Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нов скандал в културните среди

Традиционният пролетен великденски концерт на ФА "Искра" ще се състои на 19-ти април от 12:00 часа пред входа на читалище "Искра". Художественият ръководител на ансамбъла Цветан  Цочев обвини Общината в некомпетентност.
продължава>
 

Официално забраниха риболова

Риболовът във водните басейни в община Казанлък, както и в цялата страна е забранен.  Мярката се налага във връзка с пролетно-летния размножителен период на рибите. Риболовът е официално забранен със заповед на министъра на земеделието и храните.

продължава>
 

В Казанлък обмислят преименуването на площад в чест на Константин Георгиев

Казанлък. Идеята на проф. Генчо Начев, който е почетен гражданин на Казанлък, да се преименува казанлъшката улица „Войнишка” на името на автора на текста на песента „Велик е нашият войник” Константин Георгиев се приема от жителите на града с огромна радост, предаде кореспондентът на радио “Фоку...

продължава>
   

Шипка ще става общински център?


Родолюбиви граждани, обединени в Инициативен комитет "Шипка-община", са депозирали в Областната управа всички необходими документи за промяна на статута на Шипка - от град в общински център.
продължава>
 

Влезе в сила заповед на казанлъшкия кмет за палене на стърнищата

Казанлък. Влезе в сила заповедта на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов, с която се забранява паленето на стърнища и други растителни отпадъци в земеделските земи в нарушение на изискванията на нормативната уредба, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

Страница 2856 от 3183

coronavirus.bgloading...