Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Започна честването на Трети март в Казанлък

Благодарствен водосвет за благоденствието на българския народ отслужиха тази сутрин казанлъшки свещеници по повод Националния празник на България Трети март.

продължава>
 

Община Казанлък чества Трети март

С тържествен водосвет за благоденствето на българския народ ще започнат честванията на националния празник- Трети март в Казанлък. В 9,30 часа на площад „Севтополис” в града ритуално ще бъде издигнато и националното знаме.

продължава>
 

В няколко направления работи Щаба за координация за зимното почистване за сезон 2008/2009

 

В няколко направления работи Щаба за координация създаден със заповед на кмета във връзка със зимното почистване за сезон 2008/2009 година в община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>
   

Имаме готовност да почистваме пътя на Шипка, ако падне сняг

„Имаме готовност да почистваме пътя в прохода Шипка и участъка от паркинга на върха до Паметника на свободата по повод утрешния национален празника на страната - Трети март”, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново управителят на пътноподдържащата фирма Иван Порязов.

продължава>
 

Първата Коалиция БСП-ГЕРБ в Казанлъшко

Невероятната за мнозина засега коалиция между ГЕРБ и БСП в Казанлъшкото село Ръжена вече е факт. Вместо вечни спорове и контрааргументи, познати на национално ниво, в Ръжена  е намерен общ език между представителите на тези две близки по рейтинг и заявки за власт формации.

продължава>
   

Страница 2879 от 3162