Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Великденски промоция за абонатите на „Би Би Си Кейбъл”

Верни на традицията, и тази година от кабелния оператор на Казанлък правят своите подаръци за своите клиенти - настоящи и нови. Великденските бонуси са основно за абонати на кабелна телевизия, не са забравени и абонатите на интернет и тези с аналогова телевизия в пенсионна възраст.

В периода от 10-ти до 25-ти април вкл. всички нови абонати на кабелна телевизия, избрали съответен ТВ пакет,  ще получат за 3 месеца бонус - следващия пакет по ред.

Ако абонатите са на аналогова телевизия, ще получат безплатен приемник.

За  досегашни абонати,  платили в срок месечните си вноски за кабелна телевизия и за такива, сменили в периода 10-ти 25-ти април своите ТВ пакети, чрез жребий ще се определят по 3-ма от двете опции, които ще получат също безплатно като бонус за 3 месеца – следващия пакет от този, който са платили или избрали. Други 3-ма абонати на интернет, чрез томбола ще получат безжични рутери или ако вече имат такива, две предплатени месечни такси.

„Би Би Си Кейбъл” прави и Великденски жест за хората над 63 годишна възраст, абонати на аналогова телевизия от фирмата. Чрез жребий, 10 от тях, които са били коректни абонати през последната година, ще получат навръх празника цифрови приемници от най- висок клас, даващи им възможност да ползват всички предлагани пакети от „Би Би Си Кейбъл”.

Томболите ще се теглят на 28-ми април, а  имената на абонатите в пенсионна възраст, които ще получат подаръци цифрови приемници, ще станат ясни на 16-ти април. Повече информация за промоциите на „Би Би Си Кейбъл” може да намерите и на фирмения сайт: www.bbccable.net

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж