Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Влизат в сила промените в прилагането на Правилника за социално подпомагане

От 2 януари влизат в сила промени в прилагането на Правилника за социално подпомагане, касаещи получаващите месечни социални помощи, съобщиха от дирекция “Социално подпомагане” в Казанлък .

продължава>
 

В Дирекция "Местни данъци и такси" - Казанлък няма проблем с издаването на данъчни оценки

В много общини в страната имотните сделки в началото на годината са блокирани, тъй като не се издават данъчни оценки заради проблем в софтуерния продукт, който бе предоставен от НАП преди две години. Според справка на радио "Вис виталис"  в казанлъшката дирекция "Местни данъци и такси" няма проб...

 

55 наказани заради отсъствия от училище

55 ученика от община Казанлък няма да получат полагащите им се детски добавки за месец ноември, заарди огромен брой отсъствия от училище. Това съобщиха от дирекция "Социално подпомагане" в града. Съгласно нови промени в Правилника за социалното подпомагане, в сила от началото на новата година, п...

   

Отворени за движение са затворените тази сутрин общински пътища в Казанлъшко

Затворените за движение тази сутрин пътища между населените места в община Казанлък вече са отворени, съобщи за радио “Фокус”-Велико Търново дежурният в “Гражданска защита” в града по получена информация от организатор “Пътно управление”.
продължава>
 

175 души на Бузлуджа са откъснати от Казанлък и другите населени места

175 души, между които и гръцки граждани, почиващите в хижите и хотелите на връх Бузлуджа, са откъснати от Казанлък и другите населени места, съобщи Христо Нешев – главен инспектор “Гражданска защита”.

продължава>
   

Страница 2820 от 2876