Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Комисията по социални дейности и трудова заетост към ОбС приема проекта на бюджет 2009 с промени

Казанлък. Седемчленната комисия по социални дейности и трудова заетост към Общински съвет – Казанлък с председател Цветанка Пискова прие проекта за бюджет 2009 година, като направи промени, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново ....

продължава>
 

Всички настанявания на деца в приемните семейства в област Стара Загора са успешни и устойчиви

Велико Търново. „Всички настанявания на деца в приемните семейства в област Стара Загора са успешни и устойчиви”, заявиха за радио “Фокус” –Велико Търново от сдружение „Самаряни”.

продължава>
 

Забраняват риболова в казанлъшко

Велико Търново. От днес влиза в сила забраната за риболов в района на община Казанлък и Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

Проблемите на общинските болници обсъжда НСОРБ с министъра на здравеопазването

На 21 април кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов участва в работната среща на УС на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ) и кметове на общини, имащи лечебни заведения, с министъра на здравеопазването д-р Евгений Желев.

продължава>
 

Инфо кампания за 22 април - Ден на Земята

На 22-ри април ще отбележим  Международния ден на Земята. По този повод от Зелени Балкани се готвят да проведат информационна кампания. Акцент в  кампанията и през тази година ще е унищожението на уникални природни места в България и необходимостта от граждански действия, за да бъдат спрени пос...

продължава>
   

Страница 2854 от 3183

coronavirus.bgloading...