Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Музейна експозиция подготвя училището в град Шипка

Казанлък. Музейна експозиция предстои да открие в петък в 14:00 часа училището в град Шипка, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

С 400 души намалява средногодишно община Казанлък

Казанлък. Поради отрицателния прираст населението на община Казанлък намалява средногодишно с около 400 души, сочи демографската статистика, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Колите за извозване на боклуците на Казанлък са с монтирани GPRS устройства

Казанлък. Последната новост, която община Казанлък въведе в звено „Сметопочистване, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци и озеленяване”, е монтиране на GPS устройства на всички автомобили, обслужващи звеното, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Захари Захариев – ръководител ...

продължава>
   

Общински съвет – Казанлък заседава на 30 октомври

Казанлък. На 30 октомври в 9:00 часа ще започне поредното заседание на Общински съвет – Казанлък, което ще се проведе в зала „Инфра”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Националната кампания "Трафик на хора: Време за действие" влезе и в казанлъшките училища

 Всички казанлъшки училища се включиха в Националната кампания „Трафик на хора : Време за действие”, с която за втора поредна година бе отбелязан Европейският ден за борба с трафика на хора”. 

продължава>
   

Страница 2859 от 3057