Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Платете данъка с отстъпка да 10 февруари

До 10 февруари, 5 % отстъпка от данъка върху доходите получават онези граждани, които подадат данъчната си декларация и си платят задълженията. Същата отстъпка важи и за тези които декларират с електронен подпис, но до края на кампанията 30 април. Ползва се само едната отстъпка. Важно е да се знае, че лицата имат право на нея, само ако авансовият данък през годината е определен и внесен в срок. Съветваме клиентите ни да изтеглят от сайта на НАП бланката на декларацията за доходите с баркод, за да не допуснат грешки при попълването й. Декларацията се зарежда на компютъра и се попълва офлайн, елиминира техническите грешки и гарантира по-бързо възстановяване на данък, в случай че има такъв.

Припомняме, че данъчните декларации за доходите могат да бъдат подадени до крайния срок - 30 април и във всяка от 18-те пощенски станции в общините на Област Стара Загора. На изброените места, клиентите ни могат да входират данъчните си декларации, което е равностойно на посещение в НАП. Те ще получат входящ номер на момента, без да е необходимо да плащат за услугата. За първи път от тази година в Стара Загора са разкрити и работни места в пощите в кварталите: Зора, Железник, К.Ганчев и Три чучура север. Обръщаме внимание на клиентите ни да не забравят да попълнят в декларациите си телефонен или мобилен номер за контакт и разбира се да са подписали подаваните документи.
Освен в офисите на НАП и допълнителните места в Български пощи, данъчни декларации могат да бъдат изпратени по интернет подписани с електронен подпис или куриер, с обратна разписка.
На разположение за въпроси и по-специфични казуси са експертите от информационния център на НАП на 0700 18 700, като услугата е на цената на градски разговор.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж