Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Временната комисия за проверка качеството на ремонтираните обекти в Казанлък ще ги инспектират на място

Казанлък. Временната комисията за проверка качеството и стойността на извършените строително - ремонтни работи на обекти към Общински съвет – Казанлък ще инспектира на място общо 29 обекта, финансирани със средства на общината от бюджет 2008, пре...

продължава>
 

Музеят на розата - най-посещаван от чужденците

Като добра определят от музея в Казанлък изминалата 2008 г. по отношение на посетителите, проявили интерес към обектите му  – Музей на розата, Етнографски комплекс, трезора на музея и тракийските гробници. 

продължава>
 

Казанлъшки майстори лютиери откриха изложба в София

С изложба на майстори – лютиери от Казанлък в Националната художествена галерия вСофия стартира общ европейски проект за съхраняване и възраждане на лютиерството „Еуфония 2009”, с подкрепата на България, Белгия и Румъния.

продължава>
   

Липсата на газ не се отразява на Хлебозавода в Казанлък

Казанлък. Липсата на газ не се отразява към момента на Хлебозавода в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново след разговор с управителя Николина Дончева.

продължава>
 

17 бебета са родени тази година в Казанлък

Казанлък. 17 бебета са се родили от началото на тази година до сега в Казанлък, информира за радио “Фокус” –Велико Търново Иванка Нейкова – главен специалист „Радостни обреди” в дирекция „ГРАО” в града на розите.

продължава>
   

Страница 2855 от 3094