Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ройтерс: Швейцарска компания ще построи вятърен парк с мощност 50 МВт в България

 

Водещата швейцарска енергийна компания „Alpiq” ще инвестира 80 млн. евро в построяването на парк за производство на вятърна енергия в България, за да увеличи производството на енергия от възобновяеми енергийни източници в страната, съобщиха днес ...

продължава>
 

Финансовата криза не влияе на бизнеса с цветя, твърди инвеститор в Казанлък

 

Не виждам вариант, в който финансовата криза да окаже влияние върху бизнеса с цветя, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Хуго Тебенс - чуждестранен инвеститор, развиващ бизнес в Казанлък.

продължава>
 

Аксения Тилева: Обученията в чужбина са добра обмяна на опит

 

Обученията в чужбина са чудесна възможност за добра обмяна на опит, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Аксения Тилева - директор на детска градина „Мечо Пух” в Казанлък.

продължава>
   

Съветници започнаха инспекции

 

Първи оглед на обекти, реализирани с общински средства, направи днес Временната комисия от съветници за проверка качеството и стойността на извършените строително-ремонтни работи, председателствана от Георги Каличков.

продължава>
 

От БСП ще отстояват позицията за детайлна концепция в образованието

 

Необходима е детайлна концепция за образованието в региона, тъй като се наблюдават противоречия в сега действащите документи. Този извод прави Общинският съвет на БСП, който проведе специално заседание по темата.

продължава>
   

Страница 2856 от 3120