Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Световен приз и на испанската сцена за казанлъшки талант

От 29 юни до 03 юли 2014 год. се проведе Международния конкурс на изкуствата „Pop Foundation” 2014 в гр. Лорет де Мар – Испания.  
Весела Паунова от школата за забавна песен и нейния музикален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000” представиха достойно града ни на престижния конкурс за забавна песен и танц „Pop Foundation” 2014, на който Весела спечели първо място с купа и плакет във втора възрастова група /10 – 13 години/. Тя се състезава с представители от Испания, Италия, Русия, България, Армения и Грузия. Участниците в конкурса бяха оценявани от четири членно жури в състав - испански диригент, испански хореограф, руски вокален педагог и български вокален педагог.
Участието на малката Весела Паунова в Испания бе по покана на Росица Йорданова - музикален директор на Международния музикален конкурс „Абанико” провел се от 29 до 31 март 2014 год. в гр. София. На този конкурс възпитаничката на вокалния педагог Мариана Мъгева бе отличена с второ място.
Госпожа Мъгева и нейната ученичка изразяват своята голяма благодарност към ръководството на Ротари клуб и на настоятелството на НЧ „Възродена Искра - 2000” за оказаната финансова подкрепа.


Информация: НЧ „Възродена Искра – 2000”

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж