Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Настаняват гостите на семинара в къщи за селски туризъм в две от казанлъшките села

 

Гостите на семинара, провеждащ се в Казанлък, ще бъдат настанени в къщи за селски туризъм в селата Черганово и Средногорово, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . Идеята на организаторите е, гостуващите в града на розите да се д...

продължава>
 

Хранителните продукти в казанлъшките села са по-скъпи от тези в града

 

Хранителните продукти в селата от община Казанлък са по-скъпи в сравнение с тези на пазара в града, установи проверка на кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . На една от сергиите в село Бузовград мандарините се продават на цена от 1.75 лв., а в местен магазин – 1.95 лева за килограм. ...

продължава>
 

Японският проект в община Казанлък е един от най-успешните на „Джайка”

 

"Проектът за възраждане на община Казанлък 2003 – 2008 година е един от най-успешните, които е реализирала нашата агенция”, заяви Такеши Комори – генерален представител на Японската агенция за международно сътрудничество „Джайка”, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
   

Започна набирането на кандидати за съдебни заседатели

 

Започна набирането на кандидати за съдебни заседатели за Окръжен съд – Стара Загора. Кандидатите ще бъдат одобрени първоначално от петчленна комисия от общински съветници, с председател - Ваня Андреева и членове: Моника Динева, Цветанка Пискова, Теменужка Папазова и Халил Летифов.

продължава>
 

Машиностроителите имат най-голям шанс да си намерят работа в Казанлък

143 са свободните работни места към 3-ти февруари в Бюрото по труда в Казанлък. Една пета от тях са за хора с висше образование.  Шанс да си намерят работа имат медицински сестри – 9 са свободните работни места за тях, за акушерки – 5. 

продължава>
   

Страница 2860 от 3120