Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нено Влайков: ПП ГЕРБ е управлявала най-малко, а е направила най-много за България

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Нено Влайков се срещна с жителите на село Горно Сахране.
„Правителството на ГЕРБ управлява Бълагрия най-малко,  а по време на това правителство  се направи най-много за България. А  Казанлък е доказателството за това - всички проекти, финансирани с евросредства са спечелени по време на кабинета Борисов.

 

Спечелени са благодарение на неуморната работа на  общинската администрация и на високия професионализъм на Лиляна Павлова, която сега е водач на нашата листа, а в правителството на ГЕРБ, тя бе министър на регионалното развитие. Ние, построихме най-много, за най-кратно време. А правителството на тройната коалиция, какво направи – разпредели 500 милиона лева по Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" без ясен критерий.   Казанлък, колко получи по тази програма –  0 лева, толкова получи и  Павел Баня – 0 лева.“ – заяви на срещата кандидатът за народен представител от ГЕРБ.

Влайков бе категоричен, че на малките общини, трябва да се обръща повече внимание и даде за пример населените места в Община Казанлък: „Когато започнахме да асфалтираме улиците в Община Казанлък, ние  разделихме средствата на две - половината за града, а другата половина за населените места. Този начин на разпределение на средствата за асфалтиране, бе силно необходим, но никой до сега не го бе предприемал.  В резултат на това разпределение, във всяко населено място на общината се асфалтираха улици и хората бяха доволни. Защото имаше села, където нов асфалт не бе полаган от десетилетия.‘‘


Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък


 

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж