Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Изпращане на полския посланик

Полският посланик Негово Превъзходителство д-р Лешек Хенсел, приятел и партньор на МЦР-Взаимопомощ отпътува за Полша на 1 август. Мандатът му в България изтече. Изпращането му се проведе преди няколко дни в Посолството, на което бяха поканени и  представители от МЦР-Взаимопомощ. В продължение на две години са работили добре с посолството и посланика.

 

На изящния прием се появиха и много известни лица, чуждестранни дипломати на други държави, представителят на Европейската комисия в България, лица от политиката и хай лайфа на България, дори Симен Сакскообурготски


Партньорството между Посолството и МЦР-Взаимопомощ започна, когато младежите организираха конференция под името „Полша-неоткритото съкровище”, която се проведе през ноември 2012 г. в гр. Казанлък. Последваха инициативи, на които Д-р Хенсел Лешек откри Стената на доброволчеството в гр. Казанлък, изложби с организацията в градовете Казанлък, Стара Загора и Велико Търново с наименование „Помня. Катин-1940”. На откриването на Стената на доброволчеството Д-р Хенсел заяви, че МЦР-Взаимопомощ прави устойчиви инициативи във времето и не е организация еднодневка, като повечето НПО-та в страната.

Екип МЦР-Взаимопомощ

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: