Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Дневният център за деца с увреждания в Казанлък става от първи април делегирана държавна дейност с капацитет 26 места

Разкрият преди година Дневен център за деца с увреждания в Казанлък става от първи април делегирана държавна дейност с капацитет 26 места, съобщиха на пресконференция в града на розите работещите по проекта за „Деинституционализация посредством пр...

продължава>
 

Дневният център за деца с увреждания в Казанлък ще представи годишната си дейност

Казанлък. Изграденият преди година в Казанлък Дневен център за деца с увреждания ще представи отчет за дейността си, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . За целта в 11:00 часа днес е насрочена пресконференция от ръководството на центъра в лицето на директора Веска Мараджиева.

продължава>
 

Гороломов: ако водачът на листата е от Стара Загора, тя няма да загуби

Създава се излишно напрежение по отношение на водачеството на листата на Коалиция за България в регион Стара Загора. Процесът по номинирането и определянето на водачите още не е приключил.

продължава>
   

Отчет за дейността си като народен представител представи депутатът от БСП Иван Гороломов

Стара Загора. Депутатът от 40-тото Народно събрание, избран от Старозагорския многомандатен избирателен район, Иван Гороломов от БСП представи пред медиите в Казанлък отчет за дейността си като народен представител, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
 

РИОСВ с предписания към Община Казанлък за горящото депо

Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИОСВ) в Стара Загора предписа на Община Казанлък комплекс от незабавни мерки за потушаване дименето на общинското депо.

продължава>
   

Страница 2821 от 3126