Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Демонстрация по евакуация при бедствия и аварии представиха в казанлъшко училище

Казанлък. Практическо занятие по защита от бедствия, аварии и катастрофи проведоха екип от отдел „Спасителна дейност” на териториална дирекция „Гражданска защита”- Стара Загора и огнеборци от районната служба Пожарна безопасност и спасяване – Ка...

продължава>
 

Кметът на Община Казанлък проведе Консултативен съвет с партиите и коалициите за евроизборите


На основание чл. 15, ал. 1 от Закона за избиране на членове на Европейския парламент,  на 22 април кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов свика Консултативен съвет на парламентарно представените партии и коалиции в община Казанлък, както и тези, които имат членове на Европейския парламент.
продължава>
 

Казанлъчани могат да посещават имунизационния кабинет при РИОКОЗ-Стара Загора всеки петък

Казанлък. Казанлъчаните, които не са избрали личен лекар, могат да посещават имунизационния кабинет при РИОКОЗ-Стара Загора всеки петък от 9:00 до 12:00 и от 13:30 до 16:00 часа, информират от инспекцията. Инициативата е във връзка с обявената за втори път в България Европейска имунизационна се...

продължава>
   

Председателският съвет подкрепи проекта "Чудомир - на Балканите"

Председателският съвет  на Общински съвет – Казанлък разгледа и подкрепи проекта „Чудомир - на Балканите” на заседанието си на 21 април. Проектът е  на Фондация „Чудомир” и е  по повод 120-годишнината от рождението на Димитър Чорбаджийски – Чудомир.

продължава>
 

Комисията по социални дейности и трудова заетост към ОбС приема проекта на бюджет 2009 с промени

Казанлък. Седемчленната комисия по социални дейности и трудова заетост към Общински съвет – Казанлък с председател Цветанка Пискова прие проекта за бюджет 2009 година, като направи промени, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

продължава>
   

Страница 2825 от 3155