Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Всички настанявания на деца в приемните семейства в област Стара Загора са успешни и устойчиви

Велико Търново. „Всички настанявания на деца в приемните семейства в област Стара Загора са успешни и устойчиви”, заявиха за радио “Фокус” –Велико Търново от сдружение „Самаряни”.

продължава>
 

Забраняват риболова в казанлъшко

Велико Търново. От днес влиза в сила забраната за риболов в района на община Казанлък и Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Проблемите на общинските болници обсъжда НСОРБ с министъра на здравеопазването

На 21 април кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов участва в работната среща на УС на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ) и кметове на общини, имащи лечебни заведения, с министъра на здравеопазването д-р Евгений Желев.

продължава>
   

Инфо кампания за 22 април - Ден на Земята

На 22-ри април ще отбележим  Международния ден на Земята. По този повод от Зелени Балкани се готвят да проведат информационна кампания. Акцент в  кампанията и през тази година ще е унищожението на уникални природни места в България и необходимостта от граждански действия, за да бъдат спрени пос...

продължава>
 

Течове, трапове и разорано землище след подмяна на тръбопровод

Огромни  ями и трапове са зейнали в землището на село Ръжена след поредните ремонтни дейности на ВиК- Стара Загора. Заради  смяната на  главен тръбопровод, отвеждащ водата към областния  град, в южния край на селото са оставени дълбоки прорези и дупки, вследствие  на дейността на работниците о...

продължава>
   

Страница 2826 от 3155