Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Наредбата за паркирането в община Казанлък бе приета на второ четене

Наредба 30 за движението на превозни средства на територията на община Казанлък бе приета на днешното трето заседание на Общинския съвет с направените предложения за промени, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново . Така предложението на Постоянната комисия по сигурност, обществен и екологичен ред за това паркингът зад пощата да бъде безплатен не се прие. „против” гласуваха 17 общински съветника, а „за”-15. От своя страна представителят на коалиция „СДС - Новото време – ССД” Николай Александров в Общинския съвет, оттегли предложението си за това Общинският съвет да възложи на кмета на общината да внесе предложение за промяна на таксата за ползване на места за паркиране от банките – в размер на 500 лева месечно за едно място.
Предложението на Моника Динева, постъпило при разглеждане на предложението на заседанието на Общинския съвет, проведено на 25-ти юни 2007 година, западната страна на булевард „Никола Петков” да отпадне като място за паркиране също бе прието като промяна в основното предложение. Искането на Постоянната комисия по сигурност, обществен и екологичен ред да отпадне от проекта за решение частта, касаеща южната част на бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк”,между улица „Петко Стайнов” и бул. „Розова долина” бе уважено от съветниците.
В края на дебатите основното предложение за приемане на второ четене на изменение на Наредба 30 за движение на превозните средства на територията на община Казанлък бе прието с предложението изменения.

31 юли 2008 |  радио "Фокус" - Велико Търново
Деница ГЕОРГИЕВА

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж