Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Теменужка Папазова от ПП ГЕРБ е кандидатът за председател на Общинския съвет в Казанлък

Теменужка Папазова е кандидатът за председател на Общинския съвет в Казанлък, издигната от местната структура на ПП ГЕРБ, стана ясно на пресконференция на партията, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново . Папазова е строителен инженер по образование, с 9 години стаж в НИТИ – Казанлък и понастоящем управител на фирма за проектиране. Областният координатор на ПП ГЕРБ Недялко Недялков не коментира, дали тя има политически опит, но бе категоричен, че след като е избрана от ръководството на партията да се кандидатира за председател на местния парламент, има знанията и уменията да се справи като такава.
Подалият оставка като лидер на казанлъшката структура на ГЕРБ Иван Кьосев увери, че ще помага на Теменужка Папазова занапред, ако бъде избрана за председател на Общинския съвет. Самият Кьосев заемаше поста, преди да бъдат касираните изборите за съветници в Казанлък през март тази година.
На пресконференцията стана ясно още, че ръководството на ГЕРБ дава задоволителна оценка на постигнатото на изборите н 21-ви юни, тъй като, по думите на Недялков, „резултатите са можели да бъдат и по-зле и схемите са били предварително наредени от някои политически сили”. Областният координатор на партията посочи, че предстои да дни да бъде избрано служебно ръководство, което да свика общинско събрание, на което да бъде направен избор на ново 5-членно ръководство. Срокът, който Недялков посочи, е един месец. След това вече се очаква ГЕРБ в Казанлък да имат ново ръководство, тъй като настоящото се оттегли.

Деница ГЕОРГИЕВА |  Радио "Фокус " - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж