Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ТЕЦ - Казанлък продължава да работи на газ

Казанлък.Казанлъшкият ТЕЦ продължава да работи на газ, информира за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на „Топлофикация”.

продължава>
 

Облекчението за млади семейства с ипотечни кредити ще се ползва от 2010 година

Казанлък.Данъчното облекчение за млади семейства, които плащат вноски по ипотечни кредити, ще се ползва с подаване на данъчната декларация през 2010 година, съобщиха за радио “Фокус” - Велико Търново от пресцентъра на Териториалната дирекция на НАП в Стара Загора.

продължава>
 

Комисията "Кушлев" поиска отнемане на имущество на Митьо Шашмата от Казанлък

Стара Загора. Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, заведе в Окръжен съд Стара Загора, дело за отнемане в полза на държавата на имущество придобито от престъпна дейност, на обща стойност от 1 058 729,70 лв., срещу Димитър Георгиев /с местен прякор Митьо – Шашма...

продължава>
   

Какво се случи в Казалък на 14 Януари

5 катастрофи са станали за час в Казанлък

Казанлък. 5 са катастрофите, станали в рамките на час, в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . Пътищата в общината са заледени и опасни за пътуване. Поледицата е сковала ялата община.

продължава>
 

Казанлък остава без футболен отбор

ФК "Розова долина" прекратява дейността си и разпуска мъжкия отбор и ДЮШ, поради неизплащане на гласуваните от Общинския съвет средства, предназначени за футбола.

продължава>
   

Страница 2852 от 3094