Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Пресс от Щаба за защита на населението при зимни условия

Във връзка със усложнената пътна обстановка в следствие на падналите обилни снеговалежи вчера (02.01.2008)  на територията на община Казанлък се проведе заседание на Щаба за защита на населението при зимни условия.

продължава>
 

Казанлъшката "Атака" пита кмета

Има ли злоупотреба с монополното положение на фирма “Кумакс Инвест” по отношение цените на билетите в градската и междуградска мрежа  на Казанлък ?

продължава>
 

Ромпрес: Над 1300 румънци са блокирани в България заради снеговалежите

Около 1300 румънски граждани са блокирани в различни български селища заради обилните снеговалежи през последните дни, се казва в съобщение на румънското министерство на външните работи, предоставено на агенция Ромпрес.

продължава>
   

Снабдяват с хляб утре три села в Казанлъшко

Утре предстои да бъдат снабдени с хляб селата: Бузовград, Средногорово и Горно Черковище, пътят от града, до които остана непроходим, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново след разговор с кмета на община Казанлък Стефан Дамянов.
продължава>
 

Обилният снеговалеж в Казанлъшко продължава да затруднява движението

Обилният снеговалеж на територията на община Казанлък продължава да затруднява движението не само на гражданите, но и на градския и междуградския транспорт, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново .
продължава>
   

Страница 2821 от 2876