Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Посегателството върху Петър Лупов е посегателство върху и срещу защитени конституционни права

Казанлък „Посегателството върху Петър Лупов е не само посегателство върху личността, но и срещу защитени конституционни права”, заяви за радио “Фокус” – Велико Търново старозагорския адвокат и университетски преподавател Радослав Алексиев по пово...

продължава>
 

Иван Гороломов: Не може МВР да сложи полицай до всеки адвокат, студент и заведение

Казанлък. Не може МВР да сложи полицай до всеки адвокат, студент и заведение, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново” народният представител от БСП в 40-тото Народно събрание Иван Гороломов по повод убийството на адвоката от Велико Търново Петър Лупов.

продължава>
 

Започнаха проверките в търговски обекти, складове и увеселителни заведения в старозагорско

Казанлък. Започнаха проверките в търговски обекти, складове и увеселителни заведения, съобщиха от Териториалната дирекция на НАП-Стара Загора. През първите три дни са посетени 19 обекта и са наложени 4 запора на каси.

продължава>
   

Сдружение „Самаряни” организира екскурзии за децата лишени от родителска грижа


Център за социално-здравна и образователна подкрепа към Сдружение „Самаряни” организира екскурзии за децата от трита Дома за деца и младежи, лишени от родителска грижа /ДДЛРГ/ – „Мария Терезия”, „Теофано Попова” и „Българка”.
продължава>
 

Ограничават правата на зам. кмет на Казанлък ?

Заместник-кметът по образованието в община Казанлък Юлияна Палазова вече няма място в т.н. „делови президиум” в залата за заседания на Общинския съвет на града.

продължава>
   

Страница 2818 от 3125