Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Лекарски кабинети в сградата на ДКЦ „Поликлиника

Съветниците от Постоянната комисия по здравеопазване и председателят на Общинския съвет Васил Самарски изслушаха 14 общопрактикуващи лекари по повод опасенията им, свързани с предстоящата процедура за отдаване под наем на лекарски кабинети в сгра...

продължава>
 

Работен график на комисиите през април

Г Р А Ф И К  за провеждане на заседанията и приемните дни на постоянните комисии към Общински съвет - Казанлък през месец април 2009 г.
Място на провеждане - зала за заседания на Общинския съвет („Инфра”)

продължава>
 

Кметът в най-кратък срок писмено да докладва на ОбС окончателната си позиция по стабилизирането на финансовото състояние на болницата

Комисиите по финанси и здравеопазване проведоха на 25 март съвместно заседание по изпълнение на Решение №128/30.01.2009год. на ОбС, относно предложение от кмета за стабилизиране финансовото състояние на МБАЛ в Казанлък.

продължава>
   

Лека атлетика: Росен Карамфилов спечели приза “Тодор Артарски”

Росен Карамфилов (КЛАСА) спечели титлата на диск с 55,75 метра от зимното Държавно индивидуално първенство по хвърляне, което се проведе през уикенда на базата на Национална спортна академия "Васил Левски" в София.
продължава>
 

Селските кметове в казанлъшко обсъждаха бюджетите си с общински съветници

Казанлък. Кметовете на 19-те населени места в община Казанлък се срещнаха с общински съветници – членове на Председателския съвет към местния парламент, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
   

Страница 2816 от 3125