Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Гороломов: ако водачът на листата е от Стара Загора, тя няма да загуби

Създава се излишно напрежение по отношение на водачеството на листата на Коалиция за България в регион Стара Загора. Процесът по номинирането и определянето на водачите още не е приключил.

продължава>
 

Отчет за дейността си като народен представител представи депутатът от БСП Иван Гороломов

Стара Загора. Депутатът от 40-тото Народно събрание, избран от Старозагорския многомандатен избирателен район, Иван Гороломов от БСП представи пред медиите в Казанлък отчет за дейността си като народен представител, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

РИОСВ с предписания към Община Казанлък за горящото депо

Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИОСВ) в Стара Загора предписа на Община Казанлък комплекс от незабавни мерки за потушаване дименето на общинското депо.

продължава>
   

1093 служители в „М+С Хидравлик” - Казанлък работят с намалено работно време

Казанлък. 1093 –ма служители в „М+С Хидравлик” - Казанлък работят с намалено работно време, съобщиха от Съвета за сътрудничество към “Бюро по труда” в града на розите, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

По-малко пари в община Казанлък през 2009-та

С минимум 1 милион лева ще се намали приходната част на бюджета на община Казанлък за тази година,  съобщи заместник-кметът по финансите  Емил Караниколов. Според него намалението ще бъде основно в частта „неданъчни приходи”, като причината ще е в липсата на продажби от страна  на общината и св...

продължава>
   

Страница 2820 от 3125