Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Тотю Тотев-Бореца е убит

В Казанлък, днес е убит Тотю Тотев-Бореца. Тялото е открито на ул. "Свобода" 11, в близост до техникума по лека промишленост и дизайн. Трупът на Тотю Бореца е намерен до черен Мерцедес, от съседи, живеещи в квартала.

Убийството на 34 годишния мъж е станало в ранните часове тази сутрин. След 8 часа, районът на убийството бе отцепен от полицията, която няколко часа извършваше оглед на местопрестъплението. Разпитани бяха живеещите в квартала, претърсени бяха и съседните улици и постройки. Екип на съдебна медицина от Стара Загора, пристигна в Казанлък около 10 часа.

По информация от правоохранителните органи,  Тотю Тотев, към момента на убийството е имал условна присъда за унищожаване и повреждане на имущество и хулиганство.

Официално Тотю Тотев се занимава с изкупуване на вишни и череши, като основният пункт за тази дейност се намира северно от Крън. Тотев е имал и други бизнес интереси, сред които изкупуване на цветни метали, енергоматериали, строителство и др. Преди близо две години, той стопанисваше един от най-модните нощни клубове в Казанлък.

През последните две години Тотев се е занимавал и с развъждането на коне с идеята за развиването на културен туризъм в региона.

Тотю Тотев е женен, има 5 годишна дъщеря.

Според публикации в електронни сайтове, убийството е станало, заради конфликти в така наречената "черешова мафия"  в региона.

Все още няма официална информация от ОДП, за това по какви версии за убийството се работи, не е уточнен и вида на огнестрелното оръжие, с което е извършено убийството.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: