Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

27. 04. 2009 г. до 01. 05. 2009 г. и ще се извършва кастриране на бездомните кучета и котки


От 2005 г. Община Казанлък работи съвместно с Австрийско – българската организация за защита на животните, като са постигнати значителни успехи в овладяване популацията на бездомните животни.
продължава>
 

Казанлъшките общински съветници заседават тази вечер

Казанлък. Общинските съветници от Казанлък ще проведат редовното си заседание тази вечер от 17 часа в зала „Инфра” при дневен ред от 12 точки, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

МС одобри доклад за инициативите по Десетилетието на ромското включване

София. Правителството одобри Мониторингов доклад за 2008 г. за изпълнението на Националния план за действие по инициативата "Десетилетие на ромското включване 2005-2015 г.", съобщиха от пресцентъра на правителството. Документът отчита приноса и предприеманите мерки от страна на институциите, на...

продължава>
   

Казанлъчани в пролетната сесия на Европейската мрежа за сътрудничество на средно големите градове

Заместник председателят на Общинския съвет Елена Стойчева, заместник кметът в Община Казанлък Емил Караниколов и кметът на Ръжена Апостол Терзиев ще участват в пролетната сесия  на Европейската мрежа за сътрудничество на средно големите градове.

продължава>
 

Превозвачите на Габрово са удовлетворени режима за преминаване през Шипка

Габрово Превозвачите от Габрово считат, че е намерен възможно най-добрият вариант за решаване на проблема с движението през прохода Шипка и зачитане интересите на потърпевшите от транзитния трафик граждани, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново.

продължава>
   

Страница 2824 от 3155