Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

В края на април ще заседава Общинския съвет на Павел баня

Стара Загора. За 30-ти април е насрочено заседанието на Общинския съвет в Павел баня, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Продължава структурирането на районните обществени съвети в Казанлък

Казанлък. Жителите на два района в Казанлък – „Южен” и „Централен” учредиха районни обществени съвети, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . Кварталите „Г.С.Раковски”, „Манастира”, „Новенски” и „Христо Ботев”, обединени в район „Южен” с отговорник Пенко Койнов, създадоха Район...

продължава>
 

Увеличение на заплатите си отказаха казанлъшките кметове на населени места

Казанлък. В знак на протест кметовете на 19-те населени места в община Казанлък отказват да приемат увеличение на заплатите си, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

Политическа подкрепа за Палазова


Безрезервна политическа подкрепа от страна на  ръководството на НДСВ на най- високо ниво  получи заместник-кметицата на Казанлък, от партията на Симеон Сакскобурготски,  Юлияна Палазова. Тя й бе дадена в лицето на зам.председателя на партията Минчо Спасов и областния управител на Стара Загора М...
продължава>
 

3,6 милиона лева дефицит в бюджета на община Казанлък?

С близо 3 милиона и 600 хиляди лева   ще е дефицитът в бюджета на община Казанлък за тази година, ако се приемат всички направени от постоянните комисиси на Общинския съвет предложения по него.

продължава>
   

Страница 2822 от 3155