Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Пряката демокрация в Казанлък

Казанлък. До края на този месец започва разяснителната кампания по реализиране на програмата за прилагане принципите на пряката демокрация в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Общината в Казанлък отказва контрол


Общинската администрация в Казанлък отказа да представи искани документи на сформираната към местния Общински съвет временна комисия за проверка на качеството на извършваните строително-ремонтни работи на обекти, финансирани през 2008 година със средства от общинския бюджет.
продължава>
 

288 са сватбите за 2008 година в Казанлък

Казанлък. 288 граждански брака са включени в Казанлък през 2008 година, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново Иванка Нейкова – главен специалист „Радостни обреди” в дирекция „ГРАО” в града на розите.

продължава>
   

Опасност от газова ваканция в Казанлък няма

Велико Търново. Няма опасност от газова ваканция за учениците от казанлъшките учебни заведения, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново началникът на Регионалния инспекторат по образование в Стара Загора Любомир Любенов.

продължава>
 

Повишаването на температурата ще доведе до промоции на таксиметровите услуги в Казанлък

Казанлък. Повишаването на температурите ще доведе до промоции на таксиметровите услуги в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

Страница 2854 от 3094