново Юлия Младенова от общинска администрация.

продължава>
 

1211 социално слаби граждани от община Казанлък ще бъдат подпомогнати от БЧК-Стара Загора през 2009

Казанлък. Предвижда се 1211 социално слаби граждани от община Казанлък да бъдат подпомогнати през тази година от областния съвет на Българския червен кръст в Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
   

Страница 2813 от 3126