Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Официално забраниха риболова

Риболовът във водните басейни в община Казанлък, както и в цялата страна е забранен.  Мярката се налага във връзка с пролетно-летния размножителен период на рибите. Риболовът е официално забранен със заповед на министъра на земеделието и храните.

продължава>
 

В Казанлък обмислят преименуването на площад в чест на Константин Георгиев

Казанлък. Идеята на проф. Генчо Начев, който е почетен гражданин на Казанлък, да се преименува казанлъшката улица „Войнишка” на името на автора на текста на песента „Велик е нашият войник” Константин Георгиев се приема от жителите на града с огромна радост, предаде кореспондентът на радио “Фоку...

продължава>
 

Шипка ще става общински център?


Родолюбиви граждани, обединени в Инициативен комитет "Шипка-община", са депозирали в Областната управа всички необходими документи за промяна на статута на Шипка - от град в общински център.
продължава>
   

Влезе в сила заповед на казанлъшкия кмет за палене на стърнищата

Казанлък. Влезе в сила заповедта на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов, с която се забранява паленето на стърнища и други растителни отпадъци в земеделските земи в нарушение на изискванията на нормативната уредба, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Рециклиран телефон за нов дом

Кампания "Рециклиран телефон за нов дом" стартира в България  фондация "Сийдър". НПО е регистрирана в страната преди 4 години от ирландския пастор Марк О, Съливан и до момента има реализирани десетки благотворителни инициативи и проекти със социална насочеоаст за деца в риск и нужда.

продължава>
   

Страница 2828 от 3155