Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Мария Нейкова подкрепи Юлияна Палазова относно исканата й оставка

Казанлък. Областният управител на Стара Загора Мария Нейкова подкрепи заместник-кметът по образование, култура и здравеопазване в община Казанлък Юлияна Палазова относно исканата й оставка, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

27. 04. 2009 г. до 01. 05. 2009 г. и ще се извършва кастриране на бездомните кучета и котки


От 2005 г. Община Казанлък работи съвместно с Австрийско – българската организация за защита на животните, като са постигнати значителни успехи в овладяване популацията на бездомните животни.
продължава>
 

Казанлъшките общински съветници заседават тази вечер

Казанлък. Общинските съветници от Казанлък ще проведат редовното си заседание тази вечер от 17 часа в зала „Инфра” при дневен ред от 12 точки, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

МС одобри доклад за инициативите по Десетилетието на ромското включване

София. Правителството одобри Мониторингов доклад за 2008 г. за изпълнението на Националния план за действие по инициативата "Десетилетие на ромското включване 2005-2015 г.", съобщиха от пресцентъра на правителството. Документът отчита приноса и предприеманите мерки от страна на институциите, на...

продължава>
 

Казанлъчани в пролетната сесия на Европейската мрежа за сътрудничество на средно големите градове

Заместник председателят на Общинския съвет Елена Стойчева, заместник кметът в Община Казанлък Емил Караниколов и кметът на Ръжена Апостол Терзиев ще участват в пролетната сесия  на Европейската мрежа за сътрудничество на средно големите градове.

продължава>
   

Страница 2852 от 3183

coronavirus.bgloading...