Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нови книги влизат в читалищната библиотека в Бузовград

С 504 тома художествена, детска и научна литература, предимно от български автори, обогати фонда си читалищната библиотека в Бузовград.  Общата стойност на книгите е 4 879 лв., като 4 399 лв. са по проекта на Министерството на културата “ Българс...

продължава>
 

Зимен празник за децата от Казанлък

 

На 27 февруари на ски пистите на връх Бузлуджа ще се проведе отложеният зимен спортно-туристически празник „Казанлъшка зима-2009” и за Купа „Трети март” - ски алпийски дисциплини.

продължава>
 

Няма места в старческите домове

Няма свободни места за настаняване в старческите домове на Казанлък.  В същото време 102 са подадените до момента и чакащи ред за настаняване молби на възрастни и нуждаещи се хора.

продължава>
   

Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов подписа Меморандум за проект за Дом „Димитър Папазов”

На 24 февруари 2009 г., кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов подписа в София Меморандум за сътрудничество между Социално-инвестиционен фонд и Община Казанлък за микропроект N 1580 „Дом за възрастни  с деменция „Димитър Папазов - Казанлък”.

продължава>
 

Община Казанлък: Защо бе освободен Николай Чалъков!?

 

Инж. Николай Чалъков е освободен по чл. 190 ал. 1, т. 3 от Кодекса на труда – за системни нарушения на трудовата дисциплина. Заповедта за освобождаването му от работа е връчена на 20 февруари, петък, в 9.30 часа. Инж. Чалъков е бил със Заповед с последно предупреждение за уволнение, поради откл...

продължава>
   

Страница 2849 от 3126