Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нормални занятия в казанлъшките училища и градини

В училищата в Казанлъшка община няма проблем с топлоподаването. Учебните занятия протичат нормално, съобщиха от общинска администрация. 6 училища и 2 детски градини в града се отопляват директно на природен газ.

продължава>
 

С 500 хил. лв. през 2009-та продължава социализацията на гробниците в Казанлъшко

И през 2009 г. Долината на тракийските царе ще бъде един от стратегическите обекти в плановете на Община Казанлък, за реализацията на които ще бъдат необходими 500 хил. лв.

продължава>
 

Няма да има поскъпване на хляба в Казанлък

Цената на хляба в община Казанлък за сега няма да се покачва, потвърди за новините Николина Дончева, управител на най-голямото хлебопроизводително дружество в Казанлък.

продължава>
   

Дискутират проблемите на казанлъшката болница и излизане от кризата, в която се намира

Казанлък. Среща между кметът на община Казанлък Стефан Дамянов и ръководството на казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) ще се проведе днес, с цел обсъждане проблемите на болничното заведение и излизане от кризата, в която се намира то, предаде кореспондент на радио “Фокус...

продължава>
 

Готова е програмата за прилагане принципите на пряката демокрация в община Казанлък

През Новата 2009 година си поставяме много задачи, свързани с развитието на Община Казанлък, като една от най-важните е реализиране на принципите за увеличаване участието на гражданите в местното самоуправление, съобщи Стефан Дамянов.
продължава>
   

Страница 2858 от 3094