Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Въпросът за руските лицензи за оръжие все още не е решен, заяви изпълнителният директор на „Арсенал”

Въпросът за руските лицензи все още не е решен”, заяви пред журналисти изпълнителният директор на казанлъшкото оръжейно предприятие „Арсенал” Николай Ибушев, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

„Арсенал” – Казанлък започна производство на поцевен гранатомет

„От този месец започнахме да произвеждаме поцевен гранатомет, който напаснахме на американската пушка М 4, която се произвежда в САЩ”, съобщи Николай Ибушев – изпълнителен директор на казанлъшкия завод „Арсенал”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .
продължава>
 

130 години отбелязва „Арсенал” – Казанлък

130 години отбелязва казанлъшкият завод „Арсенал”, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново . По повод празника, вратите на оръжейницата бяха отворени за посетители.

продължава>
   

Волен Сидеров посети Казанлък

Ръководството на „Атака” в Казанлък, както и членове и симпатизанти на партията, посрещнаха националния си лидер Волен Сидеров, който пристигна в града на розите, предаде кореспондент на радио „Фокус”- Велико Търново .
продължава>
 

Започна обучение на персонала за новия „Дневен център за деца с увреждания” в Казанлък

Във връзка с реализирането на проекта „Дневен център за деца с увреждания”, който предстои да бъде открит в град Казанлък започна 5 - модулно обучение на персонала за повишаване на квалификацията и придобиване на знания и умения, необходими при работата с деца с увреждания и грижите за тях, съоб...
продължава>
   

Страница 2859 от 2990